Και μάλλον έχεις δίκιο...με παρέσυρε το προηγούμενο link....αυτό είναι το σωστόpascal είπε:Εγώ μια original 50s βλέπω
Του δώσανε θέλεις να πείς, για να μας πείσει...τουλάχιστον τον Νέστορα τον έπεισε ;D ;Dpascal είπε:έδωσε κανά διακοσάρι χιλιάρικα και πήρε όλη την κιθάρα
Άλλη έκδοση αυτή...παραδίπλα...τώρα έχουμε πιάσει τους μαγνήτες ;Dpascal είπε:"H συνωμοσία του ξύλου", εκδόσεις Noiz.
Άρα, επειδή του jazz φοράει τους Fender CS '54, και εγώ έχω μία κιθάρα που τους φοράει, λέω (εγώ), ότι εμείς οι κοινοί θνητοί, εάν θέλουμε να έχουμε clean, vintage ήχο στη Strat μας...καλό είναι να τους δοκιμάσουμεpascal είπε:του jazz φοράει τους reissue 50s και άρα;
Aναζητώντας τον clean ήχο (όπως λέει ο τίτλος), θα τα έκανες αυτά? ;D ;Dmanosx είπε:Έτσι νομίζω ότι ίσως να του ταίριαζαν πιο hot μαγνήτες, ή και μια στάλα overdrive,
Και ερχόμαστε σε ένα πρακτικό θέμα του ήχου με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό. Ο Deluxe Reverb με strat καρφί πάνω του, θέλει χάιδεμα, όχι κοπάνημα. Σήμερα έχει πέσει πολύ τρέξιμο και ίσα που προλαβαίνω να γράψω αλλά πιθανότατα αύριο να ανεβάσω ένα κλιπ όπου κοπανάω. Θα ακούσετε τόσο "τσικ,τσικ" και πνιγμένες αρμονικές που έχω την εντύπωση ότι δε θα αρέσει σε κανέναν.Το κλιπ είναι πολύ ωραίο, αλλά πιστεύω ότι με πιο δυνατά χτυπήματα στις χορδές θα ήταν πιο "αντιπροσωπευτικό". Μου φάνηκε ότι το δεξί χέρι του παικταρά σε κάποιες φάσεις ήταν πιο ευγενικό από ότι χρειαζόταν.
Fender Stratocaster 1967
€14,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster 50s (U-boat headstock, baseball bat neck)
Αιγάλεω
Fender Stratocaster (Player Series)
€600
Κιλκίς
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster Jimi Hendrix Mexico
€800
Πειραιάς
FENDER stratocaster plus 1990
€1,500