1η εκθεση ερασιτεχνικης οργανοποιιας

nasokosm είπε:
Οι δύο 335 έπαιζαν περίπου τα ίδια με σκαστό ήχο και άπειρο sustain με τη κόκκινη λιγο πιο aggresive  λόγω 498/490 και έλλειψης ποτενσιομέτρων στα ηλεκτρικά ;D

Tele και ακουστική ήταν απο μία.. αλλά άψογες
Πραγματι ολες ηταν ευκολοπαικτες και καλοφτιαγμενες.Η 335 δε με φοβερο ηχο.Προσεγμενα οργανα.

Μ αυτη ομως που επαθα πλακα ηταν η blues king-οσο μπορουσαμε να την ακουσουμε βεβαια.

Yπεροχο οργανο.

Και ο Νασος μαστορατζα.Ο EG επισης.

Που να δει ο φουζιος την 335 απο κοντα σ αυτο το χρωμα.

Θα παθει πλακα.

nasokosm είπε:
ο Γιώργος Gvour πέρασε να γνωριστούμε :D
Μόνος του πέρασε Νάσο, ή είχε και τον διαβολάκο τον βαφτισιμιό μου μαζί? ;D ;D

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω να σας δω από κοντά.

Που να δει ο φουζιος την 335 απο κοντα σ αυτο το χρωμα.

Θα παθει πλακα.
Είσαι αλιύτυς! Ξύνεις τις πληγές μου.

Αχ αχ αχ.

παιδια ηταν φοβερη συναντηση, καινουριες γνωριμιες και ωραιες συζητησεις. ανεβαζω μερικες φωτο απο εμενα τον νασο και τον γιαννη που ημασταν οι μονοι με τα ηλεκτρικα οργανα, οι παλιοροκαδες  ;D

noiz1.jpg

noiz2.jpg

noiz3.jpg

noiz4.jpg

noiz5.jpg

noiz6.jpg

noiz7.jpg

Μπράβο ρε παίδες για τα εργαλεία σας, respect!!

P.S Γουστάρω πολύ πινακίδα "ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε" και στην επόμενη φωτό τα τασάκια είναι έτοιμα να εκραγούν απο τις γόπες ;D ;D

fusiongtr είπε:
Μόνος του πέρασε Νάσο, ή είχε και τον διαβολάκο τον βαφτισιμιό μου μαζί? ;D ;D

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω να σας δω από κοντά.

Είσαι αλιύτυς! Ξύνεις τις πληγές μου.

Αχ αχ αχ.
Είχε και το Λευτεράκη.

Βαφτισιμιός σου είναι ? πολύ ήσυχο παιδί :D

Ηλία μας έβγαλες ασπροπρόσωπους με τις φωτο!

Ευτυχισμένοι (νέοι) κιθάρες φέροντες ;D

Το σταντ του Ηλία ήταν υπερπαραγωγή, ότι κιθάρα θέλεις!

Σαν διαφήμιση της αντικαπνιστικής :D

σε καποια φαση βγηκα εξω να παρω καφε και μολις γυρισα η αιθουσα ηταν σαν να ειχε πεσει ομιχλη  ;D

Παίδες συγχαρητήρια!!!!

Πολύ λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί αλλά επιφυλλάσομαι για την επομένη!!!!

Ολες μου άρεσαν πολύ μακάρι να μπορούσα να τζαμάρουμε παρέα θα ήταν καλή φάση....

next time..

Ηλία ευχαριστώ πολύ για τις φωτό πήρα μια γεύση σα να ημουν εκεί!

(Αγχώθηκα τώρα εγώ τι θα δειχνα? τη σπέσιαλ και την κλεοπάτρα μάλλον η αφροδίτη ακόμα φτιάχνεται ... πρέπει να γκαζώσω στην άδεια  ;D ;D )

Παιδια ΑΠΕΙΡΑ Συγχαρητηρια και οτι καλυτερο σας ευχομαι για το μελλον

Νασο......απιστευτος !!!!

Ηλια.......θεωρω τον εαυτο μου ΠΟΛΥ τυχερο που εχω παιξει με τις κιθαρες σου και φανταζομαι το ιδιο και οσοι ειχαν την ευκαιρια

Μπραβο και παντα τετοια.......και μακαρι την επομενη φορα να κρατησω την υποσχεση μου :(

ξεχασα να πω οτι ο νασος ειχε φερει ενα θηριο λαμπατο ενισχυτη και ετσι ο δικος μου ο μαρσαλακος εξυπηρετουσε ως σκαμπο. χρηστο εχασες, φοβερη παρεα που μαλλον πρεπει να συνεβαλε και η ρακι  ;D  ;D  ;D

α και ενα βιντεακι που τραβηξε ο δημητρης ανδρεου, δεν τους εχει ολους γιατι γεμισε η μνημη του τηλεφωνου, αλλα εχει εμενα  8) στα 2 λεπτα

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω... Πάντως συγχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποίηση, πάντα τέτοια και καλές κατασκευές!

Ποοοοοοο τι γαματη που είναι η Les Paul  :D. Έχει καλο ήχο;

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το πήρα χαμπάρι και το έχασα αυτό...έχω χορέψει άπειρες φορές εκεί πιτσιρικάς...ποτέ η επόμενη;

MetalMan είπε:
Αν κρινω απο τον κατασκευαστη........ΝΑΙ  ;)

Τωρα ειδα το βιντεο και πραγματικα στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα λογω εργασιων :-\ :'(

Με την επομενη ομως θα χαλασω κοσμο για να την κανω προς τα εκει

MetalMan είπε:
Ολες οι ηλεκτρικές πέρασαν απ τα χέρια αρκετών κιθαριστών μέσω του VOX, τη συγκεκριμένη les paul την έφτιαξε ο εικονιζόμενος Γιάννης imortalx που δραστηριοποιείται στο φόρουμ των οργανοποιών και κατέβηκε αυθημερόν απο τη Νάουσα με τη γυναίκα του για να γνωριστούμε ;D και δεν ήταν ο μόνος!

Ο δε ήχος της απλα έσπερνε :D

kkmspm είπε:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το πήρα χαμπάρι και το έχασα αυτό...έχω χορέψει άπειρες φορές εκεί πιτσιρικάς...ποτέ η επόμενη;
Φαντάζομαι σε κανα χρόνο, εκτος κι αν οργανώσουμε κανα σεμινάριο :D

Πολύ φιλόξενοι Ανθρωποι, μας είχαν και μπουφέ , είχαμε και ρακί .

Κατα το μεσημεράκι μαζεύτηκαν σε μια άκρη να μην ενοχλουν τους υπόλοιπους στην έκθεση,έφαγαν και τραγούδησαν με λύρες και λαούτο, Κρητικό γλέντι μουσική στη πράξη, ζήλεψα :)

nasokosm είπε:
Μόλις γύρισα απο την έκθεση , ήταν πολύ ωραία με φανταστικό κλίμα , γνωρίσαμε νέους φίλους ανταλάξαμε απόψεις, δοκιμάσαμε όργανα λύσαμε απορίες.

Στη πλειοψηφία είχαμε κατασκευαστές παραδοσιακών οργάνων  και αρκετές ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες απο 3-4 εκθέτες, απο τη μεριά του noiz είμασταν ο  Ηλίας-EG και γώ σαν εκθέτες και ο Γιώργος Gvour πέρασε να γνωριστούμε :D

Φωτογραφίες και βίντεο αρκετά φαντάζομαι θα ανεβάσει ο Ηλίας σύντομα  ;D

Υπήρχαν αρκετοί που ήρθαν απο μέρη εκτός Αθήνας , απο Κρήτη,Νάουσα, Αγ. Κωνσταντίνο, Κόρινθο.

Ευχαριστούμε και νάμαστε καλά να ξανασυναντηθούμε!

ΥΓ. Σπρώξε και καμμιά πόρτα βρε συνάδελφε, φτάνεις στη πηγή και δεν πίνεις νερό!
Την πατησα επειδη στον συγκεκριμενο χωρο γινονται συνηθως προβες η μαζωξεις

και σχεδον παντα παιζουν λυρες, μπουζουκια κλπ., μενω κοντα στην περιοχη.

Ουτως η αλλως δεν ειχα χρονο αλλα απο οτι διαβαζω ηταν πολυ ωραια, περασατε καλα,

γνωριστηκατε, παιξατε με τις υπεροχες κιθαρες που βλεπουμε τα σχετικα με την κατασκευη τους εδω μεσα... στην επομενη θα ειμαι εκει οπως και δηποτε!

Παντα τετοια!

nasokosm είπε:
Είχε και το Λευτεράκη.

Βαφτισιμιός σου είναι ? πολύ ήσυχο παιδί :D
Τι παιδί, άντρακλας είναι ο Λεύτερ (του άρεσαν όλες οι κιθάρες μου είπε). ;D ;D ;D

Χθες βρέθηκα με τον Γιώργο και μου είπε πολλά για τη συνάντηση και τις κιθάρες.

Τρελάθηκε με την Blues King και την βυσσινί θεά.

Από περιέργεια Νάσο να ρωτήσω εγώ, θα βάλεις ένα volume και ένα tone στην 335 (βλέπω μόνο δύο τρύπες)?

Εχω κανει δυο τρυπες γιατι βαζω παντα δυο ποτενσιομετρα δεν μου  αρεσουν τα πολλα πολλα.Τελευταια στιγμη καταλαβα οτι δεν εμπαιναν τα απλα ποτ θελει long shaft.

Trending...

Νέα θέματα

Back