Αλλη μια stratocaster!

Νομίζω είναι λίγο ασχημούλα. :-\

Κατά τα άλλα, μια χαρά πρέπει να παίζει/ακούγεται. :)

Εμενα απεντιας, μ'αρεσει!

αλλα, ωντας λατρης των les paul με flame maple, νομιζω ειναι λογικο!  :D

Τελος παντων, η κιθαρα μου φαινεται οτ εχει δημιουργηθει για λιγο πιο shred καταστασεις, ή τελοσπαντων για μεταλ γενικοτερα. Οχι οτι ειναι κακο αυτο!

Άλλη μια Fender, που δεν σέβεται τον εαυτό της. Fender χωρίς pickguard και 3 μονούς, είναι Fender που θα ήθελε να είναι Gibson! Πέρα από τη πλάκα, την έχει ένας φίλος και η κιθαρίτσα έχει πολλές επιλογές ήχου (εάν δεν κάνω λάθος έχει και push-pull και σπλιτάρει)

Δεν ξέρω αν είναι ο μοναδικός ήχος που βγάζει ή αν ηταν πεταλάκι. Αλλά όταν την άκουσα μια φορά απο ένα live μου θύμισε πολυ prs ο ήχος...

Καλό αυτό αλλά όχι...fender...

Δεν έγραψε κάτι κλιπάκια με τέτοια ο φφφμάκης πριν λίγες μέρες; Για ψάξε (ή ρώτα τον)

Εμένα μ' αρέσει πάντως. Αλλά δεν πιάνεται. Γιατί έχω το tele αδελφάκι της (Με 2 διπλούς splittable SD  ::) )

Νομίζω ότι noiseless και fender δεν πάνε μαζί. Έχω σε μία Start και μια Tele noiseless, παίζουν πολύ ωραία, καθαρά, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θυμίζουν Fender

Oι Tenerider pure vintage, πιο πολύ θυμίζουν Fender

marathon είπε:
Oι Tenerider pure vintage, πιο πολύ θυμίζουν Fender
Ο τελευταίος έρωτάς μου: GFS '64 Staggers overwound Grey Bottom Strat. Απίστευτο bung for buck.

Και ακούγονται πιο fender ??? από αυτούς της std 2008 που αντιπαρέβαλλα.

Χμ εμφανισιακά θα ήταν πιο όμορφη αν είχε matched headstock, αισθητικά είναι σαν να μην έχουν σχέση το σώμα με το μπράτσο.

Δεν με ενδιαφερει το εμφανισιακο καθως οταν θα την κραταω εγω ελαχιστοι θα κοιτοθν την κιθαρα(ψωνιοοοοο του κερατά)

Περα απο την πλακα εμφανιασιακα μου αρεσει οι ενδοιασμοι μου ειναι οι εξής:

Δεν ξερω για τους μαγνητες και εχω ακουσει οτι το ρολλερ νατ επηρεαζει λιγακι τον ηχο! Εσεις τι λετε?

dodos είπε:
Δεν ξερω για τους μαγνητες και εχω ακουσει οτι το ρολλερ νατ επηρεαζει λιγακι τον ηχο! Εσεις τι λετε?
Ποιόν ήχο...τόση ώρα σου λέμε ότι δεν ακούγεται σαν Strat...και εσύ λές εάν επηρεάζει τον ήχο...πήγαινε λεβέντη μου, δοκίμασέ την, δες αν είσαι ωραίος μαζί της στον καθρέφτη...και κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχεις ρολλερ νατ...ούτε και εσύ

Έχω ακούσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό μαγνητών σε άλλες "μαμίσιες" strat, γενικά δεν μου έκανε κλικ. Σιχαίνομαι τους noiseless και ο DH-1 πρέπει να είναι ο χειρότερος διπλός που έχω ακούσει εδώ και χρόνια. Όμως για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ ορκίζομαι στους Seymour Duncan και σε μονούς κυμαίνομαι μεταξύ Texas Special και Custom 50s. Δηλαδή αν την αγόραζα ποτέ [που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί για τέτοια φάση όργανο θα κοίταζα σε άλλες εταιρείες] οι stock μαγνήτες δεν θα μέναν πάνω της στιγμή [κατευθείαν αλλαγή], οπότε ανεβαίνει το budget.

z43k0 είπε:
κυμαίνομαι μεταξύ Texas Special και Custom 50s.
Στα αυτάκια μου (και στη λανθάνουσα μνήμη μου) αυτοί κάνουν τον ήχο της Strat. Mαζί σου z43k0

και'μενα δε μου πολυ εκανε κλικ σαν εμφανιση,τωρα για τους noiseless τι να πει κανεις....noiseless...voiseless  :P

ζητω οι texas.για'μενα ειναι realy live one set.αλλα οτι και να λεμε γουστα ειναι αυτα και μια δοκιμη θα πησει τον επιδοξο γαμπρο.... 8)

αλλοστε τη σημερον ημερα ποιος περνει νυφη στο σακι???? ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back