Έχεις δίκιο. Σου ζητώ συγγνώμη.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:δε τον αποκάλεσα απατεώνα ... Έχω χρησιμοποίηση τη λέξη "τιμιο" πιο πανω....τωρα αν δεν το θεωρείς άτιμο αυτο που εκανε ο.κ εγω μπορει να ειμαι στραβός ..
Φίλος γιατι το ψάχνουμε τοσο? ωραία θα σου πω... του στελνω π.μ και του λεω οτι ενδιαφέρομαι για την κάρτα και του αφήνω ενα τηλ,gdevelek είπε:Όταν δεν μας λες σε τι συμφωνήσατε ακριβώς στο τηλέφωνο δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο αυτό που σου έκανε...
Σωστος ο φιλος...hot_sauce είπε:Και γιατί δε τον παίρνεις τηλέφωνο να δεις τι έγινε και κάθεσαι και υποθέτεις?
Μηπως κατι ετυχε του παληκαριου;; καμια φορα δεν ξερεις... ???ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Σωστος ο φιλος...
ειναι αυτο που λες μετα, ...δε γα........τε
το απεύχομαιAndreasZ είπε:Μηπως κατι ετυχε του παληκαριου;; καμια φορα δεν ξερεις... ???
δε τον είπα απατεώνα yameth το εξηγώ πιο πάνω...yameth είπε:Κοιτα να σου εξηγήσω τι εννοώ εγω: λεφτά δεν σου πήρε, όργανο δεν σου έκλεψε. Δεν είναι απατεώνας.
Είναι όμως αφερέγγυος και κακός στις συνεννοήσεις του.
Κάποιος βρέθηκε πχ πιο κοντά του, κάποιος έδωσε πιο πολλά κλπ. Κι αυτός (όπως οι περισσότεροι) θα κοιτάξει τη βολή του, στρουθοκαμηλίζοντας όμως προς εσένα. Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν τον τρόπο να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Συμβαίνει συχνά θα έλεγα και σε εμένα επίσης.
cyclops είπε:Θα μπορούσε να κάνει ένα τηλέφωνο να ξηγηθεί, να πει "φίλε άκυρο, άλλαξα γνώμη" ή "σόρρυ φίλε, βρήκα άλλο άτομο να πουλήσω". Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό ακριβώς πείραξε τον Άγγελο. Αυτή έχω την εντύπωση έχω σχηματίσει, κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει. Ούτε απατεώνα τον είπε, ούτε κλέφτη. Εγώ προσωπικά θα τον έλεγα "ρίχτη".
το ειχα αναφέρει το συγκεκριμένο όργανο φιλε κωστα οταν εψαχνα workstation.. δε γίνετε να το υποψιαστείς ..Costas Siachamis είπε:...καλό είναι να συζητάμε τέτοια θέματα πριν την αγορά.Για αυτό έχουμε και το φόρουμ.
Αλληλεγγύη.
Η αγγελία είχε πιάσει αράχνες.Κυκλοφορούσε από τις αρχές του 2012 και ξεκίνησε στα 1.200 ευρώ.
Πιστεύεις οτι ηταν απατεωνια αυτο? 8)kbasilis είπε:Να πω και εγώ μιά εμπειρία από ανταλλαγή και μάλιστα εντός του ΝΟΙΖ.
Είχα ανταλλάξει jackson rr με dinky,εγώ Θεσσαλονίκη αυτός Αθήνα και η ανταλλαγή έγινε χωρίς προβλήμα λόγο του ότι βρήκε έναν φίλο που είναι Θεσσαλονίκη και έστειλε την κιθάρα του εκεί.
Πήγα λοιπόν εκεί στον φίλο του την είδα μου άρεσε ο φίλος του(μουσικός) την είδε την έκρινε ΟΚ ως λειτουργικό κομμάτι γιατί εμφανισιακά το παιδί από Αθήνα την είχε δει από φώτο και όλα καλώς.
Έχαμε συνεννοηθεί πως αν δεν μου αρέσει ή δεν κάθεται κάτι καλά στον φίλο του από τη δικιά μου τότε θα έδεινα τα μεταφορικά στον φίλο του για να την στείλει πίσω.
Άφου όλα ήταν ΟΚ τότε έδωσα την κιθάρα έδωσα και λεφτά για μεταφορικά(αφού το παιδί αό΄Αθήνα είχε πληρώσει για την δικιά του)και όλα κυλίσανε ρολόι.
Μόνο παραλίγο να γίνει μία γκάφα,είχα τυλίξει και είχα βάλει την λαβή από το τρέμολο έτσι ώστε κατά την μεταφορά να μην κουνιθεί και χτυπίσει τπτ και το παιδί δεν την είδε και πέταξε την κούτα.
Εφτυχώς με πήρε κατευθείαν τηλ να μου πει πως δεν βρίσκει την λαβή και του είπα που βρίσκεται και πρόλαβε να την βρει πριν το σκουπιδιάρικο ;D
Η βλακεία ήταν δικιά μουπου θεώρισα αυτονόητο πως θα την βρει,ενώ έπρεπε να του το είχα διευκρινίσει
Πω πω !!!ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:πωωω ημουν ετοιμος να το παρω .. ρε μου....ν ....πανο Dine Morti και Monadike μας διαβάζεις ξέρω... έπρεπε να το ειχες κανει σε μενα αυτο... τιποτα αλλο δε λεω... τυχερός εισαι ... δηλαδή να ψάχνω synht ποσουσ μηνες καποιοι ξερουν
τους ειχα τρελάνει τον ερωτα.. τα χρήματα που θα ειχα θα ηταν ισα ισα απο το δοκιμιλικι μετα απο 7 μηνες πραγματικής που.......ας..... στη σχολη, θα έπαιρνα καποια χρηματα και θα πετυχενα εσενα τον έξυπνο να μου τα αρπάξεις???
ρε ελεεινό υποκείμενο άλλοι μαζεύουν χρονια λεφτα για να παρουν ενα οργανο ρε, γιατι αγαπανε την μουσικη, και το οργανο τους πραγματικα, και εμφανίζεσαι εσυ ρε μου....ν....κλαμα να κοροϊδέψεις και να εξαπατήσεις τον κόσμο?
γαμ..... τα σπιτια σου μεσα... τυχερος εισαι φιλε... να ξερεις... οσο υπάρχουν τετοιες παπα.....ρο .....φατσες
γιατι φανταζομαι την μαπα σου ετσι θα μοιάζει, η ελλαδιτσα θα κάνει ενα βημα μπροστά και δυο πισω...
δε ξεθύμανα... αλλα τα ειπα... σορρυ guys ...
;D Δεν έχω δοκιμάσει να τις συνδέσω με midi.. Λες να ηχούν καλύτερα? Θα προτιμούσα να βάλω ελάχιστο reverb και πολυυυυ delay... Μη σου πω θα το βάλω σε loop να παίζουν συνέχεια... ;D ;D ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Πω πω !!!πωωω ημουν ετοιμος να το παρω .. ρε μου....ν ....πανο Dine Morti και Monadike μας διαβάζεις ξέρω... έπρεπε να το ειχες κανει σε μενα αυτο... τιποτα αλλο δε λεω... τυχερός εισαι ... δηλαδή να ψάχνω synht ποσουσ μηνες καποιοι ξερουν
τους ειχα τρελάνει τον ερωτα.. τα χρήματα που θα ειχα θα ηταν ισα ισα απο το δοκιμιλικι μετα απο 7 μηνες πραγματικής που.......ας..... στη σχολη, θα έπαιρνα καποια χρηματα και θα πετυχενα εσενα τον έξυπνο να μου τα αρπάξεις???
ρε ελεεινό υποκείμενο άλλοι μαζεύουν χρονια λεφτα για να παρουν ενα οργανο ρε, γιατι αγαπανε την μουσικη, και το οργανο τους πραγματικα, και εμφανίζεσαι εσυ ρε μου....ν....κλαμα να κοροϊδέψεις και να εξαπατήσεις τον κόσμο?
γαμ..... τα σπιτια σου μεσα... τυχερος εισαι φιλε... να ξερεις... οσο υπάρχουν τετοιες παπα.....ρο .....φατσες
γιατι φανταζομαι την μαπα σου ετσι θα μοιάζει, η ελλαδιτσα θα κάνει ενα βημα μπροστά και δυο πισω...
δε ξεθύμανα... αλλα τα ειπα... σορρυ guys ...
Και δε μου λες...
Δηλαδή, αυτές οι παράμετροι, έχουνε καλά φίλτρα (σαν του Moog) ?
Και... γίνεται να είναι ελεγχόμενα μέσω Midi :![]()