argytar
Noiz Addict
Ρουά ματΑστα τωρα αυτα και πες μας εαν αναγνωριζεις τα παιδια σου...
Ρουά ματΑστα τωρα αυτα και πες μας εαν αναγνωριζεις τα παιδια σου...
Διαφωνώ!τοτε δεν θα υπηρχε ο quack ηχος μια και "δεν ειναι" ηχος strat (η θεσεις 2/4 που βασικα για ΑΥΤΟ παιρνεις strat ? αντε και για τον neck....μια και υπολοιποι ηχοι της και ειδικα ο bridge μονος του ειναι...ελαφρως δια τον γελωτα....?)
Έπίσης, όλες ίδιες τις άκουσα.
αργεί ακόμα να βγει η στήλη του προπο?
Πλάκα πλάκα αυτά τα ακόρντα ακούγονται ωραία. Δεν τα κάνεις κομμάτι?
Επίσης σκέφτομαι το σχόλιο του SF ότι η 6 έχει χορδές 10 ημερών
για 10 ημερών αποτΑκσοΥ στον @fusiongtr
για 10 ημερών αποτΑκσοΥ στον @fusiongtr
Δίκαιο έχεις φίλε10 Ωρών (παιξίματος) παρακαλώ, για 10 ημερών αποτΑκσοΥ στον @fusiongtr
Έχομεν και μια υπολιπσισ στην κενωνια
ο fusiongrt δεν ασχολείται με οτιδήποτε έχει παλαίωση μικρότερη των 12 ετών - θα τον ρωτήσω το 2023 - πρώτα ο Θεός
6. @argytarStrat,CBS Headstock,corina/rw (slab) /maple,1" custom V/U neck,9,5" radius,Fender 65 Pure Vintage Pickups (base plate on bridge),Wilkinson trem with block steel saddles and steel block,βαρος 7,3 pounds,6150 frets.
cool
which one?
can I choose?
Έχω εκφράσει πολλάκις τον θαυμασμό μου για την συγκεκριμένη, είναι τυχαίο που μου ακούστηκε καλύτερα απ’ όλες;5.MJT/WARMOTH thinline ,ash/rw, με παχυ (1") boatneck μπρατσο, 7,25" radius ,Tim Le Claire pickups,βαρος 6,8 pounds,Gotoh brass bridge plate/brass saddles ,6150 frets
όποιος θέλει να μάθει πως το βρήκα, εκτός από το ότι χρησιμοποίησα τα προσφάτως πιστοποιημένα ώτα μου από τον ίδιο τον κατασκευαστή της στρατ, πολύ ευχαρίστως να σας αποκαλύψω το μυστικό ?
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender stratocaster 1977
€1,400
Καλλιθέα
Fender Stratocaster
€1,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster 1967
€14,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster (Player Series)