Δεν εχω προβλημα με τα μεταχειρισμενα κ ουτε κ πολυβιαζομαι αλλα με το μπατζετ ειμαι στριμωγμενος ' date='ευχαριστω για ολη τη βοη8εια Freedom!!![/quote']
Τζαμι...σε περίπτωση που τυχαινει να εισαι μελος στο The Gear Page σου στελνω με pm μια ενδιαφερουσα αγγελία που ειδα τις προάλλες...
Μην ευχαριστεις καθόλου... :wink:
Superfunk είπε:τσεκαρε και αυτο,ΦΟΒΕΡΟ πεταλι (και εχει και εξαιρετικο Leslie)
Δεν νομιζω οτι ειναι πολυ πιθανο να βρεθει καποιο απο αυτα στα 150 ευρω, τουλαχιστον τοσο για το RM οσο για το KR η πιθανοτητα ειναι απο μηδαμινή εως και ανυπαρκτη...bloody_sunday είπε:Εξαιρετικά και αυτά των Roger Mayer, KR, Fulltone (το προσωπικό αγαπημένο μου εκ των τριων αυτών).
Έχεις κάποιο link? Ρωτάω γιατί ενδιαφέρεται κάποιος φίλος.bloody_sunday είπε:...αυτό της Dunlop (κανονικά διαθέσιμο στην Ευρώπη)...
Απολυτο δικιο εχουν, οι απολυτοι ανθρωποι και απόλυτος ανθρωπος δεν ειμαι...bloody_sunday είπε:Έχεις απόλυτο δίκιο Freedom, ξέχασα εντελώς την αρχική ερώτηση του θρεντ!
Θα σημφωνησω με τον κυριο Freedom ( ;D ;D) για το voodoo lab microvibe το εχω και το γουσταρω με χιλια ,βιντεακια εδωFreedom είπε:Απολυτο δικιο εχουν, οι απολυτοι ανθρωποι και απόλυτος ανθρωπος δεν ειμαι...
Τι ηθελα να πω...τωρα που το σκεφτομαι, αν αυτη την στιγμή το budget μου ηταν μαξιμουμ 150 ευρω και δεν με ενδιεφερε το vibrato mode των vibes ουτε το να ρυθμιζω την ταχυτητα απο expression pedal, προσωπικα θα κοιταγα με πολυ καλο ματι το micro vibe της voodoo lab (με μια γρηγορη ματια στο ebay.com ακομα και τα καινουρια μαζι με τα μεταφορικα απο αμερική ειναι κατω απο το συγκεκριμένο budget)...![]()
Δεν ξέρω την τιμή του Νάκα αλλά:Sonic X είπε:Έχεις κάποιο link? Ρωτάω γιατί ενδιαφέρεται κάποιος φίλος.
H τιμή Thomann είναι 110€ παραπάνω (από την τιμή Amazon) στο ένα πετάλι και το άλλο που κοστίζει 148€ είναι chorus. Ευχαριστώ πάντως.bloody_sunday είπε:Δεν ξέρω την τιμή του Νάκα αλλά:
http://www.thomann.de/be/dunlop_univibe_stereo_chorus.htm
http://www.thomann.de/be/dunlop_univibe_tremoloeffekt.htm