Ακουστικά για χρήση σε υπολογιστή και όργανο

+1
Θα είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την μητρική, ακόμα και ένα φτηνιάρικο να πάρεις.
Απ τη μητρική θα ακούς σαν τρανζιστοράκι του 80 :ROFLMAO: Εντάξει, όχι τόσο, πλάκα κάνω, αλλά δεν θα ακους αυτό που πρέπει, αυτό που πλήρωσες. Αυτό που περίμενες.

Εγώ αυτά θα πάρω, μου την έχει βαρέσει

1791486144010.png

Καρτα ηχου με πανω απο 200-250 ευρω ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αγορασω (εκτος αν κερδισω κανενα λαχειο). Δηλαδη λες οτι ακομα και η 80ohm εκδοση των ακουστικων δεν θα μπορει να "σηκωθει" απο την ενυσωματωμενη καρτα ηχου του υπολογιστη; Απο οτι εχω διαβασει οι περισσοτεροι λενε δεν υπαρχει θεμα.
Καλά είσαι σε αυτή την τιμή για κάρτα ήχου,με 80ohm θα μπορείς να ακούς,όπως τέλος πάντων θα ακούς απο το motherboard τώρα και μετά τα ακουστικά θα είναι ο.κ με την κάρτα ήχου που θα πάρεις.Αυτό κάνε.
Αντι για Dac,παρε ένα Dog,αδέσποτο αν γίνεται.
Το Dac βοηθάει μόνο τα ακουστικά,ενω η κάρτα και τα ακουστικά και το DAW,φύλαξε τα χρηματα για κάρτα ήχου.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι,τον άλλο μήνα θα τα πάρω και εγώ.
μήπως να πάρουμε τα 990 Pro X στα 199;

@MGs

Ειδα αυτο το βιντεο τις προαλλες ενω εψαχνα για ακουστικα, ισως σας βοηθησει.
Αντι για Dac,παρε ένα Dog,αδέσποτο αν γίνεται.
Το Dac βοηθάει μόνο τα ακουστικά,ενω η κάρτα και τα ακουστικά και το DAW,φύλαξε τα χρηματα για κάρτα ήχου.
Αυτο δεν καταλαβα καθολου τι λες αλλα θα το κοιταξω οταν βρω χρονο και θα σου απαντησω αν εχω καμια απορια.

@MGs

Αυτο δεν καταλαβα καθολου τι λες αλλα θα το κοιταξω οταν βρω χρονο και θα σου απαντησω αν εχω καμια απορια.

Τα 770 είναι κλειστού. Θέλουμε ανοιχτού τύπου, όχι semi, ορθάνοιχτου. :D Εγώ έχω δουλέψει με πολλά budget ακουστικά 50 χρόνια τώρα και έχω ακούσει αρκετά σε στούντιο και σε φίλους αλλά να πω την αμαρτία μου ανοιχτά σαν αυτά δεν είχα και δεν άκουσα πολύ πότε.Και το έχω απωθημένω πριν πεθάνω να συμβιώσω με τέτοια στο σπίτι. Μην πάω παραπονεμένος. Όλα τα άλλα που ήθελα στη ζωή μου τα καμα. Μόνο αυτό μου έμεινε. :ROFLMAO:

Τα 770 είναι κλειστού. Θέλουμε ανοιχτού τύπου, όχι semi, ορθάνοιχτου. :D Εγώ έχω δουλέψει με πολλά budget ακουστικά 50 χρόνια τώρα και έχω ακούσει αρκετά σε στούντιο και σε φίλους αλλά να πω την αμαρτία μου ανοιχτά σαν αυτά δεν είχα και δεν άκουσα πολύ πότε.Και το έχω απωθημένω πριν πεθάνω να συμβιώσω με τέτοια στο σπίτι. Μην πάω παραπονεμένος. Όλα τα άλλα που ήθελα στη ζωή μου τα καμα. Μόνο αυτό μου έμεινε. :ROFLMAO:
Το ακουω, αλλα αν δεν νιωθεις λες και η μουσικη πηγαζει μεσα απο τον εγκεφαλο σου ποιο το νοημα??

Το ακουω, αλλα αν δεν νιωθεις λες και η μουσικη πηγαζει μεσα απο τον εγκεφαλο σου ποιο το νοημα??
Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπες.

Θελω να πω οτι με τα ανοικτου τυπου ακους και τους εξωτερικους ηχους και ισως κατα την γνωμη μου ετσι χανεται το immersion να το πω κιετσι. Το ποσο το νιωθεις(?)
Τυγχάνει να είμαι σε ήσυχο χώρο και η λογική είναι αντίστροφη με τα ανοιχτά από ότι ξέρω. Το immersion είναι καλύτερο με αυτά. Εξ, άλλου έχω και κλειστού τύπου ακουστικά.

Τρυπάει εγκέφαλο εννοεί! 🤣
Είναι όπως ο John Petrucci όταν έλεγε για power chords που τα παίζει στεγνά χωρίς rev/delay κτλ. "I want the listener to feel like he's inside the amp"
Εξηγησες αυτο που σκεφτηκα εγω αλλα και καλυτερα κιολας

Τυγχάνει να είμαι σε ήσυχο χώρο και η λογική είναι αντίστροφη με τα ανοιχτά από ότι ξέρω. Το immersion είναι καλύτερο με αυτά. Εξ, άλλου έχω και κλειστού τύπου ακουστικά.
Ισως πρεπει να τα δοκιμασω και τα δυο για να ξερω ακριβως υποθετω

Ισως πρεπει να τα δοκιμασω και τα δυο για να ξερω ακριβως υποθετω
Πάρε και εσύ, να πάρουμε όλοι να δουμε τι παίζει. :D

Ακυρο,τα 990 pro 250ohm θα πάρω,έχω και τα κλειστά 770 αλλά έχω υπερευαισθησία τυμπάνου απο τα "σκουπίδια" των sub τόσα χρόνια στο Djing και τα κλειστά με κουράζουν πλέον.
Εχουν ρίξει ποιότητα και στα 770 και στα 990 σε καλώδια,βύσματα και τα πλαστικά στο πλάι σπάνε για πλάκα.Εχω ζευγάρι 770 απο το 2005 και τα καλωδια είναι ο.κ όλα,το αλλο το εχω 3 - 4 χρόνια και εχουν μαδήσει σαν μαργαρίτες.
Ευχαριστούμε!
Δέν το είδα αλλά πιστεύω ξέρω τι λέει.

Και το έχω απωθημένω πριν πεθάνω να συμβιώσω με τέτοια στο σπίτι. Μην πάω παραπονεμένος. Όλα τα άλλα που ήθελα στη ζωή μου τα καμα. Μόνο αυτό μου έμεινε. :ROFLMAO:
Τα 1990 mkii άκουσα,ωραία σαν αναπαραγωγή,αλλά πολλά χρηματα θέλουν,δέν ζω απο αυτό πλέον,καλά είναι και τα φτηνιάρικα.
Ορίστε τι κάνατε πάλι με τα Dac/amp,ρε σείς,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ,θα σταματήσετε τις μ@λ@κίες?

Παιδια,όποιος έχει δωμάτιο για μουσική και δέν γράφει μικρόφωνα,ανοικτού τύπου,είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Σε όλα καλύτερα είναι.
Αν πάρεις ακουστικά πρίν τελειώσει το 2026 εδώ που μπήκες αγαπητέ @NeedyJay,εμένα να με χΕσΕις.

​

Παιδια,όποιος έχει δωμάτιο για μουσική και δέν γράφει μικρόφωνα,ανοικτού τύπου,είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Σε όλα καλύτερα είναι.
Αν πάρεις ακουστικά πρίν τελειώσει το 2026 εδώ που μπήκες αγαπητέ @NeedyJay,εμένα να με χΕσΕις.

​

Μην ανησυχεις εχουμε καιρο, ετσι κιαλλιως πιο πολυ να μαθω θελω οσο περισσοτερο γινεται για τα παντα καθως μου αρεσει να ξερω τι μου γινεται και να μην παιρνω τυχαιες αποφασεις επειδη ειδα μια αποψη ενος τυχαιου τυπα στο youtube

Μην ανησυχεις εχουμε καιρο, ετσι κιαλλιως πιο πολυ να μαθω θελω οσο περισσοτερο γινεται για τα παντα καθως μου αρεσει να ξερω τι μου γινεται και να μην παιρνω τυχαιες αποφασεις επειδη ειδα μια αποψη ενος τυχαιου τυπα στο youtube
Θα συμφωνήσω μαζί σου,γιατί εμείς είμαστε 3 τυχαίοι από ότι βλέπεις,οπότε υπερτερούμε και αριθμητικά.
Θα γίνει χειρότερο όσο περνάει ο καιρός,να ξέρεις,παράγγειλε τα 770 pro στα 80ohm τώρα που γυρίζει.

Trending...

Νέα θέματα

Back