Aρχικά σκεφτόμουν να βάψω τους μαγνήτες ρόζ, άσχετα με το pickguard, oι δύο ήτανmike_rhd είπε:Ροζ οπως η κιθαρα![]()
Το μαύρο πιγκαρντ φαίνεται πολύ ωραίο και κάνει λιγο πιο dark το σύνολο αλλά και ασπρο θα ηταν μια χαράbihlas87 είπε:Aρχικά σκεφτόμουν να βάψω τους μαγνήτες ρόζ, άσχετα με το pickguard, oι δύο ήταν
μαύροι απο την bach και ο τρίτος που μπηκε neck tonerider... τον λυπήθηκα και έβαψα
τους άλλους κρέμ.
πωπω αλα buddy Guy στο pickguard??mariopol είπε:Μαυρο(με ασπρες βουλες)
bihlas87 είπε:Εσύ θα μπορούσες να πάρεις στα σοβαρά μια κιθάρα που κοστίζει λιγότερο απο έναν επώνυμο μαγνήτη?
Κι από εμφάνιση...μμμ...δεν είναι κακή ιδέαrocka cola είπε:πιστευω θα χει ενδιαφερον ενας συνδιασμος p90-coil-p90
Πάρε μια έτοιμη για να μην κουράζεσαι: http://www.rondomusic.com/hawkmnp90vwh.htmlelavd είπε:![]()
![]()
Δεν έχεις κι άδικο!!! ;D
Μου βάζεις ιδέες βέβαια τώρα...
Έχω 2 P90s (τους original από την Tokai μου) που "κάθονται"... Λες να "χτυπήσω" καμιά Squier strat και να της αλλάξω τα φώτα;![]()
Που την βρήκες την φωτό του Μπίχλα ???Earendil είπε:Ζόρικη δουλειά στο pickguard. Μπράβο!
Αν το αγόραζες ως "single-ply-anodized-sherwood-green" θα έδινες κανένα σαραντάρι δολλάρια στην πλάκα.
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν την είδα ήταν:
![]()
;D ;D ;D ;D
Squier Telecaster Classic Vibe 70s Custom
€650
Squier bullet telecaster by Fender
€130
Αθήνα
Squier 50th anniversary
€200
Χαϊδάρι
Squier Stratocaster SUPERSTRAT HSS Floyd