Επίσης άλλος ένας λόγος που δε το πολυ-ψύρισα το όλο θέμα, ήταν η απαράδεκτη εξυπηρέτηση από μέρους του καταστήματος...δεν ξέρω παίζει να έφταιγε και η στιγμή, αλλά η φάση είχε ως εξής: Ήταν ο Κουρμπής, μαζί με 2 τύπους που δοκίμαζαν πετάλια overdrive (ίσως φίλοι του, από όσα άκουσα) και τους έβαζε διάφορα πεταλάκια. Η πλάκα είναι ότι είτε μπήκα, είτε δεν μπήκα το ίδιο έκανε! Με το ζόρι μου πε καλησπέρα και μέχρι να του πω για τι είχα πάει είχε περάσει μισή ώρα, και η συμπεριφορα ήταν λες και του φορτώθηκα στον λαιμό...Ενώ άλλους γνωστούς του που έμπαιναν εκείνη την ώρα τους εξυπηρετούσε κανονικά -ή έστω τους μίλαγε-. Επίσης, δεν μου είπαν ότι η κιθάρα ήταν μεταχειρισμένη, εγώ το ψιλιάστηκα και αφού ρώτησα η απάντηση ήταν "Ναι αλλά βλέπεις δε φαίνεται καθόλου!". :
Τεσπά αυτά τα αναφέρω καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, και για να λυθεί η απορία πολλών γτ πολλοί έλληνες το χουν γυρίσει στα δικτυακά μαγαζιά πέρα από τις καλύτερες τιμές...
Πάντως από ότι το κόβω μάλλον από playback θα ρθει η κιθάρα. Συμφέρει!
Έχει ξαναπάρει κανείς από κει? Πόσο περίπου κάνουν να ρθουν τα πράγματα? (διάβασα και τα προηγούμενα θέματα σχετικά, έκανα search ;D)