Δεν το ξέρω το πρόγραμμα, αλλά διαβάζω ότι είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και πολλοί έχουν πρόβλημα κατανόησης και χρήσης του.
Ισχύει κάτι τέτοιο?
ναι
και λίγα λες.
Μετά από σχεδόν 3 χρόνια, ακόμα τρέχω πίσω στο βιβλίο (ναι η κάρτα δίνεται με βιβλίο και είναι κανονικό βιβλίο όχι pdf), αλλά το ίδιο το βιβλίο είναι πιό πολύπλοκο από την ίδια την εφαρμογή.
Υπάρχει δε και το rme forum, όπου για να γραφτείς και να ποστάρεις ακόμα φιλάς κατουρημένες ποδιές. Εκεί υπάρχει γνώση μπόλικη, αλλά υπάρχει και η τάση "αυτά που ρωτάς τα γράφει το βιβλίο", ή περιγράφεις κάτι που κάνεις και "αυτό που κάνεις είναι λάθος, δεν εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες της κάρτας", "τί έχεις την κάρτα τόσο καιρό και δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο? θα σε εξετάσουμε την άλλη βδομάδα".
Αλλά είναι φόρουμ που γράφουν και οι ίδιοι οι τεχνικοί και οι σχεδιαστές της εταιρείας, χώρια τα fanboys.
Μετά από δυο χρόνια ακόμα κάθε φορά που θέλω να κάνω κάτι μπερδεμένο, πχ loopback, voice over στο βίντεο, ηχογράφηση από youtube ή playalong στο cubase με ηχογράφηση έχω δικές μου σημειώσεις πάνω στο τι κατάφερα κάποτε. Είναι αδύνατον να το θυμάμαι την επόμενη φορά.
Αλλά....
είναι εργαλείο.
πχ προχτες που εφτιαχνα το βίντεο, έστελνα voice από ένα κανάλι.
Φαγώθηκε να μου το βγάζει στα αριστερά.
Μέχρι να θυμηθώ τι και πως πέρασε μια ώρα.
Τελικά βρήκα workaround.
Αν ρωτήσω στο rme forum θα με μπανάρουν