αναμεσα στα εξης μπασα...

Evilnye είπε:
:) :)

Μπα μια χαρά έκανες :) :)

Του έλειπε αγάπη κ φροντίδα του καϋμένου ;D
Όντως. Και το συγκεκριμένο είναι απόδειξη του ότι δεν με βόλεψε όσα χρόνια το είχα, ενώ το precision ήρθε και κάθησε στο χέρι τέλεια.

 
Papalampraina είπε:
Πήγαινε παίξε με αντίστοιχα μπάσα. Δηλαδή με ένα αντίστοιχο p και ένα j που πιστεύω εύκολα θα βρεις, για να δεις αν σε βολεύουν τα μπράτσα. Προσωπικά αυτό πιστεύω ότι είναι και το νούμερο 1 θέμα στο αν θα το συνηθίσεις το όργανο ή όχι. Αν δεν σε βολεύει και παίζεις, μπορεί να πάθεις μέχρι και ζημιά στον καρπό ή στους τένοντες.Φρόντισε επίσης να σου αρέσει το μπάσο αισθητικά, όχι μόνο ακουστικά.

Και για το θέμα μαγνητών, όλοι έχουν παίξει όλα τα είδη της μουσικής με όλους τους τύπους μαγνητών. Πάρε ένα P/J κόλλα του και έναν mudbucker δίπλα από το μπράτσο και όλο και κάτι θα σου αρέσει.
+1

Ακριβώς το ίδιο προσπαθώ να δώσω στον φίλο να καταλάβει από την αρχή...

 
Ενταξει...τυπου squier σωματα/μπρατσα βρισκω αλλα thunderbird που να βρω;...

 
Δεν σε καταλαβαίνω. Ο Στόλλας θυμάμαι είχε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και από το site του φαίνεται να λειτουργεί κανονικά¨

"ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΣΤΟΛΛΑΣ: 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 90 - Τηλ.: 2310-500458"

Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να βρεις να δοκιμάσεις ένα Squier P ή ένα Jazz ή ένα PJ!!!

Και Epiphone έβρισκες σε ένα μαγαζί στα όρια Πυλαίας με Τούμπα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς... Στο τέλος τέλος κάνε ένα τηλεφωνάκι στο Bon Studio στην Αθήνα ίσως σε βοηθήσουν.

Από το site του bon Studio

"Το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης επί της 17ης Νοέμβρη 73 & Κ. Παλαμά 1 ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1994 με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της Β. Ελλάδος, καθώς και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Βαλκανική αγορά."

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φιλε η γνωμη μου ειναι να παρεις το thunderbird εγω εχω το http://www.thomann.de/gr/epiphone_thunderbirdiv_bass_gothic.htm και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος για τα λεφτα τοπ και να σ πω την αληθεια τετοιο ηχο δν εχω ξαναβρει σε αλλο μπασο εχει εναν πολυ ωραιο βαρη ηχο που ξεχωριζει

 
Έχω το thunderbird 6 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά, αν και καταλαβαίνω ότι δεν είναι και το πιο εύκολο μπάσσο. ;D

Με ένα Jazz που είχα παίξει κάποτε μου φάνηκε βούτυρο.....ο κάτοχός του, από την άλλη, ήθελε να το σπάσει!

ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις!

sedcomet είπε:
Θα'θελα πολυ να δοκιμασω το thunder ρε γμτ αλλα δεν το βρισκω στη θεσσαλονικη
Θεσσαλονίκη μένω. Έλα σπίτι μου να το δοκιμάσεις όποτε θες... ;)

(σου στέλνω τα στοιχεία μου με πμ)

 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top