Άστο βρε Genius Loco. Δε πειράζει.
Εξάλλου δεν ήταν για κάρτα.
Απλή παρατήρηση.
Α, ναι. Δεν είμαι........... νομίζω.
Εξάλλου δεν ήταν για κάρτα.
Απλή παρατήρηση.
Α, ναι. Δεν είμαι........... νομίζω.
Αν κυττάξεις από κάτω θα βρείς ένα σωρό κομμάτια που έχουν ανέβει από τους 4WD, που μπορεί μεν να έχουν διαφορετικό ύφος, αλλά θα καταλάβεις που κινείται η μπάντα.MrCrowley είπε:Τουλαχιστον ειναι Παρασκευη αλλιως θα ηταν πολυ ζορικα τα πραγματα οσον αφορα την προσελευση.Καλή επιτυχια παιδες (το ονομα παντως παραπεμπει σε blues/southern υφος μια και δεν πηρα απαντηση για το τι παιζετε)
Τους Beatles τους ξέρεις μάλλον, ήταν 4 έτσι?- υπήρχε ένας τύπος ονόματι Billy Preston που έπαιζε πλήκτρα μαζί τους και τον έλεγαν ο 5ος Beatle.Αν εισαι μελος του γκρουπ εκανες φαουλ εδω.Το αν ειναι κατι ποιοτικο ή οχι καλο ειναι να το κρινουν οι αλλοι κι οχι εμεις οι ιδιοι οι "παιχτες".Αν εισαι απ' εξω δεκτη η συσταση.
πρωτο πρωτο snowblind ..... α ρε μέταλαNestoras είπε:Αν κυττάξεις από κάτω θα βρείς ένα σωρό κομμάτια που έχουν ανέβει από τους 4WD, που μπορεί μεν να έχουν διαφορετικό ύφος, αλλά θα καταλάβεις που κινείται η μπάντα.
καλημέραarisperdikeas είπε:Χιλιες φορες να σας την "πει"
Eννοείς ότι λένε ψέματα? Γιατί σε ένα βιογραφικό λές τι έχεις κάνει στη ζωή σου...μην ξεχνάς ότι κάποιοι ζητάνε βιογραφικάarisperdikeas είπε:Ενα αλλο φαουλ που ειδα ειναι οτι επισκεπτομενος τη σελιδα στο facebook της μπαντας ειναι οτι λεει οτι εχουμε ανοιξει με σιδηροπουλο κ πουλικακο κλπ. Ρε παιδια ποσως ενδιαφερει τον ακροατη τι κανατε παλιοτερα.
Δεν γράψαμε ότι έχω παίξει με τη Ξανθή Περράκη και τον Περικλή Περράκη στη Καλαμάτα. ;Darisperdikeas είπε:Λιγο πιο χαμηλοι τονοι στο λεγομενο βιογραφικο του γκρουπ δε θα κανε κακο ...
Nestoras είπε:Δεν γράψαμε ότι έχω παίξει με τη Ξανθή Περράκη και τον Περικλή Περράκη στη Καλαμάτα. ;D
που και αυτό...αλήθεια είναι... ;D ;DNestoras είπε:Δεν γράψαμε ότι έχω παίξει με τη Ξανθή Περράκη και τον Περικλή Περράκη στη Καλαμάτα. ;D
Bεβαίως το 1990. Κώστα πολύ λιτό το κάνες το βιογραφικό. Άρχισε να προσθέτεις.marathon είπε:που και αυτό...αλήθεια είναι... ;D ;D
Το πανηγύρι του Αγίου Φλώρου θα το βάλεις?...Φοβάμαι μην χάσεις τους metal ακροατές σου ;DNestoras είπε:Άρχισε να προσθέτεις.