Χρωματιστοι λεβιεδες;

nickkk

Μόνιμος θαμώνας
Γεια σας, 

Καθως κοιταζα να δω αν εχει τιποτα ενδιαφερων το ebay ειδα αυτη την κιθαρα:

http://cgi.ebay.com/Washburn-Dime-333-Dimebag-Darrell-Signature-Model-Camo_W0QQitemZ370259430400QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item56352e8c00&_trksid=p3286.m20.l1116

ειδα πως εχει εναν πρασινο λεβγε (εικονα 2)... ξερετε που μπορω να βρω διαφορα χρωματα?

[move]ευχαριστω[/move]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τυλίγεις έναν ΛΕΒΙΕ με μονωτική ταινία χρώματος της αρεσκείας σου... Presto...

ΜΠλιαχχχχ καλά που δεν του είπες να τον βάψει και με σπρεϊ.

Καλύτερα να πάρεις Λευκοπλάστ για τραυματα (έχουν βγεί κατι παιδικά σε χρώματα και με τον Bob Σφουγγαράκι)........μία σοβαρη ερώτηση κανεις καποιος 10 μ&^%&* θα απαντήσουν κάποιοι ουφφφφ

Οπότε φαντάζομαι τελικά θα πρέπει να ακολουθήσει τη δική σου λύση που είναι και καλαίσθητη και οικονομική και η οποία είναι.... ε... ποια είναι;

mscmkr είπε:
Οπότε φαντάζομαι τελικά θα πρέπει να ακολουθήσει τη δική σου λύση που είναι και καλαίσθητη και οικονομική και η οποία είναι.... ε... ποια είναι;
Η χρωματιστή μονωτική ταινία.....φίλε μου....η δική σου λύση. Αλήθεια όταν το έγραφες αναρωτήθηκες με το καιρό τι αηδία θα γίνει που θα κολλάει το χερι του από την κόλλα που θα βγαίνει (μην μου πείς ότι δεν σου έχει τύχη ποτέ;).

Καλά.... μπορεί να μην είναι και Η τέλεια ιδέα η μονωτική ταινία, αλλά δεν χρειάζεται και να στενοχωρηθούμε γι αυτό.... :)

Εγώ για μια στρατ έχω φτιάξει ξύλινο tip (προς αντικατάσταση του άσπρου πλαστικού) από ένα κομμάτι σκουπόξυλο  :)

(Εν προκειμένω, μπορεί να έψαχνα θερμοσυστελόμενο "μακαρόνι" στο κατάλληλο χρώμα)

H μονωτικη ειδικα για ατομα που ιδρωνουν πολυ στην σκηνη δεν λεει. Μετα απο λιγο ειναι λες και εχεις κρατησει τσιχλα

;D δεν μοιαζει και πολυ με ταινια!  :P ;D

IMG_4546.JPG

lsega είπε:
.......μία σοβαρη ερώτηση κανεις καποιος 10 μ&^%&* θα απαντήσουν κάποιοι ουφφφφ
Τελείως αδικαιολόγητο. ΜΙΑ πιθανή λύση (για να βοηθήσει) δόθηκε, σε "πατέντα" ίσως όχι όπως η ευρηματικότατη του Harilatron. Αν έχεις καλύτερη, καλό είναι να την προτίνεις αντί να κατακεραυνώνεις αυτόν που προσπάθησε. Πλιζ μπι νάις.

playloud είπε:
H μονωτικη ειδικα για ατομα που ιδρωνουν πολυ στην σκηνη δεν λεει. Μετα απο λιγο ειναι λες και εχεις κρατησει τσιχλα
Ακριβώς αυτό εννοώ και εγώ .....Και φυσικά δεν έχω τίποτα να χωρίσω με το συνμφορουμίτη για την προταση που έκανε αλλά ποιο πολύ κακό του κάνεις παρά καλό δίνοντας τέτοιές συμβουλές.

Εγω απλά ψαχνω στο google για έτοιμη λύση, δεν του λέω να πάει σε φαναρτζίδικο αυτοκινήτων και να το βάψει ότι γουστάρει.

καταρχας πριν απαντησω "σοβαροτατα" στην ερωτηση σου..θ αναφερθω στη θεοτητα του "λε-βγες" αντι για λεβιες (ΛΛΟΟΛΛ ;D ;D)....φερνει κατι σε γαλλο,monsieur Le Viesh :P

στο θεμα μας,η μπογια που εχει χρησιμοποιησει ο τυπος δεν φαινεται γυαλιστερη,αρα να υποθεσουμε οτι ειναι ματ....ματ μπογια για μεταλλο σε χρωματοπωλειο δεν γνωριζω αν ειναι ευκολο να βρεις...γυαλιστερη παντως gloss ανετα βρισκεις στο πιο κοντινο σου χρωματοπωλειο...ξερω οτι θα προτιμουσες να το παρεις ετοιμο αλλα στην ελλαδα.....δεν ξερω που μπορεις να το βρεις

Υπάρχουν μονωτικές ταινίες, π.χ. 3Μ (όχι οι φτηνιάρικες τις οποίες μάλλον εννοείτε) που δεν αφήνουν κανένα κατάλοιπο ούτε στην επιφάνεια ούτε στο χέρι και μπορούν να γίνουν "δεύτερη" επιφάνεια. Το "μακαρόνι" είναι μακράν καλύτερη λύση, αν κάτσει, αλλά νομίζω ότι θα περιστρέφεται...

Edit: Βαφή σε τέτοια γυαλιστερή επιφάνεια με τέτοια χρήση, δύσκολο να καθίσει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mscmkr είπε:
Το "μακαρόνι" είναι μακράν καλύτερη λύση, αν κάτσει, αλλά νομίζω ότι θα περιστρέφεται...
τι εννοεις οταν λες μακαρονι?

nickkk είπε:
χαμός απο απαντήσεις τώρα τελευταία  ;D :P
Mε λίγα λόγια θέλεις βαφές μετάλων. Πέρνα από ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ρώτα...και που είσαι...με την ευκαιρία ρώτα και για τις γρατζουνιές ;D ;D

Εάν έχεις ένα δεύτερο λεβιέ, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου για δοκιμή (υπάρχουν πολλά και διάφορα σπρέυ). Το πρόβλημα δεν είναι να το βάψεις, αυτό θα βγεί καλό. Το ζήτημα στους λεβιέδες (που είναι από αλουμίνιο) είναι πως δεν θα ξύνεται η μπογιά επάνω.

Για έτοιμο, δεν έχω δεί πουθενά

marathon είπε:
Πέρνα από ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ρώτα...και που είσαι...με την ευκαιρία ρώτα και για τις γρατζουνιές ;D ;D
ε ναι να μην πηγαινω 200 φορες  :-X ;D ;)

Χωρίς πλάκα, νομίζω ότι εάν περάσει πάνω από τη μπογιά πολυουρεθάνη 2 συστατικών (που είναι πολύ σκληρή), θα κρατήσει. Αλλά σε ένα συνεργείο θα σου πούν καλύτερα...καμμιά φορά οι λύσεις είναι δίπλα μας.

Το να πάρεις ένα δεύτερο λεβγιέ  ;D σε άλλο χρώμα γιατί δεν το σκέφτεσαι  ???

Trending...

Νέα θέματα

Back