Προς το περιεχόμενο

Steffi!!!!!

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Steffi!!!!!

0

Φήμη

  1. αν ητανε στ χερι μου θα φροντιζα να εχει!!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
  2. οχι με αυτο δεν υπαρχει προβλημα πριν λιγο καιρο επαιξα σ μια εκδηλωση και ολα μια χαρα ηταν. το θεμα ειναι πως σ αυτο τον διαγωνισμο δεν εχουν ενισχυτες και τετοια! ξερω ειναι τελειως ανοργανοτα και για αυτο πρεπει εμεις να παρουμε τα απαραιτητα!
  3. εχεις δικιο. αυτες οι κονσολες που μου εδωσες χρειαζονται και περαιτερω ηχεια η εχουν ενσωματωμενα?
  4. ναι εχει υποδοχη. απλα μολις προστεθηκα σε ενα συγκροτηματακι και ποιος ξερει... ευχαριστω για τη βοηθεια. αν μπορειται απαντηστε μου αν οντως η μικροφωνικη παιρνει και κιθαρα...
  5. γινεται να μου δωσεις ενα link απο μικροφωνικη ενισχυση? παιρνουν και κιθαρες οι μικροφωνικες??δεν το ξερα...
  6. "ακουστική κιθάρα παίζεις, αν έχει ένα στοιχειώδες σύστημα για να μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο μηχάνημα (και όχι να παιζεις με μικρόφωνο) τότε μια χαρά παίζεις live.... "τι εννοεις?αν θα εχει εκει στο διαγωνισμο?δεν εχει.εγω πλεον αποφασισα πως θα αγορασω.
  7. συνηθως για το σπιτι αλλα σ λιγο καιρο θα παρω μερος μαζι με αλλα παιδια σε διαγωνισμο και θα χρειαστω οπως καταλαβαινεις... ηλεκτροακουστικη εχω. οταν λες μικροφωνικη τι εννοεις? (καλα ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετη :o)ευχαριστω για την βοηθεια :)
  8. ok euxaristw. em...den 3erw alla na mhn einai polu akribos.gyrw sta 100 einai kala??(δεν ειμαι κ επαγγελματιας αρχαρια ειμαι...)
  9. γεια σας. ειμαι λιγο ασχετη κ θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα γιατι αποφασισα να παρω ενισχυτη. η κιθαρα μου ειναι ακουστικη.υπαρχουν ειδικοι ενισχυτες για ακουστικη κ αλλοι για ηλεκτρικη κιθαρα??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου