ναι. οι κιθαρες καθε δυο τρια τραγουδια εναλλασονται. παιζω με την τελε, αλλαζω μετα απο δυο κομματια στην Midtown custom και ξαφνικα ακουγομαι σχεδον μονο εγω στη σκηνη ;DSuperfunk είπε:Γιατι οι περισσοτεροι κιθαριστες απλα...αλλαζουν κιθαρες βγαζοντας το βισμα απο την μια και βαζοντας το στην αλλη.. ;D ;D
Υπαρχει καποιος λογος που θες να εχεις ΜΟΝΙΜΑ συνδεδεμενες δυο κιθαρες σε εναν ενισχυτη?
μα συγνωμη ποιος ο λογος να υπαρχει επιλογη εντασης οταν απο μια κιθαρα καταληγεις σε δυο ενισχυτες.... αφου εχουν δικο τους volume ???και εγώ καταλαβαίνω την λογική ενός ΑΒ κουτιού για χρήση Υ. Δηλαδή από μιά κιθάρα να αλλάζεις δυό ενισχυτές ή δυό γραμμές εφε.
Αλλά η χρήση ανάποδου Υ δεν μου λέει κάτι.
Όντως αλλάζεις βύσμα και διορθώνεις την ένταση.
Η δική μου άποψη είναι όχι άλλο ποτενσιόμετρο παθητικό μεταξύ κιθάρας και ενισχυτή (όπου ήδη παρεμβάλεται της κιθάρας) διότι θα έχει επίπτωση και στο eq της κιθάρας. Τέτοια κουτάκια πρέπει να είναι ενεργά ώστε να παρέχουν ένα buffer ώστε να μην υπάρχει απώλεια υψηλών.
Το mooer είναι μια χαρά ή επίσης το κλασικό απλούστατο και ιστορικό mxr clean boost
Νομιζω οτι το μονο που χρειαζεσαι ειναι αυτοοι κιθαρες καθε δυο τρια τραγουδια εναλλασονται.
αυτο κανει mute το σημα οταν το βγαζεις? αν ναι αυτο δεν ηταν το προβλημα, αυτο το ειχα λυσει πατωντας απλα το tuner.Superfunk είπε:
αποφασισα λοιπον να προσθεσω αυτοSuperfunk είπε:Η λυση του booster ή του κομπρεσορα (που θα μπουσταρει και το output) ειναι σιγουρα η καλυτερη.
διότι είναι θέμα υπερφόρτωσης εισόδου.solega είπε:ναι. οι κιθαρες καθε δυο τρια τραγουδια εναλλασονται. παιζω με την τελε, αλλαζω μετα απο δυο κομματια στην Midtown custom και ξαφνικα ακουγομαι σχεδον μονο εγω στη σκηνη ;D
μα συγνωμη ποιος ο λογος να υπαρχει επιλογη εντασης οταν απο μια κιθαρα καταληγεις σε δυο ενισχυτες.... αφου εχουν δικο τους volume ???
εμ αυτο λεω κι εγω. αν ενα ΑΒ ειχε δυο volumes ενα για καθε κιθαρα, δε θα ειχαμε αυτο το προβλημα, θα ρυθμιζα απο το πεταλι την εξοδο των humbuckers και ολα μελι γαλα. or not?dimsonic είπε:διότι είναι θέμα υπερφόρτωσης εισόδου.
το volume του ενισχυτή είναι στο στάδιο της προενίσχυσης.
Στην είσοδο όμως μπαίνει ουσιαστικό το σημα του μαγνήτη. Ενας humbucker σχεδόν υπεροδηγεί μια είσοδο και ακούγεται έτσι πιό γεμάτα. Και ίσως θέλει κατέβασμα από την κιθάρα.