studio54GR
Παλιά καραβάνα
Έλα ρε..... έχω μείνει άφωνος... Μιλάμε να είμαστε στην ίδια συναυλία σε άλλη χώρα προ εικοσιπενταετίας!!!!!!!marathon είπε:...και Τelephone...ήμουν εκεί στο Hippodrome de Paris δεν ήταν? α ρε παλιόγερε!!!!
Έλα ρε..... έχω μείνει άφωνος... Μιλάμε να είμαστε στην ίδια συναυλία σε άλλη χώρα προ εικοσιπενταετίας!!!!!!!marathon είπε:...και Τelephone...ήμουν εκεί στο Hippodrome de Paris δεν ήταν? α ρε παλιόγερε!!!!
Σιγά την πληροφορική...το 83 δεν υπήρχαν computers...έτσι σου έλεγε...studio54GR είπε:Ξέρω εγώ??? εμένα με φιλοξενούσε φίλος μου που σπούδαζε εκεί πληροφορική.....
Βολιώτης και αυτός (από την Ν. Ιωνία) γείτονας και κολλητός 35 χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ.
Τεχνολογία Διατρητικών Μηχανών........ ;Dmarathon είπε:Σιγά την πληροφορική...το 83 δεν υπήρχαν computers...έτσι σου έλεγε...
Στείλε μου τότε ένα pm να σου δανείσω το βιβλίο "Τα Ροκ ημερολόγια" του Γιώργου Τουρκοβασίλη (εκδόσεις Οδυσσέας Αθήνα 1984)...θα σου θυμίσει και σένα πολλά...Μόλις βρω λίγο χρόνο και την ανάλογη διάθεση,λέω να γράψω και τις δικές μου αναμνήσεις από το τότε ελληνικό ροκ.(με τον κίνδυνο πάντα να καταντήσουμε "γραφικοί" ή κάτι σαν τους γέρους στο Muppet show )
Αυτά με τα διάτρητα τα θυμάμαι πάντως........ που μου τα έλεγε.audiokostas είπε:Τεχνολογία Διατρητικών Μηχανών........ ;D
Και ο Commodore 64, Spectrum, BBC, Atari τι ήταν ;
Για να προσέχουμε, για να προσέχουμε ;D
Eίπαμε αδερφός ο Κωστής (ο φίλος μου) η τότε κοπελιά του ήταν η συνοδός μου για χρόνια, -έβγαινα πάντα με δυό κοπέλες την δική μου και του φίλου μου που έλειπε.....Σιγά την πληροφορική...το 83 δεν υπήρχαν computers...έτσι σου έλεγε...
Ει, αδερφε μου starg, το εχω αυτο το βιβλιο! Πολυ καλο, πιανει κυριως την 80ς+ εποχη... Απιστευτο βιβλιο... Τα ποιηματα του Ηλια του Εμερσον... Οι φωτογραφιες της Σοφιτας και η πλεον μοναδικη φωτογραφια που εχω δει του Dragonfly... Απιστευτο, και απιστευτη επισης η αποπειρα του συγγραφεα να πει τοσα πολλα σε τοσο λιγο αντικειμενικα χωρο... Που να το πιασεις και που να το αφησεις... Αληθεια, γραφονται πλεον τετοια βιβλια? Γνωριζεις αν το συγκεκριμενο εχει επανεκδοθει? ΑΡΧΕΙΟ... αρχειο και η νοσταλγια που κουβαλα μαζι του...starg είπε:Στείλε μου τότε ένα pm να σου δανείσω το βιβλίο "Τα Ροκ ημερολόγια" του Γιώργου Τουρκοβασίλη (εκδόσεις Οδυσσέας Αθήνα 1984)...θα σου θυμίσει και σένα πολλά...
με το πολύπλοκο παρατσούκλι .. ο καφτερόςstudio54GR είπε:αλλά και τα καυτερά σουβλάκια απέναντι
ΠΑνκΗδεΣ αφηνανε??? ;D ;D ;Ddkall είπε:Στο Trip ημουν τουλαχιστον 4 φορες την εβδ. εντυπωση που θα μου μεινει ....η πορτα με το παραθυρακι για facecontrol μην τυχον και μπει κανενας καρεκλας η΄κυριζι![]()
και ακόμα χειρότερα,μετά την μεταπολίτευση,μη μπούνε "οργισμένα" άτομα (αγανακτισμένοι πολίτες) από γειτονικά μαγαζιά,γιά να δείρουν-τιμωρήσουν τον "αμερικάνικο" τρόπο ζωής και τους εκφραστές του,που ακούνε "ξενόφερτη" μουσική.Είχα τύχει σε κάνα δυό τέτοιες φάσεις και δεν ήταν και ότι καλλίτερο.dkall είπε:Στο Trip ημουν τουλαχιστον 4 φορες την εβδ. εντυπωση που θα μου μεινει ....η πορτα με το παραθυρακι για facecontrol μην τυχον και μπει κανενας καρεκλας η΄κυριζι![]()
ΝτούφηΣτο Χρυσο κλειδι ακουσα για πρωτη φορα μουσικες σε στυλ Eloi - Kraftwerk κλπ. πρωτοπορια ....
(πως τον ελεγαν τον τυπο με την τσοπερ ? Dufy ?)