Oι marshall εννοείς.ThisIsSparta είπε:Η απάντηση έχει δοθεί εδώ και χρόνια στο Spinal tap.
Πιο πολύ gain έχουν οι Soldano γιατί το knob πάει στο 11, ενώ στους άλλους πάει στο 10.
Απλά πράγματα.
otto## είπε:Oι marshall εννοείς.
Eνα σκετο πεταλακιμε ενα σκετο πεταλακι.
Τι εννοεις? Επειδη αλλαζει ονοματα ειναι το ιδιο ατομο?otto## είπε:Tι ρωτάς; Μυρίζει troll.
Τι βοηθεια ρε φιλε? Μας δουλευεις? Εχεις ανοιξει 352 προφιλ και ρωτας οτι να ναι. Τρολαρεις τον κοσμο και δεν ειναι σωστο για καποιους που καθονται να σου απαντησουν σοβαρα.
Χα, και για πες μου 5 πετάλια με το πιο πολύ gain. ;DVangelisV είπε:Δεν ειναι σωστο να παιζετε με το πονο του αλλου. Ο ΟP εχει παθει ψυχολογικο ταρακουλο γιατι αν και εχει ενισχυτη χιλιαδων ευρω (λεμε τωρα) ο αλλος κιθαριστας της μπαντας τον παταει κατω με ενα σκετο πεταλακι.
Πες μου και συ 5 μαγνητες με το πιο πολυ gain. Active φυσικα ;Dtheoctapus είπε:Χα, και για πες μου 5 πετάλια με το πιο πολύ gain. ;D
Εσυ και τα αλλα 4 προφιλ σουjohnwow13 είπε:Ας αφήσουμε αυτά και ας πούμε για τους 5 από εδώ μέσα που κάνουν το πιο πολύ τρολλάρισμα
Πάλι τρόλλαρεις.. Τους έχεις βγάλει όλους εκτός συναγωνισμού. Η πρώτη θεση σου ανήκει..VangelisV είπε:Εσυ και τα αλλα 4 προφιλ σου
johnwow13 είπε:Η πρώτη θεση σου ανήκει..
Δεν ξερω, αλλα στο gain θα εχει πολύ κΣυλο!VangelisV είπε:Τελικα πιο κΣυλο εχει πιο πολυ gain?
Ωωωωωωχχχχ με τους νούμπες εδώ μέσα.VangelisV είπε:Τελικα πιο κΣυλο εχει πιο πολυ gain?
Holystone είπε:Πχ, και εγω όταν ήμουν πιτσιρικάς, αν δεν πνιγοτανε το σήμα απο την παραμόρφωση, και δεν ήταν στο full το gain στο boss metal zone, δεν μπορούσα να παίξω...)
Τώρα, μπορούμε να αρχίσουμε μια πιο εποικοδομητική συζήτηση πανω στο thread. Ε;