Προς το περιεχόμενο

Γνωρίζει κανείς πιο συνθεσάιζερ είναι αυτό ???

IxNiLaTiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εντωμεταξυ, ποιο γκρουπ ειναι αυτο???

Μάλλον δεν θα είναι του γούστου σου ...  :-\

Andreas Vollenweider

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γνωρίζει κανείς πιο συνθεσάιζερ είναι αυτό που παίζει η κοπέλα στην φωτογραφία;

synthzq1.jpg

Άσχετο αλλά πάω στοίχημα πως δεν είναι κοπέλα ...

IxNiLaTiS ημουν 99% σίγουρος ότι είναι Andreas Vollenweider, πρώτον γιατί είχα δει το profile σου στο myspace και είδα τα "ακούσματα" σου, έπειτα από την άρπα που φαίνεται στην φωτό έκανα την συσχέτιση.  8) Ο Vollenweider έχει χρησιμοποιήσει διάφορα synths κατά καιρούς, και κάπου σε ένα cd πήρε το μάτι μου κι ένα Oberheim. Δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι είναι το OB-X ή το OB-Xa αλλά σίγουρα είναι ένα από τα δύο.

Τον Vollenweider τον έχω δει live πριν αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και είναι απλά εκπληκτικός. Στο live εκείνο είχε έναν drummer.... κάτσε καλύτερα!

:D

http://www.discogs.com/release/870448

OB-Xa ειναι, αναφερονται τα synths που χρησιμοποιησε :)

αααα, και παραειναι του γουστου μου η μουσικη του, φοβερος!! τωρα τον ανακαλυψα.

το'χεις το'χεις!!!

ομως μπραβο θα σου πω αν μου πεις με τι σολαρει ο pat metheny  στο  are you going with me? ζημια εχω παθει με το solo, κλαμα!!!

εχς μια συλλογη the chill out album και το εχει μεσα, ειναι το καλυτερο κομματι της συλλογης!!! μου θυμιζει απιστευτα ο ηχος του εναν ηχο preset απο το roland jp-8000 μου, το gr-300 solo. σα να κλαιει κιθαρα ειναι, αλλα συνθιζει παρα πολυ.. πετε μου!!!

http://www.helpwantedproductions.com/guitsyn.htm

Οι πιο πολλοί κιθαρίστες την ξέρουν την απάντηση, αλλά θα δεχτώ ένα δεύτερο μπράβο, καθότι δεν είμαι κιθαρίστας. :) :) :) :)

Mea Culpa

Άντε πάρε για να φτιαχτείς:

Subject: Are You Going With Me

Question:

Pat, Hi from the Philippines! I've always wanted to ask you this question, for I've often wondered about it ever since I heard Are You Going With Me almost 20 years ago... What was the emotion or inspiration behind the song? You've probably answered that question before, but somehow, I can't ever seem to find it in any article or interview, so I hope you don't mind answering it again. More power to you.... Joe

Pat's Answer:

hi joe,

it is a special song, probably one of my favorites of my own songs, and it is my favorite song to play live with the group.

there really is no story to it. i was just trying to find a way to use that c minor/a flat major common tone thing that i love so much in a way that sounded good to me. it was written very fast, basically i improvised it into the synclav in the same amount of time it takes to play one chorus. i don't think i ever changed a note of it - it seemed just fine. i then remember playing along on the (at the time new) roland guitar for about 5 hours without stopping - always a good sign for a new tune. if it is about anything for me (other than the c minor/a flat thing i was talking about) it is about a little walk that i took just before i wrote it near where it was written. (upstate new york) - somehow i always think of that when i hear it. but most people make up their own thing of what that song is "about" and they are all pretty different definitions from each other - and i think that is also a good sign for a tunes life.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου