Holystone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Επειδή θέλω να μιξάρω σε Live , και μετά θα περάσει σε Post production για CD release, ένα σχήμα με λίγα όργανα: συγκεκριμένα όλα με καρφί, 1 ή 2 φωνές, και σε V-drums της Roland με ήχους από το DrumKit 2.0 του Reason (σύνολο: 7 tracks), το MacBook Intel Core 2 Duo 2.0GHz 80GB με 1Gb RAM στα 1100ευρώ περίπου είναι ΟΚ, ή θα με αφήσει ξεκρέμαστο; Τώρα για κάρτα ή ήχου: όλα αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί σε άλλα thread... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Κανείς που μπορεί να πει αν αξίζει τα λ7 του το μικρό της Apple, έναντι στο Pro; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Τα χαρακτηριστικά τους τα έχεις διαβάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Τα έχω διαβάσει φίλε jimmy, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δουλέψει ποτέ με Mac (και δει) book και δεν ξέρω αν στην περίπτωση του live θα πρέπει να βασιστώ καθαρά σε MacBook Pro, ή αν με καλύπτει το Μacbook, (δεν θέλω να δώσω αρκετά χρήματα σε hardware για να βγει το live με 7 tracks), άσχετα αν για τις ηχογραφήσεις μου στο home studio λέω να ξεκινήσω να δουλεύω και σε iMac... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ο λόγος που σε ρωτάω είναι γιατί δεν αναφέρεις καθόλου το μεγάλο μοντέλο της μικρής σειράς και πας κατ'ευθείαν στο προ, το οποίο εκτός απο την κάρτα γραφικών και το ντιζάιν που δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ισχύ δεν εχει καμία διαφορά από το macbook 2.2gh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Sorry jimmy, αλλά σκεφτόμενος ακριβώς αυτο: εκτός απο την κάρτα γραφικών και το ντιζάιν που δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ισχύ δεν εχει καμία διαφορά από το macbook 2.2gh ...και 1Gb παραπάνω RAM και μόνο το λογότυπο: Pro, σε βάζει να σκεφτείς μήπως "κάτι μου ξεφεύγει" πάντως, μου δίνεις την απάντηση που χρειαζόμουν!! ΥΓ.: αν δεν κάνω λάθος, μέχρι πρώτινος δεν είχαν τα macbook "Δίαυλο Συστήματος 600MHz" και δεν παίζανε το Leopard;; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 από τότε που βγήκαν τα macbook οι μόνες διαφορές που είχαν με τα προ (μιλάω πάντα για το μικρό μοντέλο της μεγάλης σειράς και το μεγάλο της μικρής) ήταν η μνήμη που στην ουσία την ίδια επέκταση έχουν, και οι άλλες δυο διαφορές που σου είπα. Τώρα αυτό με το δίαυλο δε νομίζω να ίσχυε ποτέ αλλά δεν το λέω με σιγουριά και σίγουρα παίρνει leopard απο τότε που βγήκε(το leopard). Αν λοιπόν δε σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις καμιά απαιτητική εφαρμογή βίντεο, δε νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 500+ ευρώ για ένα gb μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 δε νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 500+ ευρώ για ένα gb μνήμη. 8) 8) 8) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Και νομίζω ότι αφού δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει mac καλύτερα να μην πειραματιστείς τώρα και να ξοδέψεις τόσα χρήματα (για να κάνεις τη δουλειά σου θα φύγουν 2000+). Αν έχεις κάποιον γνωστό που μπορεί να σου στήσει - προμηθεύσει-διδάξει mac οκ. Αλλιώς στήσε ένα γερό pc (που φαντάζομαι ότι έχεις) και κάνε τη δουλειά σου. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Πού ακριβώς θα πάνε τα 2000+ ευρώ για να κάνει τη δουλειά του? Απλή περιέργεια, μην το πάρεις στραβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση