ανακαλυψα οτι το τηλεφωνο (το παλιο με το περιστρεφομενο καντραν), μου εδινε Ab
?Παλιά?
Παλιά?
Παλιά?
Ακόμα το έχω, μου το είχαν δώσει από το κατάστημα με την αγορά της πρώτης μου κιθάρας, χωρίς να μου πουν τι να το κάνω.
Όταν τους είχα ρωτήσει τι είναι αυτό και μου είπαν "κουρδιστήρι", είχα μπερδευτεί απίστευτα, γιατί δεν καταλάβαινα πώς κουρδίζει την κιθάρα.
Κάποια στιγμή που άκουγα μουσική και το φύσαγα, έπεσα στην περίπτωση.
Το κομμάτι ήταν από ΛΑ, και αυτό το ρημαδάκι μου έδινε την τονική.
Αποκάλυψη.
Προσοχή δεν θέλω να παρεξηγηθώ, για το joyo δεν εννοούσα ακρίβεια στα cent, εννοούσα ότι στο live και την παρέα, από την φασαρία κ γενικά τις δονήσεις στον χώρο, τα clip δεν «έπιαναν» τίποτα για να σου δώσουν ένδειξηΤο Joyo αμφιβαλλω αν έχει καλύτερη από +/- 1 cent ανάλυση, και θέλω τουλάχιστον 0.1 cent
Τα έχω κι εγω κάπου. Φαντασου, ξεχάσαμε το πως το λένε.?
κοινώς pitchforkΤονοδότης.
Το διαπασών είναι αυτό το πιρούνι που το χτύπαγες στην άκρη του τραπεζιού για να αρχίσει να ταλαντώνεται και το έβαζες πάνω στο ηχείο της κιθάρας (κλασικής) για να πάρεις ΛΑ.
Παλιά κουρδίζαμε με
Κάποια αρμόνια είχαν από πίσω μίζερο πλαστικό ποτενσιόμετρο master tune. Και κάποιοι σε άσοφες ηλικίες είχαν ελάτωμμα να πειράζουν ό,τι τους έκανε εντύπωση.?Ρε μουσικοφονιάδες... δεν είχατε ποτέ πλήκτρα στη μπάντα; Πως παίζατε;
Έχω πάθει πλάκες με τα μάστερ τονε να ψαχνόμαστε και κάποιος να το έχει πειράξει!Κάποια αρμόνια είχαν από πίσω μίζερο πλαστικό ποτενσιόμετρο master tune. Και κάποιοι σε άσοφες ηλικίες είχαν ελάτωμμα να πειράζουν ό,τι τους έκανε εντύπωση.?