bloody_sunday
Θρύλος του Noiz
Δεν ξέρω τι εννοούσε ο ποιητής, αλλά πιθανόν να εννοούσε κι αυτό που γράφεις, μιας και ορισμένα MXR είχαν κακό bypass και ήταν ρουφήχτρες όταν τα έκλεινες.
bloody_sunday είπε:Δεν ξέρω τι εννοούσε ο ποιητής, αλλά πιθανόν να εννοούσε κι αυτό που γράφεις, μιας και ορισμένα MXR είχαν κακό bypass και ήταν ρουφήχτρες όταν τα έκλεινες.
πλάκα πλάκα κάτι τέτοιο εννοώ όπως έχεις στο radio.clip. Αλλά δεν θέλω να κουβαλάω tonelab μαζί για να κάνω μόνο αυτό το πράγμα! ;Dblue είπε:Σε αυτό το θέμα είχα ανεβάσει ενα κλιπ που παιζω με καποια φιλτρα της Tonelab SE για να βγαλω παρομοιες μπουρμπουληθρες με αυτες που κανει στο paranoid android (4o clip).
Απ' ότι βλέπω δεν είναι μόνο synth wah αλλα και Envelope filter? ;D Τέλεια! Θα το τσεκάρω και θα σου πω! ;Dvs είπε:μπορει αυτο να σε βολεψει...
http://www.digitech.com/products/Pedals/synthwah.php
blue χρησιμοποιησες expression pedal για τον ηχο στο κλιπακι 4?
VS μάλλον βγάζει ακριβώς αυτό που θέλω το πετάλι που μου είπες!!!! ;D ;D ;D Είδα κατι γαμ..τα Demos έπαθα πλάκα! Τρέχω να το χτυπήσω σύντομα!!! ;D ;Dvs είπε:μπορει αυτο να σε βολεψει...
http://www.digitech.com/products/Pedals/synthwah.php
blue χρησιμοποιησες expression pedal για τον ηχο στο κλιπακι 4?
Bloody sunday χίλια συγνώμη αν δεν το πρόσεξα απλά γίνεται χαμός με τα πολλά Posts γι' αυτό!bloody_sunday είπε:Άκη, αν πρόσεχες τι έγραφα στο λινκ που σε παρέπεμψα, είχα συμπεριλάβει και το Digitech που σου είπαν τώρα. Αν θες να πάμε στα synthesizer pedals, είναι άλλη συζήτηση που συμπεριλαμβάνει πιο ακριβά και περίπλοκα μοντέλα όπως τα Moogerfoogers, το Electroharmonix Microsynth κλπ.
Πάντως πολύ ωραίο φαινεται και το Digitech που μου προτείναν τα παιδιά! Φαντάζομαι με αυτο και με ένα Whammy ενας θεός ξέρει τι τρελα μπορείς να κάνεις.....και με την σωστή τεχνική πάντα! Όσο για το mutator το ξέρω οτι το είχε χρησιμοποιήσει, στην studio version όμως γιατι στα Live χρησιμοποιούσε το DOD filter moded, αλλα δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία μόνο και μόνο λόγω του ότι είναι vintage...και άσε που αν δεν κάνω λάθος είναι φέτα δεν είναι πετάλι!Clouseau είπε:Επειδή ήθελα να βγάλω και'γω μπουρμπουλήθρες ;D Ο Greenwood στο solo του paranoid android χρησιμοποιεί το mutator της mutronics το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν κυκλοφορεί πλέον,οπότε το βρίσκεις ebay σε κάπως περίεργες μάλλον τιμές![]()
Να σου πώ την αλήθεια απο αυτά που άκουσα στα demos με βολεύει με το παραπάνω αλλα θα ριξω και μια ματιά στα Moog να δώ τι παίζει (αν και έχω πρόβλημα χώρου στο pedalboard αλλα άμα είναι καλό δεν πειράζει κάπως θα βολευτεί)! ;Dbloody_sunday είπε:Νο problemo Άκη, και σωστά ήρθε η έμφαση στο Digitech γιατί είναι θαυμάσιο πετάλι και σε καταπληκτική τιμή, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που ψάχνεις. Αν θες πολλά "πιου πιου" τότε οκ, αν όμως θες random tremolo και random envelope filters τότε πάμε μακριά (πχ. Adrenalinn). To Μutronics είναι σαν διπλό Μοog Freqbox ή MF-101 Lowpass Filter.
Nαι.vs είπε:blue χρησιμοποιησες expression pedal για τον ηχο στο κλιπακι 4?