aligator Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ειμαι ακομα στη εκμαθηση αλλα θελησα να μοιραστω κατι μαζι σας..ακουω γνωμες.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 στο 1.41 εχεις μια παραφωνιουλα ::) αλλα ολα καλα ;D......ο ηχος της κιθαρας ειναι αξιοπρεπης.....τι χρησιμοποιεις....? αν επιτρεπεται...? παντως καλη προσπαθεια και χωρις πολλα φρου-φρου και πολυλογιες... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ναι οντως εχει παραφωνιουλα..ειναι επειδη το κομματι ειναι απο λα διεση κ κατι επαιξα απο λα καταλαθως ;).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ουδεις ΑΣΦΑΛΤΟΣ ;) ;D ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Εμένα γιατί αυτή η παραφωνία μου άρεσε πάρα πολυ? Ειλικρινά τώρα. Είχε κάτι το ανατολέ μέσα στην πρασινίλα της. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Εμένα γιατί αυτή η παραφωνία μου άρεσε πάρα πολυ? Ειλικρινά τώρα. Είχε κάτι το ανατολέ μέσα στην πρασινίλα της. αφου ειπαμε το'χεις εσυ την ousak....τα ιδια θα λεμε.....? ;D ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Εμένα γιατί αυτή η παραφωνία μου άρεσε πάρα πολυ? Ειλικρινά τώρα. Είχε κάτι το ανατολέ μέσα στην πρασινίλα της. Κατι ξερει ο Larry Carlton που το κανει επίτηδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Τιποτα παντως δεν ηταν "πρασινο" σ'εκεινο το σημειο...απλα δεν ηταν καθολου "bluesy"....η σειρα νοτων(σε μορφη βαθμιδων της κλιμακας) που παιχτηκαν ηταν :5η - υφεση5η - μινορε3η- υφεση5η -μινορε3η- τονικη...Το γεγονος οτι ακουστηκε το συγκεκριμενο τριημιτονιο (υφεση5η - μινορε3η) το εκανε "ανατολιτικο"....αν αναμεσα τους ειχε ακουστει και η "τεταρτη" θα ειχε ακουστει "blues"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Τιποτα παντως δεν ηταν "πρασινο" σ'εκεινο το σημειο...απλα δεν ηταν καθολου "bluesy"....η σειρα νοτων(σε μορφη βαθμιδων της κλιμακας) που παιχτηκαν ηταν :5η - υφεση5η - μινορε3η- υφεση5η -μινορε3η- τονικη...Το γεγονος οτι ακουστηκε το συγκεκριμενο τριημιτονιο (υφεση5η - μινορε3η) το εκανε "ανατολιτικο"....αν αναμεσα τους ειχε ακουστει και η "τεταρτη" θα ειχε ακουστει "blues"... Αυτό ακριβως. :P :P ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Πολύ καλή η προσπάθεια. Θέλει δουλειά το βιμπράτο σου... Έχω δύο λέξεις για σένα: "Buddy Guy". Η "παραφωνία" που λέμε θα ακουγόταν ωραία εκεί, αν φαινόταν ότι την έκανες επίτηδες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση