Αετός
Noiz Addict
Τι να κλασει το απερκατ...fatality κατευθειαν!@fusiongtr Άπερκατ στο σαγόνι ήθελε!
Γιατι μετα τον γιατρο δεν υπαρχει κατι...υπαρχει μονο η εξοχή!!!!Για μενα ...εγκληματικο tip {με αλλο ονομα}..ειναι το φιλοδωρημα στο γιατρο.
Δεν εχω καταλαβει γιατι αφηνουν καποιοι 500 κ 1000 ευρω φακελακι σε καποιο υψηλομισθο οπως ενας γιατρος.
Θελεις να του κανεις ενα δωρακι {επειδη εκανε καλα κ σωστα την δουλεια του}..στειλτου ενα καλαθι με 2 ποτα στη γιορτη του για ευχαριστω...αλλα 1000 ευρω?!!!
Αυτο ειναι πραγματικο εγκληματικο για μενα..
Εμεις οι ιδιοι χαλασαμε την πιατσα.
Πάνω που νόμιζα ότι τελικά κατάφερα να γυρίσω το χρόνο πίσω ?sorry double post
Συγνωμη φιλε Λεον..ΛΕΦΤΑ λοιπον και αν θελει ας παει εκεινος να παρει δυο μπουκαλια ποτα...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν πληρωνεται σαν καθαριστης προφανως αφου ΔΕΝ ειναι καθαριστης.Για τις "υπηρεσιες" που προσφερει συμφωνα με τις απαιτησεις που υπαρχουν και τις παροχες σε εξοπλισμο προσωπικο και μεσα που του διατιθενται πληρωνεται ψιχουλα...Συγνωμη φιλε Λεον..
Αλλα διαφωνω σε ολες τις διαστασεις ..
η δικη μου αποψη ειναι ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.
Ο χειρουργος πληρωνεται σαν χειρουργος απο το νοσοκομειο οχι σαν καθαριστης.
Αν δεν του φτανουν οσα παιρνει να μετακομισει καπου αλλου.
Ενα μπουκαλι ουισκι κ πολυ του ειναι.
Η αποψη μου .
Εξακολουθω να διαφωνω φιλε.Δεν πληρωνεται σαν καθαριστης προφανως αφου ΔΕΝ ειναι καθαριστης.Για τις "υπηρεσιες" που προσφερει συμφωνα με τις απαιτησεις που υπαρχουν και τις παροχες σε εξοπλισμο προσωπικο και μεσα που του διατιθενται πληρωνεται ψιχουλα...
Ειναι υπεραπαραιτητος και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ...δεν μπορει να κανει τη δουλεια του ενας καθαριστης (αυτος μπορει να κανει τη δουλεια του καθαριστη)
Εξηγουμαι...Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να ζητησει φακελακι...ειναι αφορμη για να του ανταποδωσω το κατα κριση και δυναμη τις υπηρεσιες που μου προσφερει και που δεν του αναγνωριζει ειτε γιατι δεν θελει ειτε γιατι δεν μπορει το κρατος...
Υπαρχουν φορες δυστυχως που αναμεσα στον ασθενη και τον δημιουργο (οποιος και αν ειναι αυτος) υπαρχει μονο το καλος η κακος γιατρος...σε τετοιες περιπτωσεις ΔΕΝ θελεις απεναντι σου ενα γιατρο "δυσαρεστημένο." Τωρα το "αν δε του αρεσει να μετακομισει καπου αλλου" δε στεκει επ ουδενί καθως προειπα οτι δεν αναφερομαι σε γιατρο εκβιαστη...μιλησα για την περιπτωση που καποιος τον ευχαριστει με χρηματα..ΕΚΟΥΣΙΑ! (Κ Ομως... υπαρχουν γιατροι που ΔΕΝ δεχονται το δωρο με τιποτα!!!)
Βασιλη μου..εμεις οι ιδιοι χαλασαμε την πιατσα@leon7pap Έγραψες κάτι για δυσαρεστημένο γιατρό. Δεν είναι δική μου υπόθεση ή δουλειά να είναι ευχαριστημένος ο κάθε γιατρός, είναι δική του δουλειά και του νοσοκομείου που τον πληρώνει. Εγώ εφόσον πληρώνω το νοσοκομείο απαιτώ την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κατάστασής μου. Κι εγώ μπορεί να πηγαίνω δυσαρεστημένος στη δουλειά μου, δεν περιμένω όμως δωράκια από κανέναν.
σε πολλες περιπτωσεις μετα τον γιατρο ειναι η "εξοχη"
Δηλαδη πιστευει καποιος οτι αν δεν του εδινες φακελακι θα εκανε λιγοτερα πραγματα απο αυτα που προβλεπονται στην εγχειρηση ρουτινας.Επειδη σου ΖΗΤΗΘΗΚΕ φακελακι πολυ καλα εκανες...μη σου πω οτι επρεπε να τον καταγγειλεις κιολας...αλλα εγω μιλαω για περιπτωση που εγω του δινω φιλοδωρημα...οτι λεει ο τιτλος του θεματος δηλαδη...δε σου λεει ποτε ο διανομεας "8,20 κανουν οποτε ασε 10 και ειμαστε οκ"Βασιλη μου..εμεις οι ιδιοι χαλασαμε την πιατσα
Η προηγουμενη γενια δεν ξερω πως..αλλα σκεφτοταν οτι ο γιατρος σε μια εγχειριση ρουτινας..που επρεπε να κανει καποια βηματα ..θα εκανε τα σωστα βηματα αν του βαζαμε ενα επιπλεον ποσο στη τσεπη.
Την χαλασαμε τοσο πολυ..που καποια στιγμη εγινε κατεστημενο.
Μια φορα που μου ζητηθηκε φακελακι {σε δημοσιο νοσοκομειο} - ειπα στο γιατρο μετα την εγχειριση θα περασω απο το γραφειο σας.
Ακομα με περιμενει.