nasokosm
Ενεργό μέλος
Θα τη γυαλίσεις με... Braso?argytar είπε:Έχω μία που γυαλλίζει τάστα ,αναρρωτιέμαι αν θα κάνει και για βερνίκι.... μια δοκιμή θα με πείσει! ( σε σκραπ πάντα!!)
Βρές ενα κατάστημα με χρώματα αυτοκινήτων κάτι θα έχει σε αλοιφή
Θα τη γυαλίσεις με... Braso?argytar είπε:Έχω μία που γυαλλίζει τάστα ,αναρρωτιέμαι αν θα κάνει και για βερνίκι.... μια δοκιμή θα με πείσει! ( σε σκραπ πάντα!!)
ωραίος! Θα το κοιτάξω!nasokosm είπε:Θα τη γυαλίσεις με... Braso?
Βρές ενα κατάστημα με χρώματα αυτοκινήτων κάτι θα έχει σε αλοιφή
Αν εχεις την neverdull δεν κανειargytar είπε:+1!
Τhanks man!!
Έχω μία που γυαλλίζει τάστα ,αναρρωτιέμαι αν θα κάνει και για βερνίκι.... μια δοκιμή θα με πείσει! ( σε σκραπ πάντα!!)
Ναι, η διαδικασία του βαψίματος με αυτά τα εργαλεία ειναι ενα κεφάλαιο απο μόνο του φαίνονται εύκολα αλλά δεν είναι, δοκίμασα και με σπρέυ που έναι στη χρήση ευκολότερο αλλά δεν ηταν κατάλληλος ο διαλύτης και θόλωνε τοπικα, θέλει έρευνα αγορας να βρεις κατι καλο, εκτός αν φέρεις σπρέυ απο νετ.argytar είπε:ωραίος! Θα το κοιτάξω!
Εσύ χρησιμοποιείς αεροπίστολο κομπρεσέρ έτσι δεν είναι??
Ντίνο παλιόφιλε σε καλοσορίζω στη κοινότητα του noiz μιας και ειναι το πρώτο σου μήνυμαDinosp είπε:Νάσο,
να και μία 335 μαζικής κατασκευής (από τις χιλιαδες custom της Gibson),
Θα σου την φερω να τις ακούσουμε...
Φιλε καταπληκτικος ο ηχος !!!!alderbody είπε:Αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει οτι θελεις κλιπακια κι απο αλλες 335.
Σημερα μ' επιασε η προκοπη και εγραψα ενα με τη δικια μου, καρφι στον twin reverb.
![]()
Το Χρυσό hardware ειναι πολύ όμορφο αλλά δύσκολα αντέχουν οι επιχρυσώσεις στο χρόνο, όσον αφορά τα ηλεκτρικά έχω καταργήσει εδώ και πολλά χρόνια τα πολλα-πολλά και δουλεύω όπως είπες: επιλογέας, volume, tone αν προσέξεις τις φωτο έχω τέσσερεις τρύπες, η τελευταία για το jackshelter είπε:Τώρα ειναι όμορφή. Νόμιζα ότι ειχες ρίξει βερνικι απο παλια και ότι να νερα του ξύλου δεν ηταν ορατα. Δεν μπορεσα να έρθω να τη δώ και απο κοντα στην εκθεση που κανατε στο Χαιδάρι. Κρίμα. Έτσι όπως τη βλέπω με στέλνει σε χρυσό hardware αλλα ξέρω την άποψή σου και τη σεβομαι.
Τι θα έλεγες να βάλεις μόνο ένα master volume και ένα master tone? Σαν τελεκαστερ δηλαδη. Να μην μπλέκεσαι με πολλά πολλά![]()
Το ξέρω βρε Νάσο ότι έχεις ανεβάσει κλιπσ.nasokosm είπε:κλίπς έχω ήδη ανεβάσει δες πιο πίσω, θα βάλω μαγνήτες PAF 57 / 57 plus οπότε μάλλον θά ξαναγράψω κάτιτις
Κουκλα ειναι φιλε, ζηλευουμε εμεις που δεν......nasokosm είπε:Το πρότζεκτ φτάνει στο τέλος του, ίσως έχω κουράσει με το συνεχόμενο ποστάριζμα αλλά δείχνω την κιθάρα τελειωμένη, αρματωμένη με 57/57+ και δύο (sorry fusion) ποτ.
λείπoυν το pickguard (προσανατολίζομαι σε cream) αλλά με άλλα κουμπιά για τα ποτς και truss rod cover.
Thanks
για δωσε νεες φωτο στο κοσμο...λείπoυν το pickguard (προσανατολίζομαι σε cream) αλλά με άλλα κουμπιά για τα ποτς και truss rod cover.