Να ρωτήσω κάτι καλοί μου άνθρωποι;
Με αυτόν εδώ τον κύριο έχει κάνει κανείς καμία συναλλαγή;
http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=30437
Δίνει κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν, αλλά συνήθως γράφει ως τόπο διαφορετικές τοποθεσίες (άλλοτε "κέντρο, Πελοπόνησος", άλλοτε "Θεσσαλονίκη" και άλλοτε "Κρήτη").
Του έγραψα λοιπόν, ότι ενδιαφέρομαι για δυο πράγματα απ΄όσα πουλάει.
Μου απάντησε με ένα mail (όπου εμφανίζεται το ονοματεπώνυμό του - fake ή αληθινό δεν ξέρω) ότι "ΒΡίσκομαι στο εξωτερικό για μόνιμα, η θήκη βρίσκεται στη θεσσαλονίκη. εσύ που βρίσκεσαι;"
Του ξαναέγραψα ότι "βρίσκομαι στην Αθήνα, αλλά θα στείλω φίλους μου Σαλονικιούς να την πάρουν από εκεί που την έχεις, no problem. Δώσε μου το τηλέφωνο του φίλου σου να συνεννοηθώ μαζί του". Πέρασαν μέρες και δεν μου απάντησε ποτέ.
Σημειωτέον ότι στην αγγελία γράφει (μέχρι και αυτή τη στιγμή) ότι η θήκη όπως και άλλα πράγματα που δίνει, είναι στην Κρήτη.
ΣΥνεχίζω: χτες βράδυ έβαλε μια αγγελία για το ditto looper. Του γράφω, αυτή τη φορά με grreeklish για ξεκάρφωμα "me endiaferei. pou eisai na erthw na to parw".
Mου απαντάει με το γνωστό τροπάρι "είμαι στο εξωτερικό, το έχει ένας φίλος μου. Σε ποια περιοχή μένεις?"
Του απαντάω "dwse ena tel na ton parw".
Eκείνος: "Είναι μυστήριος. Καλύτερα να συνεννοηθούμε μαζί".
Ε εκεί δεν άντεξα. Του γράφω: "είμαι ο ίδιος που περιμένω να με ειδοποιήσεις για τη θήκη. Τι θαγίνει ; Θέλω και το ditto. Τελικά που τα έχεις αυτά που δίνεις ρε φίλε μου; Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη; Αν δεν το λύσουμε θα σε θεωρήσω τρολλ " του λέω.
Μου στελνει ένα τηλέφωνο στη... Σουηδία (0046 κωδικός), όπου οταν καλώ από σταθερό μιλαέι διαρκώς και όταν καλώ από το κινητό μου μιλάει πάλι, αλλά μου βγάζει και μνμ "λάθος αριθμός". Χεχ.
Γι' αυτό ρωτάω αν είχε ποτέ κανείς σας συναλλαγή με τον εν λόγω. Τείνω πλέον να πιστέψω ότι είναι καραμπινάτο τρολλ.
Εdit
Κάτι επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι γράφει το όνομά του όχι ως alexandros (με d) αλλά alexantros, με t. Tο ίδιο και στο mail.