pastelius Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Είμαι κάτοχος ενός jazz bass Japan,είναι το μοναδικό όργανο που έχω,και μάλλον δεν θα το αλλάξω ποτέ και με τίποτα... :D :D Her maple is smooth, man. 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kenobi Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Ετσι ετσι το καλο να λεγεται. :) Αμα ψαχνεις για Jazz ή Precision, Japan is your friend. Δεν νομιζω να εχει μετανιωσει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xidoulis1 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας από σας που να έχει Fender jazz Japan εδώ στη Θεσσαλονίκη και να μπορεί να βρεθούμε για να το δοκιμάσω; Αν υπάρχει θα ήταν πολύ καλό για να μου φύγει κι εμένα η περιέργεια. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
martin Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Εχω mexican αν θες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 ΕΧΩ ΕΝΑ FENDER JAZZ BASS SIGNATURE MODEL GEDDY LEE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση