bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Eγώ απλά είπα ότι το στυλ του σηκώνει φωνή περισσότερο από τα ορχηστρικά μονοπάτια. Κι όποιος στέλνει τα ρεφρέν στο εμπορικό πυρ το εξώτερον, ας κοιτάξει λίγο την έννοια "leitmotif", πότε χρησιμοποιήθηκε, από ποιους και γιατί. Τι Βάγκνερ, τι Φοίβος... οκ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 το κομματι το βρισκω στο συνολο του εξαιρετικο. ειναι οτι πιο ενδιαφερον εχεις κανει μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου, τοσο απο αποψη συνθεσης οσο και απο αποψη παραγωγης ;) ;) υ.γ σε παρακαλω επικοινωνησε μαζι μου τηλεφωνικα η με p.m. να δουμε τι θα γινει με το καρμα μου. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο είναι, μη το πειράξεις! Μπράβο! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Πολύ καλό...μου άρεσε παρα πολυ ο ήχος και το style και ο ήχος απο το 3:00 εως το 3:20 μου θυμίζει Cure... Οντως θύμίζει όλο το κομματι 80's new wave klp...θα συμφωνίσω με trigga...οπως επίσης οτι καλύτερα να "πέσουν" στίχοι απο ότι pure instrumental.... Εύγε και για την μίξη/ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 sorry εκ των προτερων αλλα ειναι ενα απιστευτο κομματι που britpopιζει τελεια αλλα εχει και μια απιιιιιιιστευτη κοιλια στη μεση(1:30-2:30 στο περιπου)...πραγματικα απλως δν ταιριαζει αυτο το σολο στη μεση(imho)...και τα ντραμς αργουν εκνευριστικα πολυ να μπουνε(2:40) η αποψη μου ως ενας απλος ακροατης(που ακουει πολυ τετοια μουσικη ομως....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 sorry εκ των προτερων αλλα ειναι ενα απιστευτο κομματι που britpopιζει τελεια αλλα εχει και μια απιιιιιιιστευτη κοιλια στη μεση(1:30-2:30 στο περιπου)...πραγματικα απλως δν ταιριαζει αυτο το σολο στη μεση(imho)...και τα ντραμς αργουν εκνευριστικα πολυ να μπουνε(2:40) η αποψη μου ως ενας απλος ακροατης(που ακουει πολυ τετοια μουσικη ομως....) +1 ;) 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 -3 στους 2 προηγουμενους.Εγω δεν τη βλεπω καθολου αυτη την κοιλιά,ισα ισα μου φαινεται μια πολυ ομορφη εναλλαγη.Ισως επειδη δεν το ειδα καθολου σαν κομματι που χρειαζεται στιχους,αλλα σαν ενα κομματι με αρχη μεση και τελος και αυτο το μερος εξυπηρετει ενα απο τα σταδια αυτης της "διαδρομης" . Με το που το κατεβασα,περασε στο mp3 μου. (δες την τελευταια προταση και ακολουθησε την καρδια σου για το που θα δωσεις το καρμα) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 συμφωνω και επαυξανω σε οσα ειπε ο blue. Προσωπικα δεν βρισκω καμια "κοιλια" ουτε θα επιθυμουσα να το ακουσω με φωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Παρομοιως....η μονη κοιλια που βλεπω ειναι η δικια μου..... (καιρος για λιγη γυμναστικη) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Έχω ενα προπληρωμένο οτενετ ονδιεσελ κίτ απίστευτε ηχολήπτη και τεράστιε μουσικέ.Ίσως αυτό ξεδιαλύνει την ομιχλώδη απόφαση που έχεις να πάρεις περί κάρματος εγκάρδιε και επιστήθιε φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση