ανατολικόξυλο - πιο όμορφες κιθάρες του πλανήτη

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
δεν ξέρω τι λέτε...

αλλά σίγουρα μερικές από τις πιό όμορφες κιθάρες του πλανήτη  ;D

Eastwood-Guitars_Spectrum5PRO_MetallicBlue_Right-hand_Close-up-angled_1090x.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τον Robinson τον παρακολουθώ από τότε που είχε το myrareguitars όπου είχε δημοσιευμένη μια συλλογή από oddballs, seconds, imports αλλά και μερικά πολύ αξιόλογα όργανα.

Θεωρώ πολύ πετυχημένη την εταιρία του, αφού κάλυψε ένα τεράστιο αγοραστικό κενό μεταξύ των 10 mainstream κιθαρών και του ...χάους . Χωρίς να έχω πιάσει όργανο στα χέρια μου είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες, ενώ συνεχίζει να εκπλήσσει και να εξελίσσεται βάζοντας στο roster του σειρές σχεδιασμένες από νέους boutique builders όπως ο Backlund και ο Dennis Fano (Νοvo Guitars-Rivolta σειρά).

Έκανε reissue με πολύ καλύτερα specs  όργανα από τους καταλόγους της Airline, Mosrite, Wandre, Travis Bean, Teisco κλπ.

Έχει αποσύρει κάποιες εκ των οποίων και μια από τις αγαπημένες μου, τη Saturn.

Eastwood_SaturnSunb.jpg

Αυτή με έχει στοιχειωσει τον τελευταίο καιρό.

Rivolta_Guitars_Combinata_Deluxe_Trem_Autunno_Burst_by_Dennis_Fano_Novo_FF.jpg

Combijr2_2ba68e11-a2b4-463a-a473-52dd1371b4de_1024x.jpg

Πνοή και Νύξη είπε:
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου είναι εμφανής  ;D ;D ;D ;D
είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν το fff ή απλά το αγνοούν επιδεικτικά.

Αλλά...συμβαίνει το ίδιο με τους πελάτες?  ;D

ε καλά χαίρω πολύ. αφού οι περισσότερες, αν όχι όλες, απο αυτές μοιάζουν με παραμορφωμένες λες πολ, τζάγκουαρ κλπ. σιγά τα σχέδια.

Tι είναι το fff?

Pawnshop heaven με φιλικό ήχο και καλή κατασκευή. Μερικές ακόμη που μ'αρέσουν. Στο αιώνιο wishlist κι αυτές.

Eastwood-Guitars_K200DLX_Tobaccoburst_Right-hand_Angled_1024x1024.jpg

PRODLXGreen1_1024x1024.jpg

Eastwood-Guitars_Spectrum5PRO_MetallicRed_Right-hand_Close-up-angled_1024x1024.jpg

Eastwood-Guitars_AirlineH44_Copper_Right-hand_Full-front-angled_1024x1024.jpg

Mercury8_1090x.jpg

Eastwood-Guitars_AirlineTuxedoCB_Black_Right-hand_Full-front-angled_1090x.jpg

Και το μαντολινοκίθαρο το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και χρήσιμο για live.

Tαμάμ για anti-guitarhero μουσικές.

Πνοή και Νύξη είπε:
Tι είναι το fff?

Pawnshop heaven με φιλικό ήχο και καλή κατασκευή. Μερικές ακόμη που μ'αρέσουν. Στο αιώνιο wishlist κι αυτές.
θα σου έλεγα να γκουγκλάρεις, αλλά είναι απελπισία το google ώρες ώρες, που σου βγάζει άσχετα εκτός από το σωστό.

Είναι το γνωστό εγγλέζικο ρητό που λέει απλά form follows function.

Οι κιθάρες αυτές είναι η πιό βάρβαρη μορφή καταστρατήγησής του.

Σε όλο τον κατάλογο ζήτημα να βρήκα 2-3 που θα δεχόμουν να μου τις κάνει κάποιος δώρο.  :P

dimsonic είπε:
θα σου έλεγα να γκουγκλάρεις, αλλά είναι απελπισία το google ώρες ώρες, που σου βγάζει άσχετα εκτός από το σωστό.

Είναι το γνωστό εγγλέζικο ρητό που λέει απλά form follows function.

Οι κιθάρες αυτές είναι η πιό βάρβαρη μορφή καταστρατήγησής του.

Σε όλο τον κατάλογο ζήτημα να βρήκα 2-3 που θα δεχόμουν να μου τις κάνει κάποιος δώρο.  :P
Γιατί ποιες από τις κιθάρες σου έχουν form που follow function? Η strat για μένα είναι εργονομικό χάος, η Les Paul εργονομικό disaster. Είστε  κιθαρορατσισταί κύριοι και κυρίες. Να γίνετε κιθριτσαρτζιστές πάραυτα  ;D ;D

διαφωνω καθετα.

ο Leo ακόμα και απο την τελε ακολουθουσε το ρητο.

στην δε στρατο ακομα περισσοτερο.

το ίδιο αργοτερα με τις mm gl.

Για τις gibson γενικα συμφωνω. Καταστροφη και χαος.

Πνοή και Νύξη είπε:
Είστε  κιθαρορατσισταί κύριοι και κυρίες. Να γίνετε κιθριτσαρτζιστές πάραυτα  ;D ;D
Είμαστε ανγκουσγιάνγκηδες κύριος. ;D 8)

Εργονομικό αριστούργημα. :)

Πνοή και Νύξη είπε:
Γιατί ποιες από τις κιθάρες σου έχουν form που follow function? Η strat για μένα είναι εργονομικό χάος, η Les Paul εργονομικό disaster. Είστε  κιθαρορατσισταί κύριοι και κυρίες. Να γίνετε κιθριτσαρτζιστές πάραυτα  ;D ;D
Νομίζω έγραφε ο μακαρίτης ο Tom Wheeler για την στρατ στο βιβλίο του περί εργονομίας. Πρέπει να το βγάλω φωτοτυπία...

Trending...

Νέα θέματα

Back