Απο floyd rose σε σταθερη γεφυρα????

mike_rhd

Της παρέας
Γινεται αυτη η μετατροπη?? ας μου δωσει καποιος μερικες πλιροφοριες παρακαλω.

Ευχαριστω, mike ;D

 
Εαν μιλάμε για ακριβή κιθάρα μην το κάνεις.Είναι κρίμα να την χαλάσεις.

Εαν μιλάμε για φτηνή κιθάρα πάλι μην το κάνεις,το κόστος και μόνο(ξύσιμο σώματος,στοκάρισμα,βάψιμο) δεν αξίζει τον κόπο και δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με μια κιθάρα που έχει από τη μάνα της fixed bridge  :)

Προτιμότερο είναι να βάλεις κάτι σαν κι αυτό:

http://www.tremol-no.com/

 
Κανε μια αναζητηση στα παλια θεματα, και σιγουρα θα βρεις κατι, οπως και στα θεματα στο κατω μερος αυτου του thread.

Αν δεν ικανοποιηθεις, ενα google για "tremstopper" πιστευω οτι θα σε ικανοποιησει.

Τωρα παλι, αν θες να βγαλεις εντελως το FR και να βαλεις σταθερη γεφυρα, εκει παμε σε αλλα μονοπατια...

EDIT: Με προλαβανε in a way ;D

 
mike_rhd, παραθετω εδω το PM που μου εστειλες, γιατι η γνωση ειναι για ολους. Γι'αυτο εχουμε και το φορουμ :)

αυτο σκεφτομουν βασικα, να βγαλω το τρεμολο κ να μπει κατι σαν wrap-around tailpiece.
Αυτο που ζητας, πιθανοτατα θα χρειαστει καινουριες τρυπες στο σωμα της κιθαρας, και θα εχεις ενα μεγαλο κενο/τρυπα στη θεση που βρισκεται τωρα το FR. Θα μου πεις μπορει να μπει ενα κομματι ξυλο εκει, αλλα παλι ειναι ψιλομανουρα(επιστημονικος ορος :P).

Εν ολιγης, οπως προειπε και ο roybatty, δε αξιζει απο πολλες αποψεις.

Οποτε, ή απλα μενεις με το FR, ή του βαζεις ενα tremstopper.

 
Κανε υπομονη,μην πετας τα χρηματα σου σε ημιμετρα,κ "χτυπα" οταν μπορεσεις αυτο που εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου.

Υπομονη Mike,θα με θυμηθεις.

 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top