ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς τι όργανο είναι αυτό; Μοιάζει για κιθάρα, αλλά τί είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Ιδιοκατασκευη για το videoclip και μονο???? ;D Το τραγουδακι χαλιαααααα.......... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 μου θύμισε κάτι πλήκτρα με μορφή κιθάρας που είχαν τα ποπ σχήματα στις προηγούμενες δεκαετίες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Δεν το έχω ξαναδεί αλλά μάλλον είναι κανονική κιθάρα με περίεργο design στο σώμα όπως π.χ. αυτή: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Το βρήκα τελικά!! Είναι Stepp DG1 digital guitar synthesizer. Το 1987 κόστιζε 2.000 - 3.000 λίρες :o :o :o δείτε εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 φιλε ourdarkness το ψευδωνυμο ειναι απο τηνANNE clark? ή κανω λαθος....παντως ειναι κορυφαιο κομματι... ;) 20 χρονια μετα και ακομα σκοτωνει.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 φιλε ourdarkness το ψευδωνυμο ειναι απο τηνANNE clark? ή κανω λαθος....παντως ειναι κορυφαιο κομματι... Ναι ;) χαίρομαι που σ' αρέσει.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 φιλε ourdarkness το ψευδωνυμο ειναι απο τηνANNE clark? ή κανω λαθος....παντως ειναι κορυφαιο κομματι... Ναι ;) χαίρομαι που σ' αρέσει.. :) Απίστευτο κομμάτι ... ΑΑΑΑΑΧ το έχω συνδυάσει με έντονες στιγμές της ζωής μου... Νοσταλγία... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ε, το είχα γράψει κι εγώ πριν από μια βδομάδα αλλά ούτε φωνή, ούτε απόκριση... YΓ. Ωραίο nick επίσης, OurDarkness... Eκτός από φοβερό τραγούδι, μάλλον ξέρεις ότι μερικοί το θεωρούν και τον πρόδρομο της trance, 7 oλόκληρα χρόνια πριν τους KLF που λέει η Wiki (έλεος)... Το μηχάνημα φαίνεται ενδιαφέρον. Εμένα πήγαινε το μυαλό μου σε 80s midi guitar αλλά αυτό που βρήκες ούτε που το ήξερα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ε, το είχα γράψει κι εγώ πριν από μια βδομάδα αλλά ούτε φωνή, ούτε απόκριση... Sorry bloody_sunday, δεν πρόσεξα το σχόλιό σου.. :-\ Eκτός από φοβερό τραγούδι, μάλλον ξέρεις ότι μερικοί το θεωρούν και τον πρόδρομο της trance, 7 oλόκληρα χρόνια πριν τους KLF που λέει η Wiki (έλεος)... Ναι έχω ακουστά περί του θέματος. Όπως επίσης ότι οι πρόδρομοι του techno είναι οι Yello και όχι η μουσική σκηνή του Detroit. ;) Ελπίζω να μην λέει τίποτε αντίθετο η wiki... Να φανταστώ ότι το δικό σου nickname είναι το τραγούδι των U2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση