zinobios Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Εχω εγκαταστήσει το BFD VSTi , αλλά από τον φάκελο "Factory" λείπουν τα drum sets-banks (.bfk) , τα .info και τα .tga. Δυστυχως λειπουν πολλα σετ drums απο αυτα που εχω εγκατεστημενα στον φάκελλο "DATA" (roger,ludwing,remo,leedy,...).Λείπουν δηλαδή τα τα drum sets-banks τους. :( Mήπως τα έχει κάποιος να μου τα στείλει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zinobios Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2008 Κανείς ; :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2008 You are walking on VERY thin ice here..... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zinobios Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2008 ;) Thanks for the advice !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση