Προς το περιεχόμενο

Kostas Tzovanis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Fender Stratocaster
    Ibanez RG 550
    Marshall DSL1CR
  • My Band(s)
    Άμπαντος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

170 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Kostas Tzovanis

0

Φήμη

  1. Δεν με τρελαίνει αυτός ο ήχος. Προτιμώ έναν απλά γκαζωμενο Μάρσαλ. Το πολύ μέχρι Zakk Wylde φάση. Δλδ overdrive μπροστά και τέλος. Όχι πως με χαλάνε οι αμερικανικοι high gain ενισχυτές κάθε άλλο. Είμαι φουλ 80ς hard rock. Απλά δεν με ενδιαφέρει ο mesa ήχος φάση metallica κλπ.
  2. Οπότε η επιλογή για εμάς τους home players dsl1 η 5. Τον 5 τον είχα ο μαλακας και τον πούλησα....τα λάθη πληρώνονται. Δεν πειράζει πάμε για μικρό dsl1 head με καμπίνα 12.👍🏻

    1. Dim1976

      Dim1976

      Από την Μυτιλήνη είστε κύριε Κώστα?

       

    2. Kostas Tzovanis

      Kostas Tzovanis

      Όχι Αθήνα 

  3. Θα συμφωνήσω για τον Fender αλλά παίζω κυρίως hard rock και μέταλ. Όλα μου τα ακούσματα έχουν έναν JCM 800 γκαζωμενο! Αυτός είναι το όνειρο μου και ψηνομουν άσχημα για τον 20αρι combo είτε κεφαλή με καμπίνα αλλά προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και να πάρω κάτι που θα το αξιοποιήσω σωστά όχι απλά να δώσω χρήμα για το συναίσθημα και μόνο. Ούτε σε μπάντα παίζω ούτε πάω σε στούντιο οπότε dsl1 με ένα 12αρακι ηχείο με 2-3 πεταλακια (Boss SD-1 και boss digital delay)και τέλος.
  4. Φίλε και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Έχω τον DSL1 combo και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι bedroom player και δεν θέλω κάτι άλλο πέρα από έναν λαμπατο ήχο σε εντάσεις δωματίου. Κάποια στιγμή ένα κεφαλάκι DSL 1 με μια 12αρα καμπίνα Marshall MX112 και έκλεισα. Κάποιοι θα πουν για το 8αρι ηχείο που έχει ο combo αλλά ειναι αξιοπρεπέστατο για σπίτι μελέτη κλπ. Εγώ του βάζω μπροστά ένα Boss SD-1 η το Boss OD-3 και ένα delay στο loop και είμαι άρχοντας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου