Grey
Παλιά καραβάνα
Κάτσε εδώ ,που πας? Πέταξες τον υπαινιγμό για τη καλύτερη μπάντα του γαλαξία και φεύγεις? Ελα δω ρε άμα είσαι άνδρας να πλακωθούμε.........θα φέρω και τον άνθρωπα με τη μοναδική λάμψη να σε ρίξει μερικά άπερκατ για να μη πονάνε μετά οι καρποί μου στο σρέντινγκ ;D ;D ;DBillTrantos είπε:*Edit:Χωρίς να ξέρεις το background του καθενός,μην κάνεις άστοχες υποθέσεις Tamtam.Μεγάλωσα με Mozart,Beethoven,Paganini,Bach και Vivaldi.Όχι με...Stones! ;D
Γεια σας και χαρά σας.
Οχι ρε Samy, δεν διαβασες καλα, για τους Stones εγραψε... ;D ;Dsamy paraga είπε:Πέταξες τον υπαινιγμό για τη καλύτερη μπάντα του γαλαξία και φεύγεις?
Που σαι ΤΑΜΤΑΜ κρυβεσαι? απαντας μονο εκει που σε συμφερει? περιμενω αποτελεσματα μουσικολογικης συγκρισης.....το ρεμπετικο η τα blues ειναι ποιο σημαντικα? ο περπινιαδης η ο Ηowling wolf? τι λενε οι μουσικολογοι solo του YJM στο Save our love VS σολο Gilmour στο high hopes? ;D ;D ;DTamtam είπε:Κι αυτός ο Κeith Richards να πούμε... Ούτε μια ντιμινουίτα... έτσι για δείγμα. Να συναρπάσει τα πλήθη να 'ούμε. Όλο με κάτι σαχλά κουρδίσματα. Ούτε μια κλίμακα Fareri δεν έμαθε να τον κάνουν follow οι shred προσωπικότητες του Noiz.
Κάνε μας τη χάρη,τιτανομέγιστε.Tamtam είπε:Κι αυτός ο Κeith Richards να πούμε... Ούτε μια ντιμινουίτα... έτσι για δείγμα. Να συναρπάσει τα πλήθη να 'ούμε. Όλο με κάτι σαχλά κουρδίσματα. Ούτε μια κλίμακα Fareri δεν έμαθε να τον κάνουν follow οι shred προσωπικότητες του Noiz.
Ας μη ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο, όπως είπα και απ την αρχή εγώ το μέταλ και το σρέντινγκ δε το συμπαθώ, μου είναι αδιάφορο, όπως και άλλα μουσικά είδη βέβαια και δεν έχω να χωρίσω τπτ με το Μπιλ και το κάθε Μπιλ που τους αρέσει.Tamtam είπε:Κι αυτός ο Κeith Richards να πούμε... Ούτε μια ντιμινουίτα... έτσι για δείγμα. Να συναρπάσει τα πλήθη να 'ούμε. Όλο με κάτι σαχλά κουρδίσματα. Ούτε μια κλίμακα Fareri δεν έμαθε να τον κάνουν follow οι shred προσωπικότητες του Noiz.
Έχω 2 χρυσά στα 100μέτρα σε τοπικό βέβαια επίπεδο,άμα με πιάσεις σφύρα μου! ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Τέλος πάντων ειρήνη υμίν, αυτού του είδους οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά αλλού πριν τις μπουνιές που θα ρίξω στο Μπιλ ;D ;D ;D
Eισαι γρηγορος Βασιλακη? Αρα τρεχεις χωρις...συναισθημα...να το κοιταξεις ;D ;D ;D.BillTrantos είπε:Έχω 2 χρυσά στα 100μέτρα σε τοπικό βέβαια επίπεδο,άμα με πιάσεις σφύρα μου! ;D ;D ;D
Αφου ουτε μουσικολογος εισαι(αρα πως κρινεις) ουτε μουσικολογικα κριτηρια παρεθεσες(αρα αν εισαι εισαι ασχετος)...εγω δεν ρωτησα τι σου αρεσει εγω σου ζητησα να αποδειξεις με κριτηρια μουσικολογικα γιατι και ποιος....επομενως τα πασαλληματα αλλου..στον τζερι πχ που σε επεισε οτι ειναι malmsteen οχι εδω... 8)Tamtam είπε:β) μπεμπης η clapton.....
Κλάπτον γιατί παίζει μπλουζ σαν εκατομμυριούχος (που είναι)
ρεμπετικο η atonal jazz
Τσιτσανης και Archie Shepp: σημειώσατε Χ
Depeche mode η Journey: μπάζα και οι μεν και οι δε (αλλά μ' αρέσουν κα οι μεν και οι δε)