Προς το περιεχόμενο

Mariosdoors

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    μηχανικός
  • Τόπος
    Γρεβενά

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Mariosdoors

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ. Το έχω διαβάσει αυτό που λές απο κάποιες κριτικές που είδα στο διαδίκτυο. Απο κάποια βίντεο και ηχητικά κλιπ βέβαια που άκουσα θα έλεγα ότι προτιμώ τον ήχο των Lindy Fralin, fender 57/62 και fender pure vintage 65 και τα pickups Για strat του Nicksilver. Ίσως και να πέφτω και έξω όμως γιατί εδω που τα λέμε αν δεν ακούσεις και δοκιμάσεις κάτι απο κοντά δεν θα έχεις την πιο σωστή εικόνα.
  2. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να πω επίσης ότι δεν περιμένω να έχω καμιά τεράστια διαφορά με τους μαγνήτες απλά επειδή είμαι λίγο "ψείρας" στο θέμα του ήχου κοιτάω να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση Vintage ήχο με καλές δυναμικές και απόκριση. Προφανώς και συμφωνώ ότι τη μεγαλύτερη επίδραση έχει το rig που χρησιμοποιεί κάποιος όπως ενισχυτής κτλ που ανέφεραν οι φίλοι πιο πάνω.
  3. ακούω μεγάλη διαφορά σε μαγνήτες π.χ όπως στους fender pure vintage όταν τους συγκρίνω με άλλους, βέβαια πάντα απο βίντεο προφανώς. Όπως επίσης παρατήρησα και μεγάλη διαφορά με τους μαγνήτες που άκουσα απο την ιστοσελίδα του nicksilver και τους σύγκρινα με άλλους. Και αρκετές κριτικές που έχω διαβάσει. Παίζω με έναν boss katana mkii, και τα pedal που χρησιμοποιώ είναι, ibanez tube screamer, ΕΗΧ soul food και χρησιμοποιώ όποτε χρειάζεται και ένα tri-chorus της neunaber inspire.
  4. εχω τους μαγνήτες που φοράει η roadworn 60s stratocaster. Tους έχω πολλά χρόνια αλλα δεν με καλύπτουν ηχητικά και θα ήθελα καποιους μαγνήτες πιο ποιοτικούς για vintage ήχο με περισσότερο midrange, απόκριση και ευαισθησία.
  5. έχω ακούσει πολύ καλο ήχο απο τα pickups του nicksilver Αθήνα. Π.χ white Lily pickups και blackrose έχει κάποιος γνώμη για αυτά ή εμπειρία?
  6. ναι το κοίταξα κι εγώ αυτό που έστειλες απλά ήθελα να το βρώ σε καλύτερη τιμή. Ευχαριστώ πάντως
  7. καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να περάσω pickups set στην strat κιθάρα μου. Ηχητικά μου αρέσουν αρκετά τα fender pure vintage 65 και τα fender original 57/62. Τείνω προς τα Pure vintage 65 λίγο περισσότερο. Επίσης τα Lindy Fralin vintage hot μου αρέσουν αρκετά. Θα ήθελα τη γνώμη σας και να μου πείτε αν έχει κανένας σας προς πώληση κανένα από αυτά τα τρία σετ και σε τι τιμή. Ευχαριστώ !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου