και τα κσύλα ρε φίλος?....Superfunk είπε:Οποτε ναι μια δραστικη αλλαγη μαγνητων αλλαζει εντελως τον χαρακτηρα μιας κιθαρας
Earendil είπε:??? ??? ??? ???
Το μόνο γεγονός που βλέπω εγώ είναι ότι όσα γράφονται αποτελούν την προσωπική σου γνώμη.
Αν υπήρχαν "γεγονότα" και μπορούσαν τα πάντα να μπουν στη ζυγαριά...τέτοια debates θα είχαν περάσει στην ιστορία.![]()
Facts? Facts. Δε χαλάω χατίρι. ;Dwyndorf είπε:Και ομως φιλε μου το οτι ο μαγνητης "ακουει" την ταστιερα και οχι το σωμα δεν εχει να κανει με δικια μου γνωμη. Οπως και διαφορα αλλα που αναφερα , αυτα ειναι FACTS.
Δηλαδή το μαόνι και το maple top στις les paul μπαίνουν για λόγους αισθητικής, ας πούμε;wyndorf είπε:Και ομως φιλε μου το οτι ο μαγνητης "ακουει" την ταστιερα και οχι το σωμα δεν εχει να κανει με δικια μου γνωμη.
Ναι,δεν το ήξερες;Τι μαόνι,τι maple,τι...κόντρα πλακέ,το ίδιο είναι όλα... ;Dgdevelek είπε:Δηλαδή το μαόνι και το maple top στις les paul μπαίνουν για λόγους αισθητικής, ας πούμε;
Ατυχώς...είναι τα ίδια, όταν δεν μπορείς να βαρέσεις τη ΛΑ.... :'( :'(S9F είπε:Τι μαόνι,τι maple,τι...κόντρα πλακέ,το ίδιο είναι όλα... ;D
(μεταξυ μας μην το μαθει κανεις ομως....αμα βαλεις active οντως το ιδιο ειναι ολαS9F είπε:Ναι,δεν το ήξερες;Τι μαόνι,τι maple,τι...κόντρα πλακέ,το ίδιο είναι όλα... ;D
...and that's a FACT!marathon είπε:Ατυχώς...είναι τα ίδια, όταν δεν μπορείς να βαρέσεις τη ΛΑ.... :'( :'(
(Παραδόξως) θα συμφωνήσουμε!marathon είπε:Ατυχώς...είναι τα ίδια, όταν δεν μπορείς να βαρέσεις τη ΛΑ.... :'( :'(
Το καφασόξυλο;S9F είπε:(Παραδόξως) θα συμφωνήσουμε!Την...LA υπάρχουν οι προοπτικές να μάθουμε να τη βαράμε,το καυσόξυλο,όμως,δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει ξύλο της προκοπής... ;D
Μέχρι να γίνει το θαύμα να μάθουμε να βαράμε τη Λα...που ξέρεις...για θαύματα δεν μιλάμε? ;DS9F είπε:Την...LA υπάρχουν οι προοπτικές να μάθουμε να τη βαράμε,το καυσόξυλο,όμως,δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει ξύλο της προκοπής... ;D