Καταρχήν μεγειές!
Να πω στα θετικά ότι είναι αισθητά πιο ελαφρύ, δηλαδή φορτώνει πιο γρήγορα, προφανώς λοιπόν υπάρχει ξαλαφρωμένο back end.
Στο front end τώρα (εμφάνιση δηλαδή), χρειάζεται... καλοκούρδισμα (finetuning).
Συγκεκριμένα θα συμφωνήσω ότι τα λινκ δεν πρέπει να είναι υπογραμμισμένα, μειώνεται εμφανώς η αναγνωσιμότητά τους (επίσης προτιμώ και αισθητικά να είναι λίγο πιο heavy η γραμματοσειρά παρά υπογραμμισμένη, γιατί όλες αυτές οι γραμμούλες μαζεμένες δημιουργούν περισσότερο θόρυβο για το μάτι, αισθητικά και χρηστικά).
Έπειτα υπάρχει ένα θέμα με τη σκουρόχρωμη φάσα με τη φωτογραφική σύνθεση. Η ίδια η σύνθεση αυτή δεν είναι άσχημη ιδέα, μου αρέσει. Επειδή όμως δουλεύω σε μεγάλη οθόνη και ανάλυση και με τα παράθυρα πάντοτε maximized ή σχεδόν maximized παρατήρησα κάτι που δεν ξέρω αν βλέπετε εσείς αλλά εμένα με ενοχλεί οπτικά: η φωτογραφική σύνθεση κόβεται πάνω δεξιά και αφήνει άσχημο κενό.
Νομίζω ότι σε όλες τις αναλύσεις η φωτογραφική φάσα πρέπει να διατρέχει την οθόνη σε όλη την πάνω μεριά της και το κομμάτι του φόρουμ (ας το πούμε κεντρικό section) να είναι πάντοτε κεντραρισμένο. Ίσως να δείχνει καλύτερα σε άλλες αναλύσεις, πάντως σε ανάλυση 2560Χ1440 δείχνει έτσι κομμένο.
Με μια πρώτη ματιά αυτά.