Αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ στη ζωή σου τάστα και θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο μάστορα αποαυτόν που πήγες τη κιθάρα σου,τότε δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους μάστορας ήταν αυτός.Ως ανθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά παντως, θα σου έλεγα ότι αυτό που έκανες με τη βαριοπούλα (που την ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ πάνω) μου ακούγεται καλό.Αν χτύπαγες με σφυρί θα υπήρχε περίπτωση να τραυματίσεις το τάστο.Ταστα μπορείς να βρείς στον Κωνσταντέλλο (Πάρνηθος 80 στο Γαλάτσι τηλ.2921235 απογευμα) αλλά αν αγαπάς τις κιθάρες σου κάλύτερα να τις δίνεις σε κάποιο ειδικό πριν μάθεις.Όχι απαραίτητα σε μένα.Αλλα αν σε ενδιαφέρει να σου δώσω το τηλεφωνό μου.Awaken είπε:Αφού έχουν βγει από τη θέση τους , δεν θέλουν ξύσιμο βέβαια, στην ακουστική μου είχε πεταχτεί 1 τάστο και έβαλα ένα χοντρό πανί πάνω στην ταστιέρα, και πάνω από το πανί στο συγκεκριμένο τάστο ακούμπησα και το τονίζω! Μια βαριοπούλα , με το ένα χέρι την ταστιέρα με το άλλο το σφυρί και ακουμπημένα όπως ήταν στο σωστό σημείο έβαλα δύναμη και το τάστο μπήκε στη θέση του .. και δεν ξαναβγήκε…. Αυτό έγινε αφού την παρέλαβα από το μάστορα για αλλαγή τάστων, δεν του την ξαναπήγα και ούτε την ξαναπάω…
Θα με ενδιέφερε αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω τάστα να τα αλλάζω μόνος μου…
Τελευταία επεξεργασία από moderator: