Αναβάθμιση των Windows 10 σε 11 από το Windows Upgrade ή καθαρή εγκατάσταση? Η τελική ετυμηγορία.

Αναβάθμιση σε W11 ή Καθαρή Εγκατάσταση;

• Go for it, cos! Προχώρησα και εγώ σε αναβάθμιση και όλα μια χαρα! Από την πρώτη κιόλας μέρα!

• Κάνε καθαρή εγκατάσταση! Έτσι έκανα και εγώ και είμαι σίγουρος.

• Μείνε στα 10! Και ransomware να φας σε λίγο καιρό, έχεις τα backup. Σιγά! Λες και έχεις λίρες μεσα.

Results are only viewable after voting.
Τι μια φορά αστάθεια στο σύστημα, ψιλοκολλήματα, κτλ , τη δεύτερη μου έσπασε shaders σε ένα 3D πρόγραμμα που χρησιμοποιώ, και στις 2 περιπτώσεις έκανα φορμάτ, μετά τη 2η ,εγκατέστησα τα 10, κι από τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Αν είναι κάθε φορά που κάνουν update τα windows να κάνω το χορό της βροχής κι επίκληση στον Απόλλωνα, μπορούν να τα κρατήσουν τα 11.

Τι μια φορά αστάθεια στο σύστημα, ψιλοκολλήματα, κτλ , τη δεύτερη μου έσπασε shaders σε ένα 3D πρόγραμμα που χρησιμοποιώ, και στις 2 περιπτώσεις έκανα φορμάτ, μετά τη 2η ,εγκατέστησα τα 10, κι από τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Αν είναι κάθε φορά που κάνουν update τα windows να κάνω το χορό της βροχής κι επίκληση στον Απόλλωνα, μπορούν να τα κρατήσουν τα 11.
Είναι φοβερό να διαβάζω τέτοια πράγματα και μου προκαλούν αποτροπή. Πως να αναβαθμιστώ μετά από αυτό. :cry:

Το like πάει για την ενημέρωση που μας έδωσες.
Εύχομαι να μην έχω τέτοια τύχη.
Κι εσύ φυσικά όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Αν o υπολογιστής είναι εργαλείο με το οποίο κάνεις τη δουλειά σου, θα σου έλεγα να 'σαι προσεκτικός, έχε backup image του δίσκου όπως το έχεις τώρα με 10αρια, τουλάχιστον σε περίπτωση στραβής να μη ψάχνεσαι.

Το like πάει για την ενημέρωση που μας έδωσες.
Εύχομαι να μην έχω τέτοια τύχη.
Κι εσύ φυσικά όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση.
Να 'σαι καλά, έχουν περάσει 14 μήνες από τότε που ξαναέβαλα τα win10 και όλα καλά.

Οι εταιρείες έχουν άλλου είδους βάσανα, καμία σχέση με τους χρήστες που κάνουν την πλάκα τους. Εποχές του καλύτερου λειτουργικού τώρα (win XP), μου λέει το αφεντικό "τράβα στην τάδε τεράστια χαρτοβιομηχανία, ο γκομπιούτερς που κάνει κουμάντο στην μηχανή που πακετάρει δεν γκαγκανάει", πάω και τι να δω, αρχαίον τεμάχιον με dos ΑΑυστηρά και ο δίσκος (ένα τσιπάκι του σατανά καρφωμένο στην μητρική) σκασμένος. Λέω στον μάστορα "μάλλον ήρθε η ώρα να μπείτε στον μαγευτικό 21ο αιώνα" και μου λέει πως η συγκεκριμένη μηχανή δουλεύει ΜΟΝΟ με αυτό το λειτουργικό, και οι δανοί που βγάζουν το σόφτγουεαρ εκτός από το ότι ζητάνε το πρωτότοκο του ιδιοκτήτη για πλερωμή, δεν δίνουν και καμία εγγύηση για το πόσο καλά θα δουλέψει ΑΝ δουλέψει. Πίκρα.

Κάθε πέρσι και καλύτερα.

μαλλον κατι τετοιο επαθα.μπλε οθονη και δεν εβλεπε τον δισκο.τον εχω κρατησει μηπως καποια στιγμη ασχοληθω για να τραβηξω τιποτα αρχεια και projects που ειχε μεσα.ποτε δεν ξανακανω αναβαθμιση.μονο καθαρη εγκατασταση αν χρειαστει

καμία σχέση με τους χρήστες που κάνουν την πλάκα τους.
Εγώ δεν κάνω την πλάκα μου. Είμαι σοβαρός χρήστης. :mad:

1756962971189.png

😜

μαλλον κατι τετοιο επαθα.μπλε οθονη και δεν εβλεπε τον δισκο.τον εχω κρατησει μηπως καποια στιγμη ασχοληθω για να τραβηξω τιποτα αρχεια και projects που ειχε μεσα.ποτε δεν ξανακανω αναβαθμιση.μονο καθαρη εγκατασταση αν χρειαστει
Έχουμε νεότερα

Γεια σας! Μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση σε Windows 11 μέσω του Windows Update.

Η διαδικασία κύλησε ομαλότατα και όλο το "κατέβασμα" και η εγκατάσταση δεν ξεπέρασε τα 15 λεπτά στο σύστημά μου. Πολύ πιο γρήγορα άπο ότι περίμενα.

Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν άριστα. Έγινε ένας πρώτος έλεγχος του μουσικού software, συγκεκριμένα το Studio One, και αυτό λειτούργησε ομαλά. Τα Windows, οι εφαρμογές Office και τα παιχνίδια επίσης λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Το σύστημα έχει άψογη απόκριση και φαίνεται ότι όλα πήγαν μια χαρά. Θα κάνω πιο ενδελεχή έλεγχο στο μουσικό software τις επόμενες μέρες, και αν υπάρξουν προβλήματα, θα σας ενημερώσω.

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! :geek::poop::ninja:

Αλλο ένα ευτυχισμένο μέλος,μετά την πολύτιμη βοήθεια που βρήκε στην κοινότητα μας,με την παρότρυνση μας για κάτι πού δέν είχαμε ιδέα,αν δουλέψει πραγματικά.
Τώρα μας μένει απλά,να παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα.
Η έρευνα,αποτελεί αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι σε όλη την επιστημονική κοινότητα,συμπεραλαμβανομένεις και της μουσικής.

Αλλο ένα ευτυχισμένο μέλος,μετά την πολύτιμη βοήθεια που βρήκε στην κοινότητα μας,με την παρότρυνση μας για κάτι πού δέν είχαμε ιδέα,αν δουλέψει πραγματικά.
Τώρα μας μένει απλά,να παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα.
Η έρευνα,αποτελεί αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι σε όλη την επιστημονική κοινότητα,συμπεραλαμβανομένεις και της μουσικής.
Σας ευχαριστώ πολύ. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι θα ήμουν χωρίς εσάς. Από ένα τίποτα, όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να γίνω ένα καθόλου, πράγμα σημαντικό και κυρίως μετρήσιμο. Λοιπόν, αντιμετώπισα πρόβλημα με την αρχαία πλέον Lexicon Lambda γιατί στην αρχή φόρτωσα το Studio One που είπα με WDM drivers και τώρα το απόγευμα που πήγα να παίξω σε ASIO mode δεν την έκανε initializatione ή μου έβγαζε κάτι κουφά μνήματα για buffer size και δε συμμαζεύεται και άρχισα να νευριάζω.

Το έψαξα λίγο στο διαδίκτυο αφού ηρέμησα και τελικά, νομίζω είχε ειπωθεί παλιότερα και εδώ για κάποια USB audio interfaces, μπήκα σε troubleshooting mode με shift+restart και απενεργοποίησα το driver signature enforcement, έριξα πάλι τους drivers της και δούλεψε κανονικά τουλάχιστο το audio. Για το midi χρειάστηκε μέσα από κάποια προγράμματα να την κάνω reset μέσα από τα audio/midi settings.

Αυτά προς το παρόν είναι τα αποτελέσματα και παρακολουθήστε τα όσο θέλετε, τσάμπα είναι, τσάμπα δωρίζεται επιστημονική γνώση μέσα από έρευνα και ανάπτυξη 2.0. Τo Noiz αποτελεί διαχρονικά λαμπρό παράδειγμα δημοκρατικοποίησης της μουσικής τεχνολογίας, o yeah, baby!

@cos_dr μετά τα 11 βάλε και το Trident της Cherry Audio να δέσει το πακέτο.
Το trident? Πάλι 80s? Να πάρω και ένα Arturia emulator 2 και να φτιάξουμε συγκρότημα. Σκέφτηκα και πιασαρικο όνομα. Να λεγόμαστε Depeche Mode.

Το trident? Πάλι 80s? Να πάρω και ένα Arturia emulator 2 και να φτιάξουμε συγκρότημα. Σκέφτηκα και πιασαρικο όνομα. Να λεγόμαστε Depeche Mode.
Μπορείς και καλύτερα. Το πιστεύω.
Παίζει να δούμε και το Andromeda από την ίδια εταιρεία.

Μπορείς και καλύτερα. Το πιστεύω.
Παίζει να δούμε και το Andromeda από την ίδια εταιρεία.
To andromeda θα το πάρω. Έχω ακούσει παλια το πραγματικό στο ΛΥΡΙΚΟΝ σε κάτι εξωφρενικά ακριβές ηχειάρες και είχαν φτιάξει και ένα sequence με αυτό και πραγματικά είχα ψαρώσει από τον ήχο και την εμφάνιση αλλά εγώ είμαι ρομπλερακιας και KONTAKTAKIAS.

Trending...

Νέα θέματα

Back