Αλλαγη Humbucker σε Les Paul !!!

C.black

Μόνιμος θαμώνας
Καλησπερα,ειμαι κατοχος μιας Epiphone Les Paul Classic,και θελω να αλλαξω τον μαγνητη ο οποιος ειναι στην θεση Treble!!!θελω ενα μαγνητη για Lead κτλπ!!!Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα????

Ευχαριστω πολυ!!!

C.black είπε:
Θελω καλυτερο ηχο,και μερικες φορες βουηζει οταν εχω ντραιβ-dist!!!!
Αυτο γινετε ή απο υπερβολικα μπασσα ή πολλα gain.

Χρησιμοποιεις μονο ενισχυτη ή χρησιμοποιεις πεταλακια ή πεταλιερα?

και στα δυο το κανει!!!! σε γενικες γραμμες εχει καλο ηχο,αλλα ειναι και το βουητο!! :-\

Για τον θορυβο μπορει να φταινε χιλια πραγματα! Αφου το κανει και "μερικες φορες" μπορει να μην φταιει ο μαγνητης!

Τωρα για τον καλυτερο ηχο που λες.... κολοκυθοπιτα ;D οτι σου αρεσει δλδ. Μονο διαβαζοντας τα specs μπορεις να πλησιασεις σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου.

Απο τον μαγνητη μεχρι τα αυτια σου μεσολαβουν ενισχυτες, πεταλια , καλωδια κολλησεις κτλ ;)

Καλο ψαξιμο!

Εχετε να μου προτεινετε κανενα???το στυλ που παιζω ειναι Blues,Rock,Hard Rock,

Δοκιμασε να κατεβασεις με ενα κατσαβιδι την bass μερια του μαγνητη σου.

Αν δεν σου αρεσει παλι και θελεις οπωσδηποτε να τον αλλαξεις, αλλαξε τον σιγουρα θα εχεις καλυτερο ηχο. Aλλα αν φταιει η ρυθμιση του ηχου σου τα ιδια θα κανει και ο καλυτερος.

Οι μαγνητες της κιθαρας σου τί output εχουν? low(vintage), medium ή high? ???

Για το ειδος της μουσικης σου οι καλυτεροι ειναι αυτη (κατα τη γνωμη μου):

http://www.thomann.de/gr/gibson_p498t_nc.htm

http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshpg1b_blk.htm

γιατί αποφάσισες να αλλάξεις μαγνήτη για να βελτιώσεις τον ήχο σου?

όπως αναφέρθηκε, μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα για να τον βελτιώσεις...και μπορεί να φταίνε και άλλα χίλια για τα βουητά....

σα να λέμε...θέλω καλύτερο αμάξι....ε θα αλλάξω τιμόνι!

Επειδή βλέπω στα διάφορα post που κάνεις οτι δεν έχεις μεγάλη πείρα απο κιθάρες ενισχυτές καλά θα ήταν να το ρίξεις στο διάβασμα - αναζήτηση - videos youtube κτλ.

Το να λες θέλω καλύτερο ήχο μια μέρα θα καταλάβεις οτι δεν υφίσταται ως έκφραση στην κιθάρα.

Ο καλύτερος ηχος είναι κάτι το υποκειμενικό και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να στο προτείνει κάποιος άλλος.

Βρες τους αγαπημένους κιθαρίστες και ήχους,διάβασε για τον εξοπλισμό τους,τους μαγνήτες που χρησιμοποιούσαν διάβασε για τους μαγνήτες αυτούς και τότε ίσως βγάλεις κάποια άκρη.

Trending...

Νέα θέματα

Back