Καλημερα παιδες.
Η ερωτησεις μου ειναι οι εξης.
Επειδη μενω σε πολυκατοικια και αν παρω ακουστικα ντραμς θα εχω μεγαλο προβλημα με την γειτονια προσανατολιζομαι στην λυση των E-DRUMS.
Eπειδη δεν εχω παιξει ποτε με ηλεκτρονικα ντραμς θελω να ρωτησω εαν τα κοπαναω και εχω ακουστικα στα αυτια μου θα ενοχλω κανεναν αλλο στην πολυκατοικια?Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα ας μου απαντησει καποιος
Η δευτερη ερωτηση μου ειναι η εξης.
Με 1300 EURO τι μπορω να παρω?
Ειδα στο musicstorekoeln.de τα YAMAHA DTX-PRESS III τι λενε?
Μηπως εχετε δει και καμια αλλη μαρκα γενικοτερα σε αυτα τα λεφτα?
Και η επομενη ερωτηση μου ειναι.
Στο CUBASE εχω το VSTi BATTERY το οποιο εχει ηχους samples απο κανονικα NTΡΑΜΣ .Εαν υποθεσουμε οτι αγοραζω μια Ε-DRUM εχω ακουσει οτι εχουνε και
MIDI support.Αληθευει?Θα μπορω να βαραω τα E-DRUMS και να ακουγοντα σαν να βαραω PEARL πχ?
Αυτες ητανε οι ερωτησουλες μου.
Η ερωτησεις μου ειναι οι εξης.
Επειδη μενω σε πολυκατοικια και αν παρω ακουστικα ντραμς θα εχω μεγαλο προβλημα με την γειτονια προσανατολιζομαι στην λυση των E-DRUMS.
Eπειδη δεν εχω παιξει ποτε με ηλεκτρονικα ντραμς θελω να ρωτησω εαν τα κοπαναω και εχω ακουστικα στα αυτια μου θα ενοχλω κανεναν αλλο στην πολυκατοικια?Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα ας μου απαντησει καποιος
Η δευτερη ερωτηση μου ειναι η εξης.
Με 1300 EURO τι μπορω να παρω?
Ειδα στο musicstorekoeln.de τα YAMAHA DTX-PRESS III τι λενε?
Μηπως εχετε δει και καμια αλλη μαρκα γενικοτερα σε αυτα τα λεφτα?
Και η επομενη ερωτηση μου ειναι.
Στο CUBASE εχω το VSTi BATTERY το οποιο εχει ηχους samples απο κανονικα NTΡΑΜΣ .Εαν υποθεσουμε οτι αγοραζω μια Ε-DRUM εχω ακουσει οτι εχουνε και
MIDI support.Αληθευει?Θα μπορω να βαραω τα E-DRUMS και να ακουγοντα σαν να βαραω PEARL πχ?
Αυτες ητανε οι ερωτησουλες μου.