Τι κραταει ο hammett?

marios123

Νέο μέλος
εχω μια απορεια εβλεπα ενα video απο live Metallica και παρατηρισα οτι ο hammett ειχε κατι ασπρο σαν λουρακι περασνενο στο δεξι του χερι(αυτο που βασταει την πενα)εχετε μηπως καμια ιδεα τι ειναι αυτο??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι ταινία σαν αυτή που βάζουν οι ντράμμερ στα δάχτυλα

45550-finger.jpg

Εδώ φαίνεται πιο καθαρά:

kirk_hammet_20080724.jpg

Κάποιας μορφής στήριξη για τα δάχτυλα ή την παλάμη είναι, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να το συγκεκριμένο αλλά είναι όπως ο μπασκετμπολίστας έχει το περικάρπιο ενα πράγμα ή ο ντράμμερ στα δάχτυλα για να είναι πιο άκαμπτα χωρίς να σφίγγεται ο ίδιος.

Εν τω μεταξύ ο τίτλος του θέματος μου θύμισε την επική διαφήμιση "τι κρατάει ο Ναπολέων;"  :P :D

thanasis b είπε:
αμα το κολησω στο ποδι θα γινω ποδοσφαιρισταρας?!
Μπορεί. Πιο πιθανό το βλέπω να γίνεις κατευθείαν μαύρη ζώνη στο καράτε. Δοκίμασε και πόσταρε φωτό και κλιψ  :)

Εχω διαβασει συνεντευξη του και λεει οτι οταν κανει palm muting , δηλαδη ολη την ωρα, επειδη κραταει και με τον συγκεκριμενο τροπο την πενα πολλες φορες εβρισκε στις χορδες κηλιδες αιματος και κοιταζε το χερι του και εβλεπε να τον εχουν σκισει οι ατιμες οι χορδες στην παλαμη του !

Γιαυτο και βαζει ταινια για να μην ειναι το χερι του πετσοκομμενο.Επισης λεει οτι τον βοηθαει στην ταχυτητα επειδη δεν βαζει δυναμη να κραταει στην συγκεκριμενη σταση το χερι του

αα οκ καταλαβα thanks . εγω στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποιο λουρακι που ειχε κρεμασμενη την πενα για να μην του πεφτει :-X :-X

Πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο που ειπε ο ιδιος ο Hammett σαν εξηγηση.Εγω πιστευω

1) ή εχει ευαισθητο δερμα και κανει ερεθισμους στο χερι ο συνδιασμος ιδρωτα και υλικου χορδης ή γενικα η τριβη του χεριου με τη χορδη

2) ή απλα ειναι ενα "κουσουρι" του

Μου φαινεται λιγακι υπερβολικο απο palm muting να ματωνει.Δηλαδη ο Jon Schaffer των Iced Earth τι θα επρεπε να κανει??Να βαλει ολοκληρο μαξιλαρι?? ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back