Ακόμη για αυτό μιλάτε; Το πηδήσαμε και ψόφησε.
Είπα χθες να κάνω τουμπεκί μπας και σταματήσει η κουβέντα αλλά...
gmw είπε:
Η εντιμότητα ΔΕΝ είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ
Μα εσύ ο ίδιος υποκειμενίζεις ασύστολα. Μέτρα διαφωνίες και μόνο για να καταλάβεις. Έχεις ορίσει μια συμπεριφορά σαν ανέντιμη (αυθαίρετα και με βάση κάποιο προσωπικό κριτήριο) και θέλεις όλοι να συμφωνήσουμε.
Δόθηκε τρομακτική έκταση και με πολύ άκομψο τρόπο σε ένα ζήτημα που μπορεί κάλλιστα να είναι πιο ασήμαντο και από πταίσμα.
Επαναλαμβάνω: δεν έχεις καμία απολύτως
απόδειξη ανεντιμότητας. Για υποψίες θα συζητάμε και μάλιστα με την απαίτηση να θεωρηθούν ακλόνητες αποδείξεις;
Ευτυχώς που δεν αναφέρεις το όνομα του πωλητή, διαφορετικά θα ήταν ιντερνετικό λιντσάρισμα συμφορουμίτη χωρίς στοιχεία. Για να πεις κάποιον ανέντιμο πρέπει να τον γνωρίζεις και
κυρίως πρέπει να είσαι βέβαιος για την ενοχή του. Είσαι 100% βέβαιος; 'Ηρθε φαξ από την ιντερπόλ; Τηλεδικαστήρια θα κάνουμε εδώ μέσα;
Και είναι έντιμο να μιλάμε για άλλους δημόσια χωρίς να είμαστε 1000% σίγουροι; Ήδη με τα στοιχεία που δίνεις (παρότι δεν λες όνομα) έχουν δυσφημιστεί όλοι οι πωλητές partscaster που πουλάνε κοντά στα 600 ευρώ. Τους εντοπίζει κανείς με ένα απλό search. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι άνθρωποι σε ανάγκη που καίγονται να πουλήσουν.
Επίσης μου την έδωσε χοντρά που ανέφερες στο νήμα τη συνοικία που μένω. Είναι κάτι που δημοσιοποιώ μόνο στις αγγελίες για πρακτικούς λόγους
και για όσους τύχει να τις διαβάσουν, δεν το βγάζω βούκινο σε 1500 άτομα. Αφού δεν μπόρεσες προφανώς να μην κοιτάξεις στις αγγελίες μου, για να δεις μήπως είμαι undercover ανέντιμος πωλητής partscaster, ας έριχνες μια ματιά και στο προφίλ μου στο noiz όπου θα έβλεπες ότι η περιοχή δεν αναφέρεται.