les kef είπε:
Εσύ καλά τα λες,αλλά οι γείτονες δεν θα στα πουν και τόσο καλά.Αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις οτί θα χρειαστείς και ένα attenuator...
Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος,τον Class 5 όποτε τον άνοιξα τέρμα (σε μεζονέτα έχε υπόψη σου και από τη μία μόνο πλευρά άλλο σπίτι) καταλάβαινα οτί δημιουργούσα πρόβλημα.Ευτυχώς έχω καλούς γείτονες και μετά όταν από σεβασμό και ενδιαφέρον (άλλο αν δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας) τους ρωτούσα κατά πόσο ακουγόμουν/ενοχλούσα,πάντα μου έλεγαν
πάρα πολύ,αλλά δεν πειράζει...(Και η μόνωση που έχουν τα σπίτια είναι πολύ καλή.

)
Πάμε και σε έναν 50άρη Jubilee τώρα...Μέχρι το 5 (με κλίμακα από 0-10) τον έχω ανοίξει και αυτό για ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Και τέλος πάμε και σε ένα Marshall 100άρι rack τελικό EL34 -σε καμπίνα 4Χ12- όπου πριν μερικά χρόνια και σε ιδανικές συνθήκες (καλοκαίρι κοντά στο Δεκαπενταύγουστο,εξαφανισμένοι όλοι,όχι ώρα κοινής ησυχίας κτλ. κτλ.) είχα τραγελαφικές καταστάσεις όταν αποφάσισα
σχεδόν να το "τελικιάσω" και ράγισε η τζαμαρία από συντονισμό και λίγο μετά
έπεσε...
(Αυτό φυσικά και δεν σημαίνει οτί δεν μπορείς να έχεις μιά χαρά ήχο σε λογικές εντάσεις,απλά μην έχεις την ψευδαίσθηση οτί θα "τελικιάσεις" 50άρη ενισχυτή σε σπίτι,με ή χωρίς attenuator)