Dark Oblivion
Της παρέας
Θα βαλω τα δυνατα μου.... Υποσχομαι!!!vonserke010780 είπε:Ουτε αυτη τη φορα το πετυχες! Αναμενουμε την επομενη....
Θα βαλω τα δυνατα μου.... Υποσχομαι!!!vonserke010780 είπε:Ουτε αυτη τη φορα το πετυχες! Αναμενουμε την επομενη....
xaxaxaxaxa κλαίωωωωωωωωωωω ;Dvonserke010780 είπε:Ουτε αυτη τη φορα το πετυχες! Αναμενουμε την επομενη....
@Dark Oblivion, δινεις την εντυπωση οτι εισαι με το ενα tab του browser σου στις αγγελιες και με το αλλο tab στο παρον θεμα (και στα αλλα 2). Και πανε και ερχονται ποστ απο εσενα που δε βοηθανε πουθενα.Dark Oblivion είπε:Δεν καταλαβαινω προς τι τετοια επιθεση...
1. Στον αλλον πχ που (με προλαβε) σχολιασε το bad monkey ενος παληκαριου που εν μερη ηταν αστεια γιατι 40 εχει καινουριο 50 το εδινε αυτος... δεν ειδα κανεις να του πει τιποτα!!!
2. προφανως και δεν μπορουμε να μπλεξουμε πολλες αγγελεις απο οοοοοοολα τα φορουμ ,γιατι εγω εχω απο φορουμ μηχανων ,απο φορουμ τεχνολογικα ,απο φορουμ για σκυλους να σου ποσταρω οσες αστειες θες... αλλα τι να το κανω αν καποιοι δεν ξερουν απο μηχανες η δεν τους νοιαζουν οι σκυλοι???
Οπως ειπα και νωριτερα... το thread το ανακαλυψα πριν λιγες μερες. Και εχω κανει ολα και ολα δυο θεματακια. Οποτε αυτο που λες ειναι λιγο ΑΤΟΠΟ!! Και ναι ,κατα κυριο λογο ειμαι στις αγγελιες και κοιταζω και το παρον thread ωστε μιας και εχουμε ανοιξει 'ψιλη' κουβεντουλα ... να δω τι λεει ο καθενας.gregg είπε:@Dark Oblivion, δινεις την εντυπωση οτι εισαι με το ενα tab του browser σου στις αγγελιες και με το αλλο tab στο παρον θεμα (και στα αλλα 2). Και πανε και ερχονται ποστ απο εσενα που δε βοηθανε πουθενα.
Ειναι περιττη αυτη η συμπεριφορα.
Συγνωμη φιλε , εισαι το παιδι που ελεγε για καποια αγγελεια μιας JACKSON USA SL2H στα 1900 ευρω , οτι ηταν για γελια ?michaeltsag είπε:http://www.ebay.com/itm/JACKSON-LEFT-HANDED-USA-SELECT-ADRIAN-SMITH-SIGNATURE-SAN-DIMAS-LEFTY-GUITAR-/301135542892?pt=Guitar&hash=item461d13ba6c
Οριστε μια αγγελια που χρωσταω στον φιλο μου που με ρωτησε για τιμη
JACKSON SOLOIST με 1600€ ευρω και σε μια αγγελια την πουλαγε μεταχειρισμενη 1900€
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Καταρχην την καλημερα μου σε ολους... σε καλους ,σε κακους και σε ασχημους.gregg είπε:Επειδη το thread δεν ειναι "ψιλη κουβεντουλα" αλλα για καποιους ειναι σημαντικη κουβεντα μιας και υπαρχουν αμεσα θιγομενοι (υπενθυμιζω πως ηδη προκαλεσες ενοχληση σε ενα μελος για αγγελια του) προτεινω να απεχεις απο το θεμα μεχρι να καταλαβεις τι συζηταμε.
Δεν σου επιτιθεμαι. Ομως δεν εχεις καποια θετικη συνεισφορα στο θεμα.
Σ'εμας τους ομορφους? :Dark Oblivion είπε:Καταρχην την καλημερα μου σε ολους... σε καλους ,σε κακους και σε ασχημους.![]()
Αν κρίνω από το avatar Ritchie,έχεις κάθε λόγο να θίγεσαι! ;D ;D ;DRitchie77 είπε:Σ'εμας τους ομορφους? :![]()
Στους ομορφους/ες ειναι το μονο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!Ritchie77 είπε:Σ'εμας τους ομορφους? :![]()
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Δεν είναι τόσο που είναι θλιβερό το thread, είναι θλιβερό το ποσοστό αναγνωσιμότητας του.
Σε τιμές thomann έχουν 132 ευρά, τα δίνει 100, ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα θα έλεγα...Satanas είπε:Για να βλέπω σχόλια χαχαχαχαχαχαχαχα
Μόνο που δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα...
http://smart.noiz.gr/details.php?id=187910
Ακριβώς αυτό.longshadow είπε:Σε τιμές thomann έχουν 132 ευρά, τα δίνει 100, ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα θα έλεγα...
Ναι, η πλειοψηφία ίσως να πει ότι 10-20 ευρώ πιο κάτω θα ήταν μία πιο ρεαλιστική τιμή αλλά δεν γίνεται να γελάμε με κάθε αγγελία στην οποία η τιμή δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, ή αυτό που θα κάναμε εμείς αν ήμασταν πωλητές...
Σε τιμές Thomman έχει 102Ε, τα μεταφορικά 20Ε δεν έχουν;longshadow είπε:Σε τιμές thomann έχουν 132 ευρά, τα δίνει 100, ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα θα έλεγα...
Το τροφοδοτικό έχει 30 ευρώ....gdevelek είπε:Σε τιμές Thomman έχει 102Ε, τα μεταφορικά 20Ε δεν έχουν;
Σε τιμές ελληνικές έχει... κάτω από 100Ε
http://www.skroutz.gr/s/1826114/Boss-MT-2-Metal-Zone.html?keyphrase=boss+mt-2
longshadow είπε:Το τροφοδοτικό έχει 30 ευρώ....