Προς το περιεχόμενο

Αισθητική καταγγελία κατά τραγουδοποιου...

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Enigma είναι το κομμάτι. Κάποιος το έβαλε απο πάνω και το έκανε upload. Δεν μου αρέσει αλλα συνηθίζεται στο youtube. Η ταινία (solaris για όσους δεν την έχουν δει) έχει εξαιρετικό soundtrack από τον Cliff Martinez.

Ακριβώς αυτό. Ο Μαρτίνεζ έχει γράψει ένα μικρό αριστούργημα και απόρησα που είδα τα πλάνα από τη ταινία - οπωσδήποτε μόνο με πρεσετ δε μοιάζουν οι ήχοι του Μαρτίνεζ...

Πωλ, έχεις το soundtrack σε CD ?

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Enigma είναι το κομμάτι. Κάποιος το έβαλε απο πάνω και το έκανε upload. Δεν μου αρέσει αλλα συνηθίζεται στο youtube. Η ταινία (solaris για όσους δεν την έχουν δει) έχει εξαιρετικό soundtrack από τον Cliff Martinez.

Ακριβώς αυτό. Ο Μαρτίνεζ έχει γράψει ένα μικρό αριστούργημα και απόρησα που είδα τα πλάνα από τη ταινία - οπωσδήποτε μόνο με πρεσετ δε μοιάζουν οι ήχοι του Μαρτίνεζ...

Πωλ, έχεις το soundtrack σε CD ?

Όχι.... Απ' ότι ξέρω είναι αρκετά σπάνιο. ούτε σε e-shop το έχω βρει. το έχω πάντως σε mp3. Τα ίδια ακριβώς έπαθα και με το sex power του Vangelis. Κρίμα που μερικά soundtracks είναι τόσο υποτιμημένα  :(.

Destroy him, my robots!

Από τα πιο ηλίθια topic. Έχουμε γράψει 7 σελίδες για τον πλιάτσικα, χαχαχαχαχα. Ρε μεγάλε κι εγώ μπορεί να πάρω τη φωνή που εξηγεί το μενού του μάκιντοσ που αγόρασα για να γράφω μουσική και να την κάνω τραγούδι. Αφού μου αρέσει, πρέπει να σκεφτώ ότι είναι πολύ εύκολο και καλύτερα να κάνω κάτι άλλο γιατί είμαι καλλιτέχνης? Αν δεν αρέσει στον κόσμο ας μην το ακουνε, αν αρέσει ακόμα καλύτερα. Όχι άλλο πλιάτσικα ρε παιδιά

Από τα πιο ηλίθια topic. Έχουμε γράψει 7 σελίδες για τον πλιάτσικα, χαχαχαχαχα. Ρε μεγάλε κι εγώ μπορεί να πάρω τη φωνή που εξηγεί το μενού του μάκιντοσ που αγόρασα για να γράφω μουσική και να την κάνω τραγούδι. Αφού μου αρέσει, πρέπει να σκεφτώ ότι είναι πολύ εύκολο και καλύτερα να κάνω κάτι άλλο γιατί είμαι καλλιτέχνης? Αν δεν αρέσει στον κόσμο ας μην το ακουνε, αν αρέσει ακόμα καλύτερα. Όχι άλλο πλιάτσικα ρε παιδιά

Από ηλίθιο μόνο ηλίθια τόπικ θα δεις ;D

Αυτό είναι όλο το συμπέρασμα σου? Ότι βάζοντας αυτόν τον ήχο δεν το παίζει αρκετά καλλιτέχνης για τα ελιτιστικά γούστα μας?

Και ναι δε μου αρέσει και δε θέλω να το ακούω...θες να το πάμε παραπέρα για το πόσο επιλογή μου είναι αυτό και το ποσοστό που υπάρχουν τετοιας προχειρότητας δουλειές στα ραδιόφωνα, στα καφέ και στα ΚΤΕΛ που χρησιμοποιώ κάθε μέρα?

Ρε παιδιά..... ΕΛΕΟΣ. Να συνεννοούμαστε λίγο; Δεν είπε ο άνθρωπος ότι το κομάτι είναι υπερβολικά απλό, ή βαρετό, ή κοινότυπο στο οποίο απαντάτε! Ούτε πήρε ένα sample από διάλογο ταινίας να το ΚΑΝΕΙ μουσική.

Σχολιάζουμε το ότι πήρε ένα ΕΤΟΙΜΟ DEMO (και ΟΧΙ απλά ένα preset! Όχι απλά εναν διάλογο! Ένα ΕΤΟΙΜΟ DEMO!) και το έβαλε ΑΥΤΟΥΣΙΟ για intro σε κομάτι! Συμφωνείτε-διαφωνείτε, δικαίωμά σας, και πείτε τη γνώμη σας, αλλά απαντήστε στο θέμα όχι για κάτι άλλο. Κανείς δε μίλησε για το αν είναι βαρετό το τραγούδι. Για άλλο πράγμα μιλάμε.

Κατ'αρχήν δεν είπα σε καμμία περίπτωση ότι είσαι ηλίθιος, κατα δεύτερον το τόπικ ξεκινάει με το αν ο πλιάτσικας (χαχαχαχαχα ξανά) έκανε τον κόπο να πάει στο δεύτερο πρέσετ ή όχι και το γιατί χρησιμοποίησε το πρώτο το οποίο είναι όπως λέει ο neeq κάτι σαν ντέμο του v synth ή κάτι τετοιο. Και λέω εγώ με τη σειρά μου, αν είχε κάνει τον κόπο (δεν ξαναλέω ποιος), να ακούσει το δεύτερο πρεσετ αλλά είχε ξετρελαθεί τόσο πολύ με τον πρώτο ήχο(λέμε τώρα) που δεν του άρεσε κανένας άλλος τόσο, δεν έπρεπε να τον χρησιμοποιήσει επειδή είναι πρέσετ ή ντέμο ή οτιδήποτε άλλο? Μην το παίρνετε στραβά απλά το συμπέρασμα μου δεν έχει να κάνει με τα γούστα σας αλλά με το ότι έχουμε γράψει 7 σελίδες για το τι ήχο χρησιμοποίησε ο πλιάτσικας. Δηλαδή αν το πάρουν οι daft punk ή ο shadow

ή ένας μουσικός που σου αρέσει εσένα και το κάνει γ@μώ τα κομμάτια θα πιστεύεις ότι είναι καραγκιόζης γι'αυτο το λόγο?

Κατ'αρχήν δεν είπα σε καμμία περίπτωση ότι είσαι ηλίθιος, κατα δεύτερον το τόπικ ξεκινάει με το αν ο πλιάτσικας (χαχαχαχαχα ξανά) έκανε τον κόπο να πάει στο δεύτερο πρέσετ ή όχι και το γιατί χρησιμοποίησε το πρώτο το οποίο είναι όπως λέει ο neeq κάτι σαν ντέμο του v synth ή κάτι τετοιο. Και λέω εγώ με τη σειρά μου, αν είχε κάνει τον κόπο (δεν ξαναλέω ποιος), να ακούσει το δεύτερο πρεσετ αλλά είχε ξετρελαθεί τόσο πολύ με τον πρώτο ήχο(λέμε τώρα) που δεν του άρεσε κανένας άλλος τόσο, δεν έπρεπε να τον χρησιμοποιήσει επειδή είναι πρέσετ ή ντέμο ή οτιδήποτε άλλο? Μην το παίρνετε στραβά απλά το συμπέρασμα μου δεν έχει να κάνει με τα γούστα σας αλλά με το ότι έχουμε γράψει 7 σελίδες για το τι ήχο χρησιμοποίησε ο πλιάτσικας. Δηλαδή αν το πάρουν οι daft punk ή ο shadow

ή ένας μουσικός που σου αρέσει εσένα και το κάνει γ@μώ τα κομμάτια θα πιστεύεις ότι είναι καραγκιόζης γι'αυτο το λόγο?

Μη μασάς δεν παρεξηγηθηκα...και κάνε τον κόπο να ξαναδιαβασεις στην αρχή κατά πόσο είναι η σειρά του preset αυτό που συζητάμε..

Ρε συ, το θέμα είναι ότι δεν είναι απλώς ένα preset. Είναι μια συγκεκριμένη μελωδία, με συγκεκριμένες "συλλαβές" και πλήρη ήχο, την οποία πήρε ΑΥΤΟΥΣΙΑ.

Μη μασάς δεν παρεξηγηθηκα...και κάνε τον κόπο να ξαναδιαβασεις στην αρχή κατά πόσο είναι η σειρά του preset αυτό που συζητάμε..

Ναι ρε παιδί μου, κατάλαβα και ότι το πρόβλημα δεν είναι το αν είναι το πρώτο ή το δεύτερό και ότι δεν είναι το πρέσετ γενικότερα αλλά το ότι είναι ντέμο, αλλά άκου το τραγούδι λίγο προσεκτικά και πες μου αν είναι μεγαλύτερη καγκουριά το ντέμο ή οι στίχοι("με γομολάστιχα θα σβήσω" ffs). Τέλος πάντών σταματάω το κράξιμο γιατί αν συνεχίσω μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιος φανατικός θαυμαστής του( ναι υπάρχουν και τέτοιοι) και να έχουμε άλλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου