Εαν εσυ θες να το παρεις προσωπικα θα το παρεις!The Genius Loci είπε:Από τη στιγμή που εγώ άνοιξα το thread, δεν βλέπω πως συμβαδίζουν οι δύο παραπάνω δημοσιεύσεις σου. Τέλος πάντων.
Σ'ευχαριστώ πολύ... εν πολλοίς το είδα και σαν έναν τελευταίο "φόρο τιμής" για μια κιθάρα που αγαπάω πολύ και που θα αποχωριστώ (το πιθανότερο αύριο...). Οπότε παρασύρθηκα λίγο παραπάνω...Stinky είπε:Παντως η καταχωρηση σου για την τελε πραγματικα πρεπει να παρει οσκαρ καλογραμμενης αγγελιας!
Και δεν το λεω καθολου ειρωνικα!
Εδώ υπάρχει κόσμος που δεν προσέχει οτι δεν παίζουν τα greeklish γενικά στο Noiz, θα προσέξει την κατηγορία Ζήτηση στις Αγγελίες;The Genius Loci είπε:Η γκρίνια για τις Αγγελίες πάλι...
Πόσο δύσκολο ρε μάγκες είναι να δείτε ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία με αγγελίες ΖΗΤΗΣΗΣ γι'αυτά που θέλετε? Γιατί πρέπει να γεμίζουν οι αγγελίες με "ζητώ να αγοράσω ΧΧΧΧΧΧΧ σε λογική τιμή", όταν υπάρχει ξεχωριστή ενότητα? >>
:
![]()
Alexander for Ad Keeper!!! ;D ;DBigAlejandro είπε:εγω (οπως εχω πει και δεκαδες φορες-καλα οχι δεκαδες αλλα καμποσες-σε παρομοια θρεντς) ειμαι προθυμος να την αναλαβω!
Ελάχιστοι είναι τόσο καλοί φωτογράφοι για να αποδώσουν σωστά τις λεπτομέρειες μιας κιθάρας, ακόμα και αν έχουν σούπερ εξοπλισμό. Δεν είναι αυτό το νόημα. Για μένα το σημαντικό είναι να φαίνονται, όσο γίνεται, σημαντικές λεπτομέρειες ή φθορές, και ας είναι με έντονο φλας, αποχρωματισμούς, κλπ.Stinky είπε:Kαι την δικη μου! ;D
Να πω κατι ακομα και για το θεμα με τις φωτογραφιες. Ειναι αληθεια οτι ολοι εχουν κινητο με καμερα.
Αλλα πιστευεις οτι αν εγω πουλαω μια λες πολ στανταρντ honeyburst ας πουμε, αξιας 1600 μεταχειρη, μπορω να αποδωσω το χρωμα, τα νερα, την ομορφια του οργανου με μια καμερα 2mpx?
Δεν ειναι παραπτωμα να βαλεις φωτο απο το ιντερνετ πιστευω, αλλα ειναι οταν δεν κανεις ακριβη περιγραφη των ελλατωματων, και δεν εισαι δεκτικος στο να μιλησεις καποια παραπανω λεπτα με τον ενδιαφερομενο στο τηλεφωνο και να του τα αναλυσεις.
Και την δική μου!Alexander for Ad Keeper!!! Grin Grin
Έχεις τη δική μου ψήφο φίλε. Wink
;Dyameth είπε:Και την δική μου!![]()
Boss, μήπως να βάλεις 1-2 άτομα που να ξεκαθαρίζουν τις αγγελίες?yameth είπε:Και την δική μου!![]()
Ο Αλέξανδρος κάνει για 4...και πληρώνεται σε κοκακόλες...ginargiros είπε:Boss, μήπως να βάλεις 1-2 άτομα που να ξεκαθαρίζουν τις αγγελίες?
Άδειες ή γεμάτες?marathon είπε:Ο Αλέξανδρος κάνει για 4...και πληρώνεται σε κοκακόλες...
Αν οι φωτογραφίες είναι ευκρινείς και δεν υπάρχει κάτι μεμπτό γιατί να σβηστεί?Stinky είπε:Για να βαλεις οργανωτη στις αγγελιες πρεπει να εχεις σαφεστατους ορους για την καταχωρηση.
Μια καταχωρηση κιθαρας που λεει "Πωλειται Fender Stratocaster USA σε καλη κατασταση" μαζι με 2 φωτος και μονο τι την κανεις? Την σβηνεις? Γιατι?