ε ναι...Superfunk είπε:ισως οι τελευταιοι TR, πριν τους ΤRII του Rivera του 83 ,να ειχαν αυτοι την καμπινα,οι silveface ομως ηταν σιγουρα novopan(απο το 80-82 τους ξαναεβαλαν μαυρη πλακα)
εννοειται!... τον εχω παρα πολλα χρονια σε αριστη κατασταση...ωραιος καταλογος ,ΚΡΑΤΑ τον![]()
ωπ,πως μου ξεφυγε αυτο?πολυ ελαφρυς θες να πεις (οι καμπινες απο lamination ειναι βαρυτερες,ΠΟΛΥ βαρυτερες)...ενας απο τους λογους για τον οποιο αυτος ο ενισχυτης ειναι [glow=orange,2,300]Π Ο Λ Υ Β Α Ρ Υ Σ ! ! ![/glow]
Mα δεν ειναι solid η καμπινα αυτουνου, 13ply λεει. Η εννοεις κατι αλλο με το laminated?Superfunk είπε:ωπ,πως μου ξεφυγε αυτο?πολυ ελαφρυς θες να πεις (οι καμπινες απο lamination ειναι βαρυτερες,ΠΟΛΥ βαρυτερες)
thanks man !Superfunk είπε:Στην Ελλαδα με την πληθωρα παλιων Fender που υπαρχει ενα 600αρι-700αρι ειναι καλα.
συμφωνοι. Αλλα και η καμπινα σκετη μαζι με τα μεγαφωνα ειναι αρκετα βαρια. Το διεπιστωσα τωρα που τον εχω διαλυμενο και τον δοκιμαζω.Superfunk είπε:ωπ,πως μου ξεφυγε αυτο?πολυ ελαφρυς θες να πεις (οι καμπινες απο lamination ειναι βαρυτερες,ΠΟΛΥ βαρυτερες)
εγω τον ειχα παρει 400€ πριν 7+ χρονιαΣτην Ελλαδα με την πληθωρα παλιων Fender που υπαρχει ενα 600αρι-700αρι ειναι καλα.
Ναι αλλα ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ pt οχι απο τους αγιοβασιλειατικους που βαζουν στους καινουργιους ;DΙδιως ο power transformer κανει μια χαρα για αγκυρα...
Και όπως όλοι ξέρουμε η ποιότητα και ποσότητα (μέχρι ενός σημείου) του "σίδερου" στους μ/σ είναι (σχεδόν) όλα τα λεφτά στη λάμπα. Δεν γίνεται να περιμένετε άμεση απόκριση και απόδοση δυναμικών στις εντάσεις όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα ρεύματος.Superfunk είπε:Ναι αλλα ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ pt οχι απο τους αγιοβασιλειατικους που βαζουν στους καινουργιους ;D
Superfunk είπε:Ναι αλλα ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ pt οχι απο τους αγιοβασιλειατικους που βαζουν στους καινουργιους ;D
+220Και όπως όλοι ξέρουμε η ποιότητα και ποσότητα (μέχρι ενός σημείου) του "σίδερου" στους μ/σ είναι (σχεδόν) όλα τα λεφτά στη λάμπα. Δεν γίνεται να περιμένετε άμεση απόκριση και απόδοση δυναμικών στις εντάσεις όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα ρεύματος.