μη φοβασαι...δεν ειναι τιποτα ακομα και πιθηκος που φοραει γαντια του μποξ το κανει...ΔΕΝ θέλω να ξεβιδώσω το μπράτσο της κιθάρας, φοβάμαι οτι μετά δεν θα καταφέρω να το βιδώσω ακριβώς όπως είναι τώρα και φοβάμαι να πειραματιστώ.
προχωρα αφοβα.
μη φοβασαι...δεν ειναι τιποτα ακομα και πιθηκος που φοραει γαντια του μποξ το κανει...ΔΕΝ θέλω να ξεβιδώσω το μπράτσο της κιθάρας, φοβάμαι οτι μετά δεν θα καταφέρω να το βιδώσω ακριβώς όπως είναι τώρα και φοβάμαι να πειραματιστώ.
Μπορεις να το επαναλάβεις αρκετές φορές;Superfunk είπε:μη φοβασαι...δεν ειναι τιποτα ακομα και πιθηκος που φοραει γαντια του μποξ το κανει...
προχωρα αφοβα.
Κανένα πρόβλημα,άλλωστε μη ξεχνάς ότι σε όλεςnklshp είπε:Μπορεις να το επαναλάβεις αρκετές φορές;
στις περισσότερες κιθαρες θα πρεπει να ξεβιδωνεις, βιδώνεις ξύλοβιδες πάνω στο μπράτσο.
Δεν είναι κακό να σε παίρνει μια αεροσυνοδός όρθια στην ντουλάπα αποσκευών και ρούχων του προσωπικού.Spyros Delta είπε:με πηρε μια αεροσυνοδος .... μπροστα εκει που ειναι η ντουλαπα των αποσκευων και ρουχων του προσωπικου του αεροπλανου και την εβαλα εκει ορθια.
Και το ειπα μεσα μου. Τι γραφεις εκει περα? θα σε παρεξηγησουν, εσενα το καλο παιδι και αξιο παλικαρι.Δεν σχολιασες τιποτα ομως (τωρα που το ξαναβλεπω) για τη μαλακια θηκη κιθαρας και τη μαλακια θηκη πεταλιερας.fusiongtr είπε:Δεν είναι κακό να σε παίρνει μια αεροσυνοδός όρθια στην ντουλάπα αποσκευών και ρούχων του προσωπικού.
Την κιθάρα που την άφησες?
Μάλλον δεν θα σε έπαιρνε η αεροσυνοδός όρθια.Spyros Delta είπε:Λες αν επαιρνα τιποτα καλυτερες, να μη τις επετρεπαν στην καμπινα?
Από εκείνες τις τρύπες γίνεται όλη η αναπνοή του ξύλου ρε φίλε.Holystone είπε:...
2. Μιας και εγω εχω το φοβο του να ξεβιδωσω το μανικι, μετα απο τοσα χρονια γιατι δεν εχει εξελιχθει ο τροπος που βιδωνεται στο σωμα; Σαν του floyd που μπαινουν χωνευτες μεσα...
Καταλαβες οτι ΜΟΛΙΣ ανοιξες τους ασκους του Αιολου αναφεροντας την "αναπνοη του κΣυλου;;;;;"harilatron είπε:Από εκείνες τις τρύπες γίνεται όλη η αναπνοή του ξύλου ρε φίλε.
There, corrected.harilatron είπε:το consensus όμως είναι ότι δεν χρειάζεται στην Η πραγματικότητα
Σε μεταμεσονύχτια πτήση, έχει και "βρώμικο".BlackCrow81 είπε:Σερβίρουν λουκάνικα και κρύες μπύρες στο αεροπλάνο?
Εγώ μόνο καθαρόfusiongtr είπε:Σε μεταμεσονύχτια πτήση, έχει και "βρώμικο".
Telecaster?BlackCrow81 είπε:Εγώ μόνο καθαρό
Και όμως αυτή δεν έχει τρύπες αλλά ...Από εκείνες τις τρύπες γίνεται όλη η αναπνοή του ξύλου ρε φίλε.