Άρα θέλεις metal ενισχυτή πρώτα απ όλα!Zografos είπε:Λοιπον θελω ηχο μεταλ και θρασ μεταλ δευτερον ποιοι ειναι καλοι μαγνητες και αυτον τον ηχο τριτον νομιζω πως μπορω να το κανω και μονος μου ποσο δυσκολο ειναι τα βιδωσεις και να ξεβιδωσεις
Οκ, δεν είναι κακός αλλά όπως είπα, άλλο ένας 15W ενισχυτής εξάσκησης με 8" διάσταση μεγαφώνου και άλλο ένας μεγάλος combo 30,50 ή 100W με 12" μεγάφωνα και μπόλικα κανάλια. Ο marshall (τον οποίο έχω στο στουντιάκι μου για practice) θα χρειαστεί κανένα πετάλι ας πούμε για να σε καλύψει για metal. Η ibanez σου έχει ήδη μια χαρά hot κεραμικούς μαγνήτες για heavy stuff.Zografos είπε:εχω Enan Marshal MG15FX 15w ειναι αρκετα καλος 130 ευρω τον πηρα
Αλλα ναι δεν ξερω ειναι καλοι οι μαγνητες esp explorer για μεταλ
Με 40 ευρώ (τα μισά του 1 emg...) παίρνεις ένα σετάκι πολύ δυνατών passive μαγνητών από Αμερική που είναι απίστευτα καλό για metal stuff(τους έχω σε μια ibanez rg350).Zografos είπε:αρα δεν γλιτωνω τα παραπανω λεφτα αλλα ακομα δεν μου ειπες επειδη απο μαγνητες δεν ξερω πες μου ποιοι ειναι καλοι. Α επισης βγαζει γαματο μεταλ και αρκετα βρομικο ο MArshall
Τα πεταλάκια είναι ουσιαστικά προενισχυτές και σου δίνουν έξτρα κανάλι στον ενισχυτή σου. Βάζεις το πετάλι μεταξύ κιθάρας κι ενισχυτή, βάζεις το καθαρό κανάλι του ενισχυτή, ανάβεις το πετάλι και ρυθμίζεις κατάλληλα τα gain, volume, EQ και των 2 μηχανημάτων σου. Έτσι βρίσκεις νέους ήχους και πειραματίζεσαι χωρίς να πειράξεις την κιθάρα σου ή τον ενισχυτή σου. Στο κάτω κάτω, αν δε σ αρέσει το πετάλι, το πουλάς ή τ ανταλλάζεις με άλλο και πάει λέγοντας.Zografos είπε:Αρα λες μαλλον να χρειαζομαι πεταλακια ετσι? Για πες σε τι χρισιμευουν
Από behringer προτείνω καλύτερα το UM-300 ή UM-100 για μέταλ ήχους καθώς είναι καλό αντίγραφο του boss MT-2. Και το behringer GDi-21 είναι πολύ ωραίο πετάλι με καλούς ήχους ως αντίγραφο του tech21 gt.Zografos είπε:ναι αυτο το εχω καταλαβει ;D αλλα για να μην αλλαζω συνεχεια και συνεχεια για καλο μεταλ ειναι σαν αυταhttp://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=4720