Απ τη μητρική θα ακούς σαν τρανζιστοράκι του 80+1
Θα είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την μητρική, ακόμα και ένα φτηνιάρικο να πάρεις.
Απ τη μητρική θα ακούς σαν τρανζιστοράκι του 80+1
Θα είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την μητρική, ακόμα και ένα φτηνιάρικο να πάρεις.
Καλά είσαι σε αυτή την τιμή για κάρτα ήχου,με 80ohm θα μπορείς να ακούς,όπως τέλος πάντων θα ακούς απο το motherboard τώρα και μετά τα ακουστικά θα είναι ο.κ με την κάρτα ήχου που θα πάρεις.Αυτό κάνε.Καρτα ηχου με πανω απο 200-250 ευρω ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αγορασω (εκτος αν κερδισω κανενα λαχειο). Δηλαδη λες οτι ακομα και η 80ohm εκδοση των ακουστικων δεν θα μπορει να "σηκωθει" απο την ενυσωματωμενη καρτα ηχου του υπολογιστη; Απο οτι εχω διαβασει οι περισσοτεροι λενε δεν υπαρχει θεμα.
Μέσα στο μυαλό μου είσαι,τον άλλο μήνα θα τα πάρω και εγώ.Εγώ αυτά θα πάρω, μου την έχει βαρέσει
μήπως να πάρουμε τα 990 Pro X στα 199;Μέσα στο μυαλό μου είσαι,τον άλλο μήνα θα τα πάρω και εγώ.
@MGsμήπως να πάρουμε τα 990 Pro X στα 199;
Αυτο δεν καταλαβα καθολου τι λες αλλα θα το κοιταξω οταν βρω χρονο και θα σου απαντησω αν εχω καμια απορια.Αντι για Dac,παρε ένα Dog,αδέσποτο αν γίνεται.
Το Dac βοηθάει μόνο τα ακουστικά,ενω η κάρτα και τα ακουστικά και το DAW,φύλαξε τα χρηματα για κάρτα ήχου.
@MGs
Ειδα αυτο το βιντεο τις προαλλες ενω εψαχνα για ακουστικα, ισως σας βοηθησει.
Αυτο δεν καταλαβα καθολου τι λες αλλα θα το κοιταξω οταν βρω χρονο και θα σου απαντησω αν εχω καμια απορια.
Το ακουω, αλλα αν δεν νιωθεις λες και η μουσικη πηγαζει μεσα απο τον εγκεφαλο σου ποιο το νοημα??Τα 770 είναι κλειστού. Θέλουμε ανοιχτού τύπου, όχι semi, ορθάνοιχτου.Εγώ έχω δουλέψει με πολλά budget ακουστικά 50 χρόνια τώρα και έχω ακούσει αρκετά σε στούντιο και σε φίλους αλλά να πω την αμαρτία μου ανοιχτά σαν αυτά δεν είχα και δεν άκουσα πολύ πότε.Και το έχω απωθημένω πριν πεθάνω να συμβιώσω με τέτοια στο σπίτι. Μην πάω παραπονεμένος. Όλα τα άλλα που ήθελα στη ζωή μου τα καμα. Μόνο αυτό μου έμεινε.
![]()
Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπες.Το ακουω, αλλα αν δεν νιωθεις λες και η μουσικη πηγαζει μεσα απο τον εγκεφαλο σου ποιο το νοημα??
Θελω να πω οτι με τα ανοικτου τυπου ακους και τους εξωτερικους ηχους και ισως κατα την γνωμη μου ετσι χανεται το immersion να το πω κιετσι. Το ποσο το νιωθεις(?)Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπες.
Τυγχάνει να είμαι σε ήσυχο χώρο και η λογική είναι αντίστροφη με τα ανοιχτά από ότι ξέρω. Το immersion είναι καλύτερο με αυτά. Εξ, άλλου έχω και κλειστού τύπου ακουστικά.Θελω να πω οτι με τα ανοικτου τυπου ακους και τους εξωτερικους ηχους και ισως κατα την γνωμη μου ετσι χανεται το immersion να το πω κιετσι. Το ποσο το νιωθεις(?)
Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπες.
Εξηγησες αυτο που σκεφτηκα εγω αλλα και καλυτερα κιολαςΤρυπάει εγκέφαλο εννοεί!
Είναι όπως ο John Petrucci όταν έλεγε για power chords που τα παίζει στεγνά χωρίς rev/delay κτλ. "I want the listener to feel like he's inside the amp"
Ισως πρεπει να τα δοκιμασω και τα δυο για να ξερω ακριβως υποθετωΤυγχάνει να είμαι σε ήσυχο χώρο και η λογική είναι αντίστροφη με τα ανοιχτά από ότι ξέρω. Το immersion είναι καλύτερο με αυτά. Εξ, άλλου έχω και κλειστού τύπου ακουστικά.
Πάρε και εσύ, να πάρουμε όλοι να δουμε τι παίζει.Ισως πρεπει να τα δοκιμασω και τα δυο για να ξερω ακριβως υποθετω
Οντως τοτε θα ξερουμε σιγουρα, θα καταλαβετε αν αξιζαν η οχι αν δειτε αγγελια μεταχειρισμενων ακουστικων στο noizΠάρε και εσύ, να πάρουμε όλοι να δουμε τι παίζει.![]()
Ακυρο,τα 990 pro 250ohm θα πάρω,έχω και τα κλειστά 770 αλλά έχω υπερευαισθησία τυμπάνου απο τα "σκουπίδια" των sub τόσα χρόνια στο Djing και τα κλειστά με κουράζουν πλέον.μήπως να πάρουμε τα 990 Pro X στα 199;
Ευχαριστούμε!Ειδα αυτο το βιντεο τις προαλλες ενω εψαχνα για ακουστικα, ισως σας βοηθησει.
Τα 1990 mkii άκουσα,ωραία σαν αναπαραγωγή,αλλά πολλά χρηματα θέλουν,δέν ζω απο αυτό πλέον,καλά είναι και τα φτηνιάρικα.Και το έχω απωθημένω πριν πεθάνω να συμβιώσω με τέτοια στο σπίτι. Μην πάω παραπονεμένος. Όλα τα άλλα που ήθελα στη ζωή μου τα καμα. Μόνο αυτό μου έμεινε.![]()
Ορίστε τι κάνατε πάλι με τα Dac/amp,ρε σείς,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ,θα σταματήσετε τις μ@λ@κίες?Αυτο δεν καταλαβα καθολου τι λες αλλα θα το κοιταξω οταν βρω χρονο και θα σου απαντησω αν εχω καμια απορια.
Μην ανησυχεις εχουμε καιρο, ετσι κιαλλιως πιο πολυ να μαθω θελω οσο περισσοτερο γινεται για τα παντα καθως μου αρεσει να ξερω τι μου γινεται και να μην παιρνω τυχαιες αποφασεις επειδη ειδα μια αποψη ενος τυχαιου τυπα στο youtubeΠαιδια,όποιος έχει δωμάτιο για μουσική και δέν γράφει μικρόφωνα,ανοικτού τύπου,είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Σε όλα καλύτερα είναι.
Αν πάρεις ακουστικά πρίν τελειώσει το 2026 εδώ που μπήκες αγαπητέ @NeedyJay,εμένα να με χΕσΕις.
Θα συμφωνήσω μαζί σου,γιατί εμείς είμαστε 3 τυχαίοι από ότι βλέπεις,οπότε υπερτερούμε και αριθμητικά.Μην ανησυχεις εχουμε καιρο, ετσι κιαλλιως πιο πολυ να μαθω θελω οσο περισσοτερο γινεται για τα παντα καθως μου αρεσει να ξερω τι μου γινεται και να μην παιρνω τυχαιες αποφασεις επειδη ειδα μια αποψη ενος τυχαιου τυπα στο youtube