Προς το περιεχόμενο

St. K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή St. K

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ παααρα πολύ! Θα τα διαβάσω κι αν βρω κάποια λύση θα σε ενημερώσω ειδάλλως θα ξαναστείλω για περαιτέρω γνώση και καθοδήγηση ως προς το επόμενο μάθημα! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  2. Δηλαδή δεν υπάρχουν drivers για τη βιβλιοθήκη στο λογισμικό Ventura; Καλά τα λέω; Σε ευχαριστώ και πάλι! Τι θα πρότεινες για να μη χάσω τα αρχεία της βιβλιοθήκης αυτής; Θα μπορούσα να τα ανοίξω σε κάποιο άλλο pc ή τζάμπα πιάνουν πλέον χώρο στο σκληρό δίσκο;
  3. Δηλαδή αν δεν παίζει η βιβλιοθήκη στο καινούργιο, υπάρχει τρόπος να την εγκαταστήσω αλλιώς ή να κατεβάσω κάποιο άλλο πέρα από το kontakt ή θα τα βρω διαβάζοντας όσα μου έστειλες; Έχει νέα έκδοση η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη για το imac i5 2020 και να ανοίγει στο logic pro 11 ;
  4. Δε γνωρίζω τι είναι το PPC αλλά ελπίζω πως μπορώ να βρω τις προδιαγραφές της βιβλιοθήκης απ'το φάκελο της που έχω στο σκληρό και να σε ενημερώσω. Μου τα είχαν εγκαταστήσει τότε και τώρα προσπαθώ να τα κάνω μονη μου στο καινούργιο γι'αυτό κι απ'έξω δε γνωρίζω λεπτομέρειες για να σε κατατοπίσω πλήρως. Ωστόσο, μόλις επιστρέψω σπίτι θα σου απαντήσω με κάθε λεπτομέρεια.
  5. Αν δεν κάνω λάθος στο παλιό imac έπαιζε με το Kontakt 2. Θα διαβάσω λεπτομερώς το απόγευμα, επιστρέφοντας από τη δουλειά τα όσα μου ανέφερες και θα σας ενημερώσω, έναν προς εναν. Ακόμη, σε ευχαριστώ για το χρόνο και την καθοδήγηση σου.
  6. Θα δω την έκδοση αύριο που θα το έχω εύκαιρο και θα σε ενημερώσω!
  7. Ευχαριστώ! Είχα την εντύπωση πως ήταν διαφορετικές κατηγορίες εξού και οι πολλαπλές αναρτήσεις. Θα διαβάσω όσα προανέφερες και ια σε ενημερώσω εντός ολίγου.
  8. Έπειτα από εγκατάσταση του logic pro 11, ήθελα να μάθω πώς μπορώ να εγκαταστήσω και τη βιβλιοθήκη Εast West στο imac i5 2020. Επιπλέον δε λειτουργούν όλα τα πλήκτρα του midi keyboard. Υ.Γ Επίπεδο αρχάριο, γι'αυτό θα σας παρακαλούσα όσους προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε, δείξτε κατανόηση ώστε να τα γράψετε όσο πιο απλοϊκά γίνεται. Ευχαριστώεκ των προτέρων!
  9. Έπειτα από εγκατάσταση του logic pro 11, ήθελα να μάθω πώς μπορώ να εγκαταστήσω και τη βιβλιοθήκη Εast West στο imac i5 2020. Επιπλέον δε λειτουργούν όλα τα πλήκτρα του midi keyboard. Υ.Γ Επίπεδο αρχάριο, γι'αυτό θα σας παρακαλούσα όσους προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε, δείξτε κατανόηση ώστε να τα γράψετε όσο πιο απλοϊκά γίνεται. Ευχαριστώεκ των προτέρων!
  10. Σας ευχαριστώ ολους σας, για την άμεση βοήθειά σας! Την κάρτα τελικά δεν τη διαβάζει αλλά έπειτα από την αναβάθμιση του λογισμικού υπήρξε συμβατότητα με το logic.
  11. Συγγνώμη αλλά το πρόβλημά μου όπως ανέφερα αρχικά είναι το τεχνικό ζήτημα και η εγκατάσταση αυτών για τα οποία δεν είμαι γνώστης. Έπειτα από διαβεβαίωση συμβατότητας αυτών, προεβησα στην αγορά του imac μιας και μέχρι πρότινος ήμουν ευχαριστημένη με το προηγούμενο που είχα χρονια τώρα. Όπως είπα λοιπόν, είτε σπασμένο είτε να το αγοράσω δε με πειράζει διόλου αρκεί να μπορέσω να ξεκινήσω δουλειά. Το θέμα λοιπόν είναι αν υπάρχει καποιος αρμόδιος να με εξυπηρετήσει για την εγκατάσταση αυτων.
  12. Πρωτίστως ευχαριστώ για την κατατοπιση. Αγόρασα το imac i5 27" του 2020 καινούργιο. Με λειτουργικό σύστημα Monterey. Είδαν πως είναι συμβατό με το logic γιατί δουλεύω χρόνια το logic και είναι για σύνθεση μουσικής και τα projects είναι βαριά που κάνω. Με ενημέρωσαν πως δεν έχει μεγάλη διαφορά σε θέμα επεξεργαστή συγκριτικά με το i7 επεξεργαστή, έτσι επέλεξα τον i5 από θέμα κόστους. Ωστόσο βρίσκοντας το logic 11 pro όπως προανεφερα κακώς ή καλώς σπασμένο γιατί όπως ξέρουμε δεν ειναι φθηνα τα DAW να τα αγοράσεις μα δυστυχώς έπειτα από υπερπροσπάθεια δε μπορούν να το εγκαταστήσουν και δε γνωρίζω εάν ειναι θεμα συμβατότητας της έκδοσης με το συγκεκριμένο imac ή αν είναι επειδή δεν ειναι το γνήσιο του logic. Η συγκεκριμένη κάρτα ήχου που έχω παίρνει adaptor αλλά δε ξέρω εάν πρέπει να εγκαταστήσω drivers και που θα τους βρω διότι δεν έχω γνώση στα τεχνικά ζητήματα του υπολογιστή και στις εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Το προηγούμενο imac που είχα μια δεκαετία τώρα ήταν απολύτως συμβατο και λειτουργικότητο με όλα αυτά. Επειδή είναι καιρός που παλεύω να βρω κάποια άκρη ώστε να αρχίσω να εργάζομαι, έψαχνα καποιον γνώστη του αντικειμένου να μου πει είτε να δει τι χρειάζεται και τι καλυτερο μπορει να γινει για να λειτουργεί και το imac μαζι με τα προγράμματα και τις εξωτερικές συσκευές δίχως να κρασάρει. Όσο πιο ανάλαφρα γίνεται. Αν χρειαστεί εννοείται πως πληρώνω και για το logic αλλά το πρόβλημά μου είναι όλα αυτά τα τεχνικά ζητήματα περί συνδεσμολογιας κι εγκατάστασης στο σύστημα του imac αυτού.
  13. Πρωτίστως ευχαριστώ για την κατατοπιση. Αγόρασα το imac i5 27" του 2020 καινούργιο. Με λειτουργικό σύστημα Monterey. Είδαν πως είναι συμβατό με το logic γιατί δουλεύω χρόνια το logic και είναι για σύνθεση μουσικής και τα projects είναι βαριά που κάνω. Με ενημέρωσαν πως δεν έχει μεγάλη διαφορά σε θέμα επεξεργαστή συγκριτικά με το i7 επεξεργαστή, έτσι επέλεξα τον i5 από θέμα κόστους. Ωστόσο βρίσκοντας το logic 11 pro όπως προανεφερα κακώς ή καλώς σπασμένο γιατί όπως ξέρουμε δεν ειναι φθηνα τα DAW να τα αγοράσεις μα δυστυχώς έπειτα από υπερπροσπάθεια δε μπορούν να το εγκαταστήσουν και δε γνωρίζω εάν ειναι θεμα συμβατότητας της έκδοσης με το συγκεκριμένο imac ή αν είναι επειδή δεν ειναι το γνήσιο του logic. Η συγκεκριμένη κάρτα ήχου που έχω παίρνει adaptor αλλά δε ξέρω εάν πρέπει να εγκαταστήσω drivers και που θα τους βρω διότι δεν έχω γνώση στα τεχνικά ζητήματα του υπολογιστή και στις εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Το προηγούμενο imac που είχα μια δεκαετία τώρα ήταν απολύτως συμβατο και λειτουργικότητο με όλα αυτά. Επειδή είναι καιρός που παλεύω να βρω κάποια άκρη ώστε να αρχίσω να εργάζομαι, έψαχνα καποιον γνώστη του αντικειμένου να μου πει είτε να δει τι χρειάζεται και τι καλυτερο μπορει να γινει για να λειτουργεί και το imac μαζι με τα προγράμματα και τις εξωτερικές συσκευές δίχως να κρασάρει. Όσο πιο ανάλαφρα γίνεται. Αν χρειαστεί εννοείται πως πληρώνω και για το logic αλλά το πρόβλημά μου είναι όλα αυτά τα τεχνικά ζητήματα περί συνδεσμολογιας κι εγκατάστασης στο σύστημα του imac αυτού.
  14. Το λειτουργικό σύστημα που έχει αυτό το imac που πήρα, είναι το Monterey. Υπάρχει δυνατότητα μετατροπής σε Ventura κι αν ναι που μπορώ να βρω κάποιον/α να την κάνει; Επίσης πως θα μπορούσα να κανω αναβαθμιση της RAM;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου